Sussies andra misstag

Då Sussie har bott hos mig lite över ett år och har nu studerat färdigt och är arbetslös och söker jobb. Hon är nu lite över 19 år. Jag som är snäll och trivs i Sussies sällskap har till och med lånat henne pengar till ett körkort som hon klarade för en månad sen och hon behöver inte betala tillbaka förrän hon fått jobb. Hon får även låna min gamla Volvo 940 i bland om hon frågar. En dag så frågar jag henne vill du pröva Plymothen en gång, så du får köra en häftig bil en gång i livet. Vi går ner till garaget och plockar ut min Plymoth GTX 1970. Hon får köra en halvtimme och jag är naturligtvis med och hon tycker den är stor men häftig. Jag kör senare in den i garaget.

Tre veckor senare så jobbar jag natthelg och åker hem med Volvon och ser att det är tvärslut på soppa. Sussie är vaken då jag kommer hem kl. sju på morgonen och frågar om hon får låna bilen. Jag säger att då får du tanka den för det fins bara några liter soppa i den. Hon ser lite besviken ut och säger, jag får se kanske jag lånar den. Sen då jag vaknar vid tvåtiden på eftermiddagen och går ut i köket så står Sussie där och tittar i golvet. Jag förstår att hon gjort något så jag frågar vad är det nu då. Sussie viskar fram fortfarande stirrande i golvet, jag tog ut GTXen och körde punka på den nere i centrum då jag skulle vända, det låg en bräda med spik i gräset. Jag svarar: VAD FAN SÄGER DU ÄR DU INTE KLOK, GTXen rör du inte, det vet du, står den kvar i centrum. Sussie svarar ja det gör den.

Vi åker ner till centrum och jag sätter på reservhjulet och jag kör hem GTXen och ställer in den. sen går vi tillbaka i in i lägenheten. Vad blir det nu då? Åker jag ut nu? frågar Sussie. Jag svarar jag vet inte jag har inte bestämt mig än. Jag funderar ett par timmar och säger sen till Sussie: ok du får kanske bo kvar om du funderar ut ett bra straff åt dig själv som jag blir nöjd med. På måndag vid fyra så ska det vara klart. Vid fyratiden på måndagen så lägger Sussie ett nytt ridspö på köksbordet och en ihopvikt lapp. jag läser Sussies lapp där det står "förlåt att jag tog GTXen. Så ta detta ridspö och spöa mig i kväll så mycket du vill och även i morgon ska jag ha pisk, innan jag tvättar och städar GTXen helt naken bara för din skull, jag hoppas at det är tillräckligt straff åt mig förlåt igen Sussie" Jag säger Ja det verkar som då ångrar dig och det straffet kan jag gå med på, men rör du GTXen en gång till utan att jag är med så åker du ut. Ja självklart svarar Sussie.

Vi äter middag och efteråt ger Sussie mig ridspöt och säger är det ok om jag duschar först. Jag svarar ja gör det men det är onödigt att du klär på dig sen. Jag begriper det svarar Sussie. Då Sussie kommer ut från badrummet så slänger hon handduken i tvättkorgen och kommer fram till mig i bara mässingen. Jag vrider lite på en fåtölj och säger till Sussie att lägga sig över ryggstödet med överkroppen ned mot sittdynan. Jag börjar att piska hårt *svish*svich*svish* Sussie håller sig bra och börjar inte snyfta fören efter ca 20 rapp. Jag rappar vidare *svisch*svich*svich*svich* och efter ca 50 rapp så grinar hon ordentligt så jag stoppar en stund. men till min förvåning så vrålar Sussie ut gråtande "MERA nuuuu" då fortsätter jag direkt *svisch*svisch*svisch*svisch*svisch* efter sammanlagt ca 80 rapp så tjuter hon hysteriskt. Jag slutar och låter Sussie lugna sig en stund sen säger jag: res dig upp och gå och sätt på kaffe åt mig, för det här kommer att ta lång tid, och så skrattar jag lite.

