Smiskad av raggare

Detta hände för några år sen. Jag heter John och var då 32 år. Jag jobbade på en reklambyrå, där min chef var en stilig kvinna på 45 år. Hon hette Helena och gick alltid omkring i snäva små dräkter och högklackade skor. Alla killar på kontoret var nog lite småkåta på henne.

Nåja, för 10 år sen skulle firman ha fest på en gård i närheten av Vaxholm. Och eftersom jag bodde i närheten av Helena skulle jag få åka med henne ut till festen. Vi åkte under tystnad ut mot Vaxholm. Helena hade en snygg snäv dräkt på sig, som framhävde hennes former. Jag kunde inte låta bli att snegla på hennes fina ben när hon körde. Själv hade jag en mörk kostym, med slips och vit skjorta.

När vi kommer in i ett skogsparti dyker tre raggarbilar upp bakom oss, de vill köra om men Helena åker inte åt sidan ut på vägrenen utan ligger kvar ute i vägen. Snart börjar de tuta och hänga ut genom fönstren och skrika. Men Helena ligger kvar, mer och mer irriterad. Jag kände igen hennes bestämda sätt från jobbet. Raggarna blir mer och mer irriterade.
-Ska vi inte släppa fram då, undrar jag lite försynt.
-Aldrig i livet, dom ska inte tro att de äger vägen. Jag kör i rätt hastighet, varför ska de om. Jävla slödder.
Hon var riktigt arg, så jag höll tyst.

Efter ett tag blir vägen bredare så raggarna passar på att köra om. Tutande och skrikande kommer de förbi och lägger sig i bredd framför och stannar in. Helena blir tvungen att stanna och kör ilsket in till vägkanten. Hon går ut och möter raggarna utanför bilen. En kraftig, tatuerad kille med långt hår kommer fram, bakom honom samlas dom andra. Hälften kvinnor i 20-års åldern. De har öl och vin i händerna, de flesta berusade.
-Vilka tror ni att ni är, ni äger inte vägen, ryter Helena.
Ledaren tittar på henne och säger lugnt.
-Lilla damen, jag tror ni behöver lära er lite trafikvett. Det är såna som ni som orsakar problem på vägarna.
-Hur vågar du....svarar Helena.
-Hjälp henne in i skogen, ska hon få lära sig veta hut.
Två starka killar tar henne i varsin arm och för en sprattlande och svärande Helena in i skogen.

Jag har gått ur bilen. börjar känna mig rädd, men vet inte vad jag ska göra. Två killar kommer fram och tar tag i mig. Jag har ingen chans att göra motstånd utan förs efter Helena in i skogen. Vi kommer fram till en glänta med björkar och alla samlas runt Helena som blir svärande, stående i sina högklackade skor.
-Hur vågar ni, vet ni vem jag är?
-Nej, och nu ska du få gå bort till björkarna och plocka ett ordentligt ris som din uppnosiga bara stjärt ska få smaka, så tror jag att du blir vänligare sen, säger ledaren lugnt.
-Va, skulle jag plocka ris, glöm det, jag ska anmäla er för polisen, skriker Helena.
-Jag tror inte du går in till polisen och talar om att du fått smisk på bara stjärten. Du måste nog visa den också som bevis, det tror jag inte. Så sätt fart nu.
-Aldrig, glöm det.
-Plockar inte du så plockar någon annan och det blir bara värre för dig. Du kommer ändå inte undan skrattar ledaren.
-Glöm det, ditt svin, fräser Helena.
-Gerd och Gun, plocka ett ordentligt ris åt henne.

Två av tjejerna går bort till björkarna och börjar plocka. Helena tittar ilsket på dom. Börjar bli osäker. Hon möter min blick, men jag kan inget göra där jag står mellan två stadiga typer.
-Då så min lilla dam, tar vi av oss kjolen och trosorna, säger ledaren bestämt.
-Va tror du, är du inte klok....
Ledaren gör ett tecken till två killar som går fram och tar ett stadigt tag i varsin arm på Helena och lyfter upp henne. Hon sprattlar med benen. Två tjejer går fram och knäpper upp hennes kjol och drar av henne. Under har hon svarta spetstrosor och svart strumpebandshållare. Jag blir lite kåt när jag ser detta mitt i all rädsla.


