Tvättstugan


Hejsan igen.......

Vad kul att det finns flera tjejer som är som jag! Jag har precis som Lina stort intresse av att gå ut på stan eller liknande iklädd riktigt tajta jeans eller liknande som visar stjärtens former. Har ett par pearson-jeans utan bakfickor som sitter helt perfekt och smiter åt så mycket dom bara kan göra. Men gillar också mina gamla slitna ljusblå jeans som jag ser mera slynig och olydig ut i med lite hål varstans.
Vad synd att du inte riktigt vågade att ta kontakten med kvinnan, Lina. Men det är inte så lätt, det krävs ganska mycket mod. För nån månad sen så tog i alla fall jag mod till mej att berätta för kvinnan i tvättstugan om min passion för smisk.
Jag hade som vanligt på mej dom röda lackbyxorna. Men har nu lagt till ett smidigt skärp samt hängslen som gör att dom sitter riktigt tajt, smiter åt perfekt kring höfter rumpan och låren. Samt att dom skär in helt fantastiskt i stjärten. Det går inte att vara mer naken fast ändå klädd!!!!!
Jag vände stjärten mot henne när hon kom in i tvättstugan och hon hälsade och gav mej 2-3 klappar på stjärten och sa att det var snyggt med hängslen till byxorna.
Då sa jag
- Jag tycker det är skönt när du smiskar mej med handen på stjärten.
Hon kommenterade det med ett -jasåå.
Också kom hon mot mej och jag vände mej om och böjde mej lätt framåt och hon klappade lite hårdare nu på min rumpa. Och då började jag berätta lite försiktigt om mina drömmar om att få rejält med smisk på bara stjärten och om min uppväxt med smisk. Jag märkte att jag blev mer och mer vågad i mitt sätt att tala och jag var störtkåt med ens. Hon lyssnade ganska intresserat och jag märkte att hon i alla fall inte tog det med avsky. Fast lite underligt tyckte hon ju att det var.
Att jag ville ha så hårt smisk på in på bara huden kunde hon inte riktigt förstå, med tanke på den smärta som uppstår. Men hon berättade att det var härligt att klappa mej och ta på baken och att det ser snyggt ut när jag har byxorna på mej. Om jag så bara kunde få smisk på byxbaken av dej med ett ris eller liknande så skulle jag vara själa-glad sa jag till slut, samtidigt som jag skämdes en hel del. Jag visste fortfarande inte riktigt hur långt jag skulle våga gå. Om hon skulle ta illa upp eller så....

Hon förstod och sa att hon till viss del kunde tänka sej att ställa upp. Hon är en snäll kvinna och ser inte riktigt ut så där sträng och hård som jag skulle vilja. I alla fall så gjorde vi upp att jag skulle komma hem till henne dagen efter för att se vad vi kunde göra åt saken. Jag var lyriskt upprymd och NERVÖS!!!!!!!!


Hon bor i huset bredvid mitt och det var första gången som jag gick ut i lackbyxorna utomhus när jag gick hem till henne. Bara en sån sak.....
Det var flera personer som såg mej på utsidan och tittade med blandade blickar på mej, underbar känsla.

Jag ringde på hennes dörr och hon öppnade och tog emot mej. Jag gick in och tog av mej skorna. Hon klappade om mej på stjärten när jag böjde mej fram för att ställa in skorna mot väggen. Vi gick in och satte oss i köket och hon frågade vad jag hade tänkt mej för scenario. Jag skämdes ganska rejält nu samtidigt som jag var jättekåt och sa att jag helst av allt ville klä av mej helt naken och få smisk i hennes knä.

-Vi kan väl börja med att ta lite smisk på byxbaken först sa hon. Hon gick ut i hallen och kom tillbaka med en klädborste. Den här duger nog bra sa hon, jag instämde och frågade om det gick bra att jag la mej på magen i soffan vilket jag gjorde.

Hon slog försiktigt men ganska snabba slag så det började ändå sticka lite grann och jag fick en megaorgasm. En av dom skönaste jag nånsin fått tror jag. Det märkte hon naturligtvis och slutade slå utan att säga något. Precis efter frågade jag igen om hon kunde tänka sej att slå mej på bar stjärt. Hon gick med på det med viss tvekan märkte jag.
Jag lånade toan och klädde av mej helt naken och gick ut tillbaka. Jag kände mej på nytt som när mamma smiskade mej helt naken. Jag intog samma position i soffan och hon la sina händer på min stjärt och bara smekte mej på höfterna och stjärten.

-Smiska mej sa jag.
Hon tog klädborsten och smiskade mej försiktigt igen. Hon ökade takten något och slog faktiskt lite hårdare. Så att det stack lite grann. Sen slutade hon och la händerna på skinkorna som i alla fall hade blivit lite varma. När jag reste mej upp så frågade jag till min egen förvåning om jag kunde få en kram av henne. Och det fick jag. Men jag tror hon blev lite förskräckt själv också. Det var inte bara jag som tänjde på gränser. Jag klädde på mej igen och sa hej då och gick hem. Det kändes lite fel där på slutet.

Men vi har pratat om det nere i tvättstugan ganska nyligen. Hon tyckte själv att det var fel att ha mej helt naken i lägenheten. Men nere i tvättstugan kommer jag förmodligen att få många fler klappar på stjärten.

NyareÄldre