Bilstölden

Jag är en kvinna i fyrtioårsåldern, jag tänkte berätta om det första smisket jag fick Jag var då 15 år gammal. jag var en olydig ouppfostrad tjej på den tiden. Jag bodde med min mamma som hade svår reumatisk värk och hon rådde inte på mig. Istället då hon försökte uppfostra mig puttade jag in henne i sovrummet och satte en sopkvast för dörrhandtaget. Mamma hade inte en chans att ta sig ut, och jag brukade låta henne sitta i sovrummet ca 3-4 timmar (elakt va).

Hur som helst så frågade min bästis Lena om jag ville följa med till deras sommarställe i Roslagen över helgen. jag svarade självklart. Då vi skulle åka så frågade Lenas pappa om jag fått lov att följa med till landet. Jag svarade lite kaxigt att sådant bestämmer jag själv. Men Lenas pappa Bertil insisterade på att ringa hem till min mamma. Jag gav honom numret och han gick in och ringde till mamma. Då han kom ut sa han ja det låter som du bestämmer det mesta själv, det skulle jag aldrig tillåta. Jag bara flinade lite.

Vi åkte till sommarstugan och på fredagskvällen var allt lugnt. På lördagskvällen cyklade vi till det lilla samhället vid havet ca 4 km från sommarstugan. Sent vid tolvtiden då vi skulle cykla hem så föreslog jag att vi snor en bil jag orkar inte cykla tillbaka. Lena ville inte men efter en stund så lyckades jag övertala henne. Jag hade vart med en fd. pojkvän tidigare och stulit ett par bilar så jag visste hur man stjäl bilar. Nere vid kajkanten stod en folkabuss jag kollade, aha en gammal utan rattlås den tar vi sa jag till Lena. Vi hoppade in i bilen som var olåst och jag slet fram kablarna från tändningslåset och tvinnade ihop dom. Bilen startade men starten var nog inkopplad hela tiden för den tjuvstannade ett par gånger (fel växel) och det var bara att trampa på kopplingen så startade den. Sen bar det av mot sommarstugan, då vi var nästan framme där vi tänkt gömma bilen så slocknade lysena på bilen (förmodligen starten som var inkopplad) och vi sladdade av vägen och kvaddade folkabussen. Sen sprang vi hem till sommarstugan.

Senare på söndagen, efter vi hämtat cyklarna Lena och jag. Då vi åkte tillbaka till stan så passerade vi platsen. Där stod polis och bärgningsbil. Bertil sa att här har det hänt något. Vi låtsades som ingenting. Ett par dagar senare då jag kom hem från skolan så satt det två poliser vid köksbordet hemma med min mamma. Den ena polisen frågade mig är detta ditt busskort. Jag tänkte *puh* var det bara det. Jag svarade bra att ni hittat det tack. Sen sa den andra polisen hur förklarar du att det låg i en stulen folkabuss utanför Norrtälje. Mamma hade redan berättat för polisen att jag vart där så det var bara att erkänna. Dagen efter så berättade jag för Lena vad som hänt, men polisen hade varit till henne med. Jag kommer helt säkert få stryk sa Lena. Ja inte jag iallafall svarade jag lite kaxigt det blir bara att snacka med någon socialkärring som vanligt, har väl vart med förr.

Senare efter ca. två veckor så frågade jag Lena fick du stryk för bilstölden? Hon svarade nä konstigt nog inte, pappa bara skällde på mig. Lite senare efter ca någon vecka till då jag kom hem från skolan så sa mamma att Lena ringt och ville att jag skulle komma över, hon hade föräldrafritt sa mamma. Skitkul tänkte jag och gick dit. Jag ringde på hos Lena och hon öppnade och sa kom in (men hon såg lite underlig ut). Då vi kom in i köket så var hennes pappa där och han föste ner oss för trappan till hobbyrummet jag försökte protestera lite men han slängde in oss i hobbyrummet och låste dörren. Jag frågade Lena vad fan är det här? Hon svarade jag tror vi kommer få smisk. Jag svarade självsäkert inte jag i alla fall. Lena sa att du gör nog bäst i att lyda. Aldrig sa jag!!