-Och så trosorna, säger ledaren.
Tjejerna drar av trosorna och blottar hennes sköte och stjärt, två lite mulliga skinkor. Alla runt applåderar när tjejerna viftar med trosorna och kjolen. Helena försöker hålla för sitt sköte med händerna. Ledaren sätter sig på en stubbe och får riset av tjejerna. Helena läggs i hans knä. Hon försöker sprattlande komma loss, men hålls fast av ett par kraftiga armar.

-Nu ska vi se om du inte blir lite snällare om ett tag, säger ledaren och smeker henne över de uppstående skinkorna.
Sen höjer han riset och börjar smiska henne. Helena svär och skriker åt honom, men inget hjälper. Riset dansar på hennes skinkor och lår och snart är dom röda. Efter en fem minuter övergår hennes skrikande till snyftande och snart ber hon honom sluta.
-Snälla, jag lovar att aldrig mer göra så.
-Vadå?
-Köra mitt i vägen. Jag lovar.
Riset fortsätter att dansa några minuter till och Helenas snyftande övergår till gråt.
-Snälla, sluta, jag ber.

Ledaren slutar och ställer henne upp.
-Jag hoppas att du lärt dig lite trafikvett nu, eller hur? -Ja, det har jag, snyftar Helena.
-Bra. Be nu alla mina vänner här om förlåtelse. Helena gnuggar sina ömma skinkor och tittar i marken.
-Förlåt....
-Det är bra. Nu kan du tänka över det hela ett tag så får tjejerna ta hand om din fästman.
-Det är inte min fästman...
-Spelar ingen roll, han ska också ha en omgång.
Jag blir stel och generad. Ska jag också få smisk och av dessa unga tjejer. Kunde ju va mina döttrar. Förnedrande. Två killar för fram mig. Två blonda tjejer knäpper ner mina byxor och drar av mig kalsongerna. Jublar skrattande när dom ser att jag har stånd.
-Han har stått här och blivit kåt, det ska vi nog snart ha fått ner, säger den ena tjejen.

Jag får böja mig framåt över ett omkullvält träd. Generad känner jag hur stjärten ligger till beskådande. Sen hör jag ett vinande ljud och känner ilande smärta på skinkorna. Jag skriker till. Sen kommer svischarna tätt och smärtan blir outhärdlig. Snart skriker jag högt och ber dom sluta. Men de två tjejerna lyssnar inte utan byter av varann. Efter en oändlig tid, när mina skrik gått över till gråt slutar dom och jag får resa på mig. Generat ser jag alla runt omkring som flinar.

-Gå nu runt och be alla om förlåtelse, säger den ena tjejen. Och jag går snyftande runt och ber var och en om förlåtelse. Några klatschar till över min röda ömma stjärt så jag skriker till. Ledaren vänder sig till Helena som fortfarande gnider sin ömma stjärt.
-Jaha, så min lilla dam ska du ha straffet för att du inte plockade riset själv, och det ska Gun få ge eftersom hon fick plocka, det är väl rättvist.
-Nej, snälla, jag orkar inte mer.
-Det skulle du tänkt på tidigare.
Ledaren tar av sig sitt läderbälte och ger till Gun. Helena snyftar till när hon ser bältet. Hon blir tillsagd att böja sig framåt. En kille håller henne om midjan, så stjärten kommer upp ordentligt. Gun tar sats och låter bältet landa på hennes ömma stjärt. Helena vrålar rakt ut. Hon får ytterligare fem kraftiga rapp innan det hela är klart. Hon får tacka Gun för smisket och lova att vara en snäll flicka i trafiken hädanefter.

-Sådärja, då var det klart. Hoppas ni lärt er en läxa. Era trosor, kjol och byxor tar vi med oss som ett litet minne. Hej då. De ger sig skrattande iväg och där står vi med nakna stjärtar och skäms. Vi vågar inte titta på varann. Jag tar av mig kavajen och ger till Helena. Hon skyler underlivet med den.
-Ska vi åka, säger jag. Hon nickar. Vi går ut till bilen. Jag försöker skyla underlivet när jag hoppar in i bilen. Helena säger "aj" när hon sätter sig på sina ömma skinkor. Vi åker hem till henne under tystnad. Med några filtar som fanns i bilen tog vi oss in till henne. Och för att komma över detta och kanske för att vi blivit kåta med tanke på vad som hänt, låg vi med varann och det var jättehärligt. Senare åkte vi till festen. Och nu är vi gifta och har våra små smiskstunder, men kanske mer på ett lugnare och mera sensuellt sätt.

NyareÄldre