bending over

Sussie lyder och jag sätter mig i soffan. Sussie kommer med kaffet och hon serverar mig fortfarande snyftande. Jag säger du kan ställa dig i hörnet vid bokhyllan och skämmas, ner på knä, så ja, och händerna på ryggen och böj dig lite framåt, nu skäms du va? Ja (snörvel snyft) hörs det från Sussie. Då jag fikat färdigt så får Sussie duka av och sen lägga sig över mina knän i soffan. Nu så börjar jag småsmälla henne med handen ganska löst men ändå så att det känns lite *klatch*klatch*klatch*klatch* jag gör några minuters paus då och då men för det mesta är det *klatch*klatch*klatch*klatch*klatch* och så fortsätter det i flera timmar. Sen tar jag en längre paus på en timme men Sussie får ligga kvar över mina knän. Hennes hår är halvblött av tårar och hon börjar se ganska ynklig ut. Så jag tänker att snart får det vara bra för i kväll, men lite till ska hon få så jag tar upp ridspöt igen och ger henne 10 ganska hårda rapp *svich*svich*svich* sen säger jag, ställ dig och skäms igen. Sussie går till hörnet och ställer sig så som hon ska. Då hon stått där i en halvtimme så säger jag: ta med dig den där svidande stjärten och gå och lägg dig. Jag skrattar gott.

Nästa dag då vi äter frukost så frågar jag Sussie: jaha hur känns stjärten i dag då? Jo då den svider fortfarande ordentligt och det är bara rätt åt mig svarar Sussie. Jag tillägger att om en stund blir det mera pisk. Ja jag vet och det är också rätt åt mig svarar Sussie. Bra då är vi överens svarar jag. Sussie nickar lite. En stund senare så säger jag till Sussie ta med hinken fönsterputs och trasor dom andra tvättgrejerna fins i garaget, och glöm inte att ta med ridspöt!!! Sussie plockar ihop sakerna och vi går ner till garaget. Då vi kommer in i garaget så låser jag från insidan, och jag ryter till Sussie TA AV DIG!!! "Ja ja jag ska" och några sekunder senare så är hon helt naken. Jag leder Sussie till arbetsbänken jag tar fram ett spännband och virar det ett varv runt hennes handleder på var sida och sen sätter jag bandet mellan handlederna i mitt stora skruvstäd. Jag skrattar lite och säger där sitter du bra va. Ja händerna är helt fast svarar Sussie. Jag kommer att rappa dig ända från där ryggen slutar och halvvägs ner på låren säger jag och pekar med piskan på hennes kropp.

Jag sätter mig på en pall och låter Sussie stå fast i skruvstädet ett par minuter. Jag säger sen med hård röst "100 RAPP BLIR DET!!! Jag reser mig går fram, laddar och *svich*svich*svich* jag piskar låren och stjärten omväxlande vart annat rapp. *svich*svich* och efter 60 rapp så börjar Sussie försöka vrida sig undan och sätta sig ner lite samtidigt som hon vråltjuter. Då tar jag ridspöt och snärtar henne lätt under magen, och ryter till henne "UPP MED STJÄRTEN OCH STÅ STILL". Hon lyder direkt och stjärten kommer upp. jag fortsätter *svich*svich*svich*svich* tills hon fått alla 100 rappen. Efteråt är stjärten rödblå närmast stjärtspringan, och sen mörkt röd utåt. Låren är mera randiga. Gråten efteråt blir ganska långvarig men jag låter henne sitta kvar i skruvstädet tills det bara hörs snyftningar från Sussie. Då går jag fram till henne tar henne i håret och ger henne två örfilar och säger nu kan du börja städa och tvätta GTXen. Jag släpper på remmen i skruvstädet så hon kommer loss. Sussie börjar försiktigt att gnida sin mycket ömma stjärt. Jag ryter till "DET DÄR HAR DU INTE TID MED, SÄTT LITE FART NU JAG VILL SE DIG SVETTAS!!! "Ja ja snyft" och Sussie börjar invändigt i GTXen.

Det ser ganska trevligt ut med den röda stjärten i dörröppningen då hon dammsuger bilen och det är kul att se när hon putsar fönsterna invändigt och inte kan sitta på stjärten hon står då på knä och putar med stjärten. Jag bara flinar åt henne. sen tvättar och skinnar hon bilen och det är också trevligt att titta på. Efter två timmar är Sussie klar med bilen och ser faktiskt lite svettig ut med en svidande bak. Jag myser lite. Jag säger: fattar du nu att den här veteranbilen är helig för mig och bara min?? Ja och förlåt att jag tog den, det gör jag aldrig mer om. Ok då säger jag ditt straff är klart, och självklart får du bo kvar. Sussie niger till nu, och säger tack för pisket och straffet. Jag flinar lite och tänker nu vill hon ligga bra till det märks. Hon tar på sig byxorna försiktigt och sen resten av sina kläder. Sen låser vi garaget och går upp till lägenheten. Den närmaste tiden efteråt så är Sussie den artigaste trevligaste och även lydigaste tjej man kan tänka sig. Man får väl se hur länge det varar.

NyareÄldre