Efter tio minuter så kommer Lenas pappa Bertil in i hobbyrummet och säger direkt till mig, jag har kommit överens med din mamma att jag ska straffa dig och Lena för bilstölden och i detta hus använder vi SMISK!!! Inte på mig svarar jag kaxigt. Det tar ca. 2 sekunder tills Bertil tar tag i armen på mig och ytterligare 2 sekunder senare så är mina byxor och trosor neddragna till knäna. Jag vet inte vart han får bältet ifrån men han böjer mig framåt i ett järngrepp, och säger först ska du få för att du behandlar din mamma illa som dessutom är sjukpensionär Fy fan!!! Bertil höjer bältet och säger 30 rapp för din mammas skull ska du ha. Sen viner det till och smärtan får mig att skrika direkt, men Bertil fortsätter att smälla lugnt och hårt och jag stortjuter ganska snart SMACK, SMACK, SMACK... då Bertil är klar med mig och jag fått smaka bältet så säger han till mig sätt dig på stolen vid väggen där. Jag går gråtande och sätter mig försiktigt det svider som fan i baken men jag törs inte annat än att lyda. Sen går Bertil ut låser dörren och går upp för trappan.

Efter en stund då jag sansat mig lite frågar jag Lena är det klart nu? Knappast svarar hon bilstölden är kvar, men vad du gör så lyd!!! En halvtimme senare kommer Bertil in i hobbyrummet med en stor hink, i hinken ligger ett stadigt björkris i ångande hett vatten som han visar för oss sen rör han ner ett halvt paket salt i hinken med riset och säger svider bättre så!!! (han flinar lite) Han lägger en gammal soffkudde på snickarbänken som står mitt i rummet (typ skolsnickarbänk) sen säger han till Lena nu får du visa hur det här går till!! Jag öppnar truten och säger jag har ju redan fått så det måste räcka för mig. Bertil tittar på mig och säger den där kommentaren kommer att ge dig mera!!! Lena säger av solidaritet ska Karin ha extra smisk för bilstölden så ska jag ha det med. Bertil svarar inga problem, du vet vad du ska göra!!!

Lena tog nu av alla sina kläder och gick fram till Bertil och sa, förlåt att jag vart olydig och dum ge mig det straff jag behöver!!! Det lät repeterat på något vis men det var väl så hon var tillsagd att göra. Sen la Lena sig på snickarbänken med kudden under magen (och jag lovar att när man ligger gränsle över en snickarbänk så säras benen ordentligt). Bertil tog upp björkriset ur hinken och svischade ur vattnet ur riset. Han gick fram till Lenas stjärt med riset och sen *svisch* svisch* svisch* svisch* svisch* svisch* svisch* i minst tio minuter. Jag blev lite små kåt då jag såg riset linda sig runt Lenas stjärt och ibland träffa lite lätt mellan benen på Lena då Bertil gick runt och smiskade henne. Lena har vart med förut märkte jag för hon grinade först mot slutet av smisket.


Efter Bertil smiskat Lena så ledde han iväg henne och ställde henne mot väggen och sa du rör inte stjärten!!!! Bertil sa Karin nu är det din tur!!!! Jag vågade inte annat än att gå fram och säga förlåt. Bertil sa hmmm får väl duga lägg dig på bänken nu!!! Jag lydde men skämdes som en hund då jag la mig där på bänken utan möjlighet att hålla ihop benen. Bertil ställde sig på höger sida om mig och sen började riset tala *svisch*svisch*svisch*svisch*svisch* sen flyttade Bertil över till min vänstra sida och svisch*svisch*svisch*svisch*svisch*. Jag fick lika länge som Lena och jag tjöt som en liten barnunge. Sen fick jag ställa mig bredvid Lena och skämmas. Då jag ställt mig bredvid Lena så sa Bertil ja ni ska ha extra också, Lena kom hit nu!!! Bertil tog nu en tunn bräda ca 10 mm. tjock och ca 70 cm lång och gav Lena 10 smällar som kändes det lovar jag. Sen fick jag samma behandling.

Efteråt så sa Bertil till mig du ska sova över här i natt det har jag gjort upp med din mamma så det är bara att lyda!!! Jag tänkte jag ska låsa in kärringen en månad efter detta. Sen fick Lena och jag gå och lägga oss. På något vis så tyckte jag att det var rätt åt mig och var lite avundsjuk att inte jag fick känna kvistarna linda in sig mellan benen i bland som på Lena. Jag talade om det för Lena och hon sa, du är ju fan inte klok. Till sist så somnade vi på mage båda två och dagen efter så gick jag hem. Då jag kom hem sa mamma om du låser in mig så kommer Bertil direkt det har han lovat. Med min vrålsvidande stjärt så sa jag att jag inte ska göra det mera.

