Mor och tant Karin

Mors granne Karin hade kommit på mig en gång då jag satt och drack öl. Karin kom fram till mig och frågade vad fan jag höll på med. Jag svarade nosigt att det skulle hon skita i, alla mina kompisar skrattade och undrade om "farmor" skulle smaka. Karin gick sen därifrån och hem till min mor och berättade. När jag sen kom hem så stod mamma och Karin i köket och väntade på mig.
- Jaså, sa mamma. Jag hört vad du har gjort di lilla slyna, vi ska se om du tycker mattpiskaren är lika rolig. Klä av dig alla kläderna, NU.
Jag gjorde som mor sa och tog av mig klänningen och lossade bh, trosorna gick sen samma väg. När jag skulle lossa strumpebandshållaren så sa mor att jag kunde behålla dom på.
Där stod jag naken förutom mina vita strumpor och höfthållare, mina bröst var då stora och fasta och min stjärt var rund, fyllig och bred.

- Hon har en stor rumpa, sa Karin.
- Ja men det är bra då passar mattpiskaren ännu bättre, sa mamma.
- Birgitta hämta två kuddar och lägg dom sen på köksbordet.
Jag vände mig om och gick ut för att hämta dom, jag kände mors och Karins blickar på min dallrande stjärt.
Jag fick sen hjälp att komma upp över bordet och mamma tog god tid på sig att lägga mig till rätta, jag fick sen sära på benen och svanka ordentligt.
- Nu ska det bli kul att se om du är lika tuff nu sa Karin och daskade mig över rumpan.
¬- Karin håller du henne så ska mor svinga mattpiskaren. Ja då med nöje, sa Karin.
Karin tog ett bra tag om mina händer, - Hoppas nu att din mor inte spara på din stjärt.
- Nu kommer första rappet är du redo, och du ska ligga stilla. ja mor jag ska sköta mig.
Mattpiskaren träffade med mycket bra kraft på min högra skinka, jag kände hur min stjärt den dallrade och en intensiv smärta spred sig. Mor växlade nu mellan vänstra och högra skinkan och mattpiskaren landade med ett SWACK varje gång, slagen var rytmiska och regelbundna. När jag fått 20 slag så var mor nöjd, och jag var glad att agan var över.


- Då är det bara Karins tur och ge dig sex mycket, mycket hårda slag. Mamma och Karin bytte plats, mor greppade om mina händer och nickade till Karin. Jaha sa Karin då är det min tur nu, och du ska få lita på det. Jag tyckte att det sved när mor smiskade mig men det var inget mot Karins rapp. Jag kunde inte hålla skriket tillbaka och mamma var tvungen att böja sig över mig för att hålla fast mig.

red ass

Jag kan lova dig att där mycket tydliga märken efter mattpiskaren, min stjärt var alldeles rullsig och valkig. Jag fick sedan lägga mig över armstödet till soffan så att mamma och Karin kunde titta ordentligt på min stjärt. Karin kommenterade min stjärt, den kan hon inte sitta på länge, den är ju dubbelt så stor som innan.
Mamma höll med henne att jag hade fått ett ordentligt kok stryk men att jag behövde varenda rapp. Mor gick sedan och hämtade en burk salva och smorde in min ömma rumpa.
Alltid när hon gjorde det så kunde inte jag hjälpa det men jag blev upphetsad, ja riktigt kåt. Jag är övertyga om att mor såg att jag blev kåt, men hon sa inget. Inte den gången....
Ja så gick det till den gången då jag fick en ordentlig aga av min mor, nu blev jag inte alltid så här hårt agad men då o då drog mor igenom min stjärt ordentligt.

NyareÄldre