Sussies misstag

Jag är en man på drygt 40 år och bor i ett litet samhälle i Mellansverige. Då jag en dag kommer hem efter förmiddagsskiftet så ser jag min granne Sussie sitta på gräsmattan och hon ser helt bedrövad ut. Sussie har jag känt sen hon flyttade hit för tio år sen med sin pappa hon var då ca 8 år. Jag går fram till Sussie och frågar henne varför hon ser så deppad ut? Hon säger då till mig att hon blir utsparkad om 10 dagar för hennes pappa har hittat en ny kärring!! Hon berättar vidare att hennes pappa sagt att nu när hon är 18 år så får hon klara sig själv, nu och det blir inte så lätt när man fortfarande studerar.

Hon snyftar lite och säger jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag säger till Sussie att det är för jävligt att inte ha någonstans att ta vägen. Sen går jag in i min lägenhet. timmarna går och jag funderar på vad Sussie sagt. Vid 8 tiden på kvällen så ringer jag till Sussie och säger kom över ett tag jag vill prata med dig. Sussie kommer och ser lite undrande ut och frågar vad jag vill? Jag säger då utan omsvep du kan få bo hos mig om du vill och följer mina regler. Sussie säger då att det kan vara ett bra alternativ men vill fundera på saken.

Efter ett par dagar så ringer det på dörren och Sussie undrar om erbjudandet fortfarande kvarstår. Jag säger javisst du får flytta in när du vill, du behöver inte betala hyra eller mat men du ska lyda mig och hjälpa till med hushållsarbetet. Sussie svarar det är helt Ok. Ett par dagar senare så flyttar Sussie in i ett rum som jag ändå har haft tomt. Jag talar om för Sussie mina regler, att hjäpa till och städa plocka undan efter sig, och inga kompisar när inte jag är hemma mm. Samt ett artigt uppträdande skadar inte. Sussie svarar att det klarar hon lätt.

Dom två första månaderna så sköter sig Sussie exemplariskt. Sen börjar hon bli lite slarvig, ställer inte undan mjölken mm och har blivit lite kaxig mot mig. Sen en dag när hon ska duscha så säger hon till mig: fan har du inte köpt hem schampo, Gubbe. Nu blir jag lite förbannad på henne och när hon kommer ur duschen, så sliter jag av henne handduken och slänger ner henne över mina knän och ger henne tio hårda smällar på bara stjärten med handen. *SMACK*SMACK*SMACK* och säger till henne att det är jag som bestämmer här. Hon svarar man får inte slå barn. Jag svarar du är inget barn längre och sådana som dig får man smiska. Jag skrattar lite, hon fnyser till lite och går in på sitt rum.

Dagen efter så säger Sussie vid frukostbordet att smisket faktiskt var välförtjänt. Jag kan inte annat än att hålla med. och Sussie lovar att skärpa sig och det gör hon också, dom följande månaderna så sköter sig Sussie fint. Ett halvår senare så ska jag åka till Linköping på kurs med jobbet och det vet naturligtvis Sussie om. Då jag kommer till jobbet så får jag höra att kursen i Linköping är inställd, fast det blir några timmars kurs här på fabriken istället. Då kursen slutar så frågar en annan skiftbas om jag kan jobba eftermiddagsskift i dag för det fattas folk. Jag svarar att det är OK. Sen går jag ner till maskinen.

Klockan halv elva på kvällen så är jag hemma och öppnar dörren och ser att det är massor med ungdomar i lägenheten med både öl och sprit. Jag spänner ögonen i Sussie och ryter till henne "GÅ IN PÅ DITT RUM" Sussie lyder, och dom andra ungdomarna kör jag ut med deras öl och sprit. Jag går in till Sussie och säger, sov nu för i morgon blir det ingen kul dag för dig. Vid åttatiden på morgonen så går jag in i Sussies rum och sliter av henne täcket och ryter till henne "DU SKA STÄDA NU!!!" Sussie reser sig upp och jag kör ut henne i vardagsrummet i bara underkläderna. Hon gnäller lite jag kan väl få ta på mig kläder. Jag svarar det har du inte tid med.
Sussie får städa bakfull i bara underkläderna samtidigt som jag skäller på henne ibland. Då hon är färdig med städningen så frågar hon mig, tänker du kasta ut mig nu?? Jag ställer en motfråga vill du det. Sussie svarar nej det vill jag inte. Jag svarar då straffar jag dig här och nu. Sussie ser först förvånad ut sen så nickar hon. jag säger till Sussie kom hit dra av dig trosorna och lägg dig här över mina knän.

Hon gör som jag säger. Jag tar nu ur bältet ur mina byxor Sussie ser livrädd ut. Jag börjar smälla henne med bältet hårt och i fast takt, Sussie grinar och bönar att jag ska sluta, men det gör jag inte utan smäller henne minst femtio gånger med bältet.

belt

Då jag är klar med bältet så stortjuter Sussie, och jag säger till henne att jag inte är klar med henne än och ställer henne i skamvrån. Där får hon stå i femton minuter tills hon bara snyftar lite. Sen får hon lägga sig över mina knän igen men nu så smäller jag henne med handen i snabb takt i minst tjugo minuter. *SMACK*SMACK*SMACK*SMACK* efteråt är hennes stjärt blåröd och jag ställer henne i skamvrån igen. Hon bönar nu snälla inget mer nu. Jag svarar lite till blir det. Då hon stått i skamvrån en halvtimme så tar jag henne i armen och böjer henne framåt och ger henne tio till med bältet mycket hårda *SVISCH*SVISCH* sen så leder jag in henne i sitt rum igen. Jag säger här kan du vara idag tills middagen är färdig, du lär väl måste ligga på mage, jag skrattar åt henne då jag stänger dörren till hennes rum.

Vid middagen är Sussie tyst och äter stående och diskar utan att säga ett ljud, jag flinar åt henne lite. Dagen efter vid frukostbordet så frågar jag henne om hon tyckte att stryket var välförtjänt? Hon svarar till min förvåning att det var helt rätt åt henne så som hon betett sig. Jag säger då att då vet du vad som gäller om du missköter dig. hon svarar JA men jag lär inte missköta mig på länge men om jag gör det så är det ok med smiskstraff. Den följande tiden blir lugn och trevlig.

NyareÄldre