Rysk aga 1

Hej jag har läst sidan och älskar den, tänkte delge Er några av alla mina äventyr som jag har varit med om.
Själv är jag en 27 årig tjej vid namn Cassandra.

Det här hände en gång när jag var hemma hos min bästa killkompis Stefan. Stefan bor lite utanför Stockholm och det här hände precis när han hade kommit tillbaka från Ryssland där han hade bott i två år. Han hade träffat en tjej, Anna, där som hade två döttrar, Natasha och Jaana, 15 respektive 16 år. Den hade gladeligen följt med Stefan hem från Ryssland då Anna var arbetslös, fattig och ensamstående. De pratade dålig engelska men gjorde sig förstådda.
Döttrarna var väluppfostrade vackra små flickor som i Ryssland hade fått en sträng uppfostran.

Jag var dit bjuden på middag för att träffa de nyinflyttade. Anna hälsade trevligt när jag kom och Stefan kramade om mig och hälsade mig välkommen. Stefan ropade på Natasha och Jaana som kom nedtrippandes ner från andra våningen. Natasha hade långt vackert brunt hår, uppsatt i en fläta. Hon hade ett par mycket tajta jeans på sig och en liten tajt, tunn, vit tubtopp på sig som visade hennes ca 160cm långa smala men fyliga kropp. Hon neg djupt och uppfostrat när hon hälsade på mig.

Jaana hade lite kortare, rakt hår, till axlarna ungefär. Hon hade ett svart linne på sig som stramade över de väldigt stora brösten (stora för en sådan ung flicka iallafall). Till det hade hon en kort svart, tunn kjol som nästan visade hela hennes ben. Hon neg lika djupt och uppfostrat hon.

Jaana och Natasha hjälpte Anna att duka bordet, ända tills jag hörde att någon av dem tappade en tallrik i golvet. De började bråka om vems fel det var och det bråket ledde till att Jaana gav Natasha tre hårda örfilar. Eftersom bråket var på ryska så förstod jag inte vad de sa men deras mor talade engelska till dem och hon sa åt Jaana att det inte var hon som delade ut örfilar i det här hemmet, utan mannen i huset osv. Stefan viskade till mig:
-Du ska få se hur man uppfostrar tonårsdöttrar i Ryssland efter maten.
Jag blev lite pirrig, vad skulle hända, vad skulle Stefan göra med dem?

Efter maten så skickade Stefan upp döttrarna på sina rum, han sa åt dem att göra sig i ordning. Anna pratade med Stefan och sa att han även skulle straffa dem för alla de tidigare olydigheter som de ännu inte hade fått aga för.
Jag stannade upp, AGA tänkte jag... skulle Stefan aga döttrarna? Jag blev alldeles fuktig mellan benen av blotta tanken.
Stefan sa till mig:
-Följ med upp på rummet, jag vet ju att du älskar sånt här!

Vi gick upp på rummet, Stefan hade tagit med sig ett pingisracket, ett läderbälte och en tunn rotting.
När vi kom upp på rummet så hade de vana döttrarna tagit av sig sina kläder, allt utom trosor och jeans/kjol. De neg djupt när vi kom in i rummet och Jaana sa:
-Sir, we are wery sorry, this wont happen again, sir.
-No, I will se to it that it wont, svarade Stefan. I will make your behinds darkred with these tools.
Natasha neg och sa:
-Please, Sir. We deserve a spanking. Please punish us.


Stefan sa till mig att de visste hur de skulle gå till väga, att de var tvungna att lyda och vara duktiga, annars blev det värre.
Jag satte mig på sängen och jag så hur Stefan placerade de två unga flickorna på knä mitt på golvet med armarna utefter sidorna. Stefan läxade upp dem, pratade om hur de var tvungna att lyda och sköta sig. Då och då gav han dem hårda örfilar och ljudet av dem ekade i rummet. Efter sin fjärde hårda örfil var Natasha gråtfärdig, Jaana hade också ont men tycktes tåla det lite mer.

Stefan tog tag i Natashas hår, drog det bakåt och sa:
-Beg for the punishment, Natasha, be a god girl.
-Please, Sir, let me taste the cane, sir. I have been a naughty girl.

Han placerade henne över mitt knä, jag tittade på Stefan, han lugnade mig och sa att hon bara skulle ligga där, medan han agade henne. Jag tyckte givetvis att det var helt ok.
Dra upp hennes kjol sa han till mig och jag drog vackert upp hennes minikjol, hennes unga, lilla med putande rumpa lös emot mig, jag kunde inte hålla mig från att smeka den en aning.
Stefan hade plockat upp rottingen och sa åt Natasha att räkna slagen högt.

*SWIIISCH* *SMACK*
Flickebarnet ryckte till i mitt knä, men sa endast: One, Sir. Rappet lämnade ett rött streck ifrån sig långt ned på stjärten.
*SWIIISCH* *SMACK* - two, sir
*SWIIISCH* *SMACK* - three, sir
*SWIIISCH* *SMACK* - four, sir
*SWIIISCH* *SMACK* - five, sir
*SWIIISCH* *SMACK* - SIIIX, sir!!!

Det sved på henne, det märkte jag. Inte minst när jag kände att tårarna rann ned från hennes kinder. Jag var helt utom mig av upphetsning, jag var tvungen att göra någonting, jag hade redan innan första rappet börjat att andas tyngre.
Jag tog tag i hennes hår, drog huvudet bakåt och viskade i hennes öra:
You have been a very bad girl, when Stefan is finished with the cane, I will punish you some more...
Hon nickade skrämt och svarade:
Yes, ma'am.
Stefan utbrast: Haha, jag visste att du inte skulle kunna hålla dig.

Han agade henne sex rapp till med rottingen, sedan lyfte han henne i örat och placerade henne i ett hörn av rummet med kjolen nerdragen och de svarta stringtrosorna hööögt uppdragna. Han bresade på hennes ben och där fick hon stå och skämmas medan Stefan tog tag i Jaana. Han placerade henne utan hennes jeans gränsle över ett litet bord som stod i rummet. Han tog tag i sitt bälte och lekte med det över hennes kropp. Han drog det över benen, magen, upp på axlarna och sa:
-Now, you nauhgty child, I will spank you with my belt, don't say a word during the punishment.
-No, Sir, I promise.
Han ställde sig framför henne och höjde bältet. Metodiskt började han aga hennes lår, *SWIIISCH* *SMACK* på vänster, *SWIIISCH* *SMACK* på höger osv. Vid 10 rapp på varje lår slutade han. låren var röda och det brände på henne, det såg jag i hennes ögon. Hon tittade på Stefan och sade:
-Thank you, Sir. Thank you wery much.

Stefan placerade henne bredvid Natasha i samma ställning. Sedan sa han åt mig att ställa mig upp, jag gjorde som han sa och han kom och ställde sig bakom mig, han tryckte sig emot mig och jag kunde känna att han var hård mellan benen. Han placerade ett pingisracket i min hand och sa i mitt öra:
-Nu är dem helt och hållet dina, jag sätter mig och tittar på ett tag.

NyareÄldre