Jag var nu ganska lydig ett par månader men sen började jag med mitt gamla beteende igen och ibland så fantiserade jag om Lenas smisk där Bertil inte var så noga var riset träffade så jag började låsa in mamma i sovrummet igen. Några väckor senare då jag var hos Lena så hörde jag att Lenas pappa var ledig i två dagar så jag väntade ett par timmar sen frågade jag Lenas pappa om jag fick sova över. Han sa som jag räknat med, ok jag ringer till din mamma och kollar att det är ok!!! Ja ring krymplingen sa jag och skrattade och fick en stenhård blick tillbaka. Sen gick jag upp till Lenas rum och jag hörde att Lenas pappa pratade länge med mamma i telefon men jag hörde inte vad dom pratade om fast jag hade mina aningar. Efter middagen så sa Bertil att jag skulle gå och duscha och sen ta på mig ett nattlinne. Varför det frågade jag och spelade dum. Här är det du som lyder sa Bertil. Ähh gör väl det då sa jag. Sen efteråt jag duschat och satt på mig nattlinnet så drog jag mig mot köket och mot trappan ned mot hobbyrummet.

Bertil som satt i köket sa kom med här så får jag prata med dig. Då vi gick sakta mot hobbyrummet, sa Bertil jag har hört att du har vart taskig mot din mamma på sista tiden. Jag sa att den jävla invaliden är inget att lyssna på. Bertil vart rasade och slängde ner mig i hobbyrummet och låste igen. Då jag satt och väntade på Bertil så tänkte jag att nu ska jag se till att Bertil blir riktigt förbannad men sen ska jag lyda. Efter ca 1 timme då Bertil kom ner med hinken som ångade och riset så sa jag, har du saltat ordentligt. Jag kan erkänna att jag var upphetsad, jag fick bara en svart blick tillbaka. Sen hällde Bertil i ett helt paket salt i hinken och sa räcker det åt dig!!! Jag svarade jag tror det. Sen frågade Bertil mig vet du vad du ska göra nu!! Jag tänkte nu eller aldrig, så jag gick fram till Bertil och sa, jag har vart olydig och dum mot mamma så ge mig stryk gubbjävel, jag ångrade mig direkt då jag sagt gubbjävel men förstod att det var försent.

Bertil tog fram soffkudden och la den på snickarbänken och beordrade upp mig på bänken efter han tagit av mig nattlinnet, sen ropade han på Lena då hon kom ner så sa han, jag vill att du ser det här!!! Lena fick sätta på en pall sig bakom mig och där visste jag att hon såg allt. Sen tog Bertil upp riset ur hinken och sa nu ska du få!!!!!! Dom fem första rappen med riset var otroligt hårda så jag grät direkt sen så smiskade Bertil mig i minst fem minuter utan uppehåll. *svisch*svisch*svisch* och denna gång så fick även jag känna på hur riset ibland böjde sig runt stjärten och träffade lite lätt mellan benen på mig. Det gjorde lite ont men var samtidigt upphetsande i en blandning av gråt och kåthet. Bertil fortsatte att smiska mig med riset *svisch*svisch* i fem minuter till och Bertil såg till att gå runt mig när han smiskade så han inte missade någon del på stjärten. Efteråt sa Bertil åt mig att gå och ställa mig i skamvrån. Då jag klev av snickarbänken kunde jag inte låta bli att niga lite och med ögonkontakt med Bertil säga "tack för smisket" Bertil log lite och sa du har bara fått för det du gjort mot din mamma än så länge, du har ju även ett attitydproblem också.

Efter jag stått i skamvrån i trettio minuter så tog Bertil mig i håret och ledde fram mig till hinken där han lagt tillbaka riset. Bertil beordrade mig att böja mig framåt och sa sedan, inte tillräckligt med salt va? Bertil tog upp en näve salt som sjunkit till botten i hinken och sen gned Bertil in det blöta saltet på min redan ömma stjärt, och det sved alldeles fruktansvärt på stjärten med sina småhål i huden efter riset. Sen satte sig Bertil på snickarbänken och slängde upp mig över hans knän, och sa du kallade mig gubbjävel. Jag stammade fram fföörlåt men Bertil fnyste bara till och började smiska mig med handen. *smack*smack*smack*smack* jag fick säkert femtio smällar på min nysaltade vrålsvidande stjärt. Jag fick ställa mig i skamvrån igen och efter tio minuter så sa Bertil, nu Karin be om ursäkt så slipper du mera smisk. Jag vände mig om gick fram till Bertil neg fint och sa förlåt för hur jag burit mig åt mot mamma och dig och tack för smisket det var välförtjänt. Det är bra sa Bertil, sätt på dig linnet och du rör inte stjärten på två timmar sen kan du gå och duscha om du vill.

Då jag sen duschat två timmar senare så sved det nästan lika bra i alla fall men det mesta saltet fick jag bort. Att jag sov på mage den natten behöver väl knappast tilläggas, och dagen efter så tackade jag Bertil igen sen gick jag hem och var snäll flicka länge efteråt. Bertil smiskade mig sen flera gånger, men det berättar jag en annan gång.

NyareÄldre