Mattpiskning

Svisch! Mattpiskan landade med ett klatschande ljud på den dammiga mattan. Medan jag höll på med det tråkiga jobbet, tänkte jag med både förtjusning och lätt skräck på alla de gånger samma mattpiska landat på min nakna rumpa.

Jag får nämligen regelbundet stryk av min fru och ett av redskapen hon använder är den lilla kompakta rottingmattpiskan jag nu misshandlade mattan med. Jag hade inte fått stryk på ett par dagar, så det var nog dags igen.

Plötsligt hajade jag till. Utan att jag lagt märke till det, hade grannen, en ensamstående kvinna i 30-årsåldern, smugit upp bakom mig.

- Vilket härligt klatschande ljud det blir av mattpiskan, sa hon.

- Ja, det smäller gott, svarade jag.

- Tänk om det vore en stjärt i stället för mattan. Då skulle det nog svida ordentligt, fortsatte hon, medan en lätt rodnad spred sig på hennes kinder.

- Jag kan lova Dig att det svider rejält, speciellt om rumpan är bar, kontrade jag och tittade intensivt på hennes fasta, härliga häck.

- Hur vet Du det? Har Du erfarenhet? frågade hon och jag hörde en nyans av upphetsning i hennes röst.

- Ja, jag har fått smaka på mattpiskan många gånger och det på nakna skinnet. Jag sa inte som det var, utan antog att hon skulle tro att det skett i min barndom.

- Gör det ont också?

- Nej, det svider mest. Jag förstår att Du aldrig smakat mattpiskan.

- Nej, Du är inte klok, svarade hon, nu med tydlig darr på stämman.

- Du kanske aldrig fått smisk överhuvudtaget, fortsatte jag.

- Nej, det är väl inte så vanligt idag, sa hon medan hon fortsatte att följa mattpiskan då den landade med klatschiga smällar på mattan.

Jag lade in lite extra kraft i slagen för att förstärka det smackande ljudet. En tanke dök upp i mitt huvud. Tänk om det är så att hon skulle vilja smaka på mattpiskan. Tänk om hon hade kommit för att etablera en kontakt. Tänk om hon i smyg drömde om att få smisk på stjärten.

Tidigare hade hon inte varit så intresserad av att prata, utan mest nickat hej, när vi mötts. Det uppstod en stunds tystnad. Under tiden jag arbetade på funderade jag om jag vågade komma med en djärv fråga.

Mattan var färdigpiskad och jag lade undan piskan för att byta matta. Hon tog den i handen och svischade lite i luften.

- Oj, den verkar lite hemsk, sa hon med skräckblandad förtjusning.

Jag bestämde mig snabbt för att bli lite djärvare.

- Du kanske skulle vilja smaka den på rumpan?

- Du är inte klok! sa hon snabbt och rodnade djupt.

Jag sa inget utan fortsatte att piska nästa matta.

- Skulle Du hålla i mattpiskan då? frågade hon plötsligt.

- Det kan jag tänka mig, svarade jag helt överrumplad.

Jag kände hur det ryste i kroppen och jag stirrade på hennes stjärt. Snart skulle jag kanske ha den naken över mina knän. Och inte nog med det! Jag skulle få smiska den också. Kunde det vara sant! Nu gällde det att smida medan järnet var varmt. Samtidigt blev jag lite betänksam. Hur skulle detta skötas? Min fru fick absolut inget veta. Inte några andra heller. Men samtidigt kände jag att jag måste ta chansen.

- Du förstår, sa hon. Jag har länge gått och fantiserat om att få smisk. Och jag har i mina tankar utsett Dig som den som skulle smiska mig. Du verkar så sträng och är dessutom i lämplig ålder. Du skulle ju kunna vara far till mig. När jag fick se Dig piska mattorna, bestämde jag mig. Nu eller aldrig! Dessutom har Du ju erfarenhet själv av hur en mattpiska smakar.


- Det är klart att Du skall få smisk, snabbade jag mig att säga. Men det blir på bara rumpan och Du kommer att få så det svider ordentligt. Men vi måste sköta det diskret!

- Självklart, svarade hon förväntansfullt. När kan det bli? Jag längtar så.

- Eftersom min fru är borta några dagar, kan vi ta det i kväll!

- Härligt, sa hon och gick mot sitt hus. Under tiden som jag fortsatte piska mattorna, såg jag att hon gned skinkorna och jag lade in lite extra energi i slagen. Innan hon gick in, vände hon sig om och vinkade.

När det mörknat tog jag mattpiskan under jackan och gick över till grannen. Jag hann inte knacka innan hon öppnade dörren. Hon hade en tunn, åtsittande jumper och mycket tajta jeans, som framhävde den fasta rumpan. Snart skulle ja få ha den naken över mina knän.

Jag plockade fram mattpiskan.

- Oj, så nervös jag är, mumlade hon.

- Du har väl inte ångrat Dig?

- Nej, nej, skyndade hon sig att svara.

- Det kanske är bäst att jag börjar med handflatan, eftersom Du inte fått smisk förut?

- Gör som Du finner bäst. Jag litar helt på Dig, svarade hon och jag kunde höra att det fanns både förväntan och oro i rösten.

- Klä av rumpan då, sa jag strängt, och hon snabbade sig att få av jeansen och trosorna. Vilken stjärt. Vit och slät och fullmatad. Jag kunde inte bärga mig. Jag tog henne i armen och drog med henne till en stol. Jag satte mig och drog henne över knäna.

- Nu kommer Du att få så det svider rejält! Även om Du skriker och ber mig sluta, fortsätter jag tills jag tycker Du fått nog. Du har sista chansen att ångra Dig.

- Nej, blev svaret.

Jag började smiska henne på de nakna skinkorna. Jag lade kraft i slagen och skinnet började snabbt bli rött. Hon började stöna och efter ett 20-tal klatschar började hon jämra sig.

- Aj, det svider så!

- Det är meningen svarade jag och fortsatte. Rumpan var nu illröd och varm. Efter ytterligare några tiotal smällar gjorde jag uppehåll.

- Hur känns det?

- Det svider förfärligt, stönade hon fram.

- Ångrar Du Dig!

- Nej, men jag klarar nog inte mer!

- Kom ihåg att jag bestämmer, sa jag och återupptog smällandet. Hon jämrade sig hela tiden och försökte skydda de röda och varma skinkorna. Efter en stund slutade jag och smekte henne över stjärten. Jag letade mig ner mellan låren, som hon villigt särade. Springan var sjöblöt och jag masserade försiktigt clitoris. Hon stönade av vällust.

- Nu tar vi mattpiskan, sa jag och slutade tvärt med massagen.

mattpiska

- Nej, det klarar jag inte, kved hon med gråten i rösten. Det svider så förfärligt.

- Lägg Dig på sängen, kommenderade jag bryskt. Lägg några kuddar under magen. Du skall få 20 rapp. Hon lydde utan protester och snart putade rumpan i vädret. Jag började piska henne, utan att slå alltför hårt. Ändå tjöt hon hela tiden.

När det var klart förde jag ner handen till springan igen och snart gick det för henne.

När jag lämnade henne följde hon mig till dörren och vände den röda stjärten mot mig.

- Tack för idag och välkommen tillbaka.

Jag rös av vällust. Samtidigt tänkte jag på att det nog var min tur nästa gång. Min fru skulle snart komma hem och då skulle säkert mattpiskan dansa på min rumpa.

NyareÄldre