Aga av Mor

Jag är en kvinna på 45 år som alltid tyckt att smisk är upphetsande, både att ge och att få. Min stjärt är väl tilltagen men jag är inte kraftigt överviktigt, bara lite mullig och med runda former. Själv så är ganska nöjd med min rumpa, den är så där lagom dallrig och gungig. Speciellt nu på sommaren när man kan gå i tunna vita klänningar, solen lyser då igenom tyget och jag känner mig faktiskt attraktiv, där är många blickar på min rumpa.

När jag var yngre så var det mor som agade mig, min mor fick mig när hon var 33. Mamma har alltid varit troende och sträng, men även kärleksfull och mycket mån om mig. När jag varit olydig så var det smisk som gällde, riset, mattpiskaren och rottingen användes flitigt, även klädborsten, handen och den långa linjalen i trä besökte min rumpa. För mamma var agan en lång ritual, jag skulle ha på mig ett nattlinne och vara naken under och sen ställa mig framför mor. Som satt på en stol.

Mamma berättade hur stygg jag varit och att det var dags för slynan att få smisk på bara stjärten, sen tog mor händerna under mitt nattlinne och "undersökte" min rumpa med händerna. Mamma kände efter om där var valkar eller små sår efter tidigare smisk, oftast så tyckte mor att rumpan var ok. Jag fick sedan ta tre stycken kuddar och gå in till mors säng och lägga upp mig på dom, jag fick sedan vänta på mamma.
Mamma kom in med en mattpiskare, det var en riktig gammeldags i rotting som bestod av två rottingar som var flätade i två bågar. Mattpiskarens träffyta var nog tagen efter min rumpas mått, den passade mycket bra för detta ändamål. Mamma tog sedan tag om mina höfter och rättade till min stjärt så att den kom i bra läge, ibland så tog hon extra kudde så att rumpan kom upp ordentligt. Denna ritual tog ibland tjugo minuter.

När mamma var klar med min stjärts läge så gav hon mig en hård svidande dask på höger skinka, sen tog hon ett nätt tag om nattlinnets kant och drog nattlinnet sakta över min stjärt och en bra bit upp på min rygg. Nu ändrade mor ton läge och blev mer barsk i rösten.
"Så där ja slyna nu ska din mulliga rumpa få smaka på mors mattpiskare"
"Nu ska min kära dotter sära ordentligt på benen och svanka med rumpan"
Jag fick alltid svara "ja mor" på hennes kommando, orsaken till att jag skulle sära på mina ben var att hon skulle smiska låren och lårens insida. Men även för att förnedra mig. Detta låter konstigt men jag blev faktiskt upphetsad av detta, ja ibland riktigt fuktig mellan benen. Som sagt jag tycker ju om smisk…
Mamma tog nu och smekte sin hand över min stjärt och ner mot låren, sedan upp igen på insidan av låren och över rumpan igen. Sen gav hon mig två hårda daskar och frågade om jag var redo för agan.
"Ja mor, jag är redo för att få smaka på mattpiskaren"


Mamma drog till med mattpiskaren och den landade med ett swack på min rumpa, jag kände hur min rumpa den dallrade och en intensiv smärta kom strax efteråt. Under agan så var jag tvungen att ligga helt stilla och jag fick inte knipa med stjärten, jag skulle även behärska mig och inte skrika. Mor gav mig minst 10 slag och som mest 30, i alla fall med mattpiskaren, med riset så var det anorlunda. Riset träffade mig som regel från knävecken och uppåt, detta gällde också insidan av låren.

Efter agan från mattpiskaren så var det inte ovanligt att jag fick resa mig upp och ta av mig nattlinnet, sen skulle jag sätta upp höger ben på en stol och böja mig fram över mitt högra ben. Nu kom mor åt insidan av mina lår med ett litet ris, det bestod av ca 4 kvistar. När man står i den ställningen så är underlivet mycket utsatt, speciellt blygdläpparna.
red bottom

När agan sen är över så brukar mamma smörja in min stjärt med lotion, och allra helst när jag har fått en strängare aga. Jag får nu lägga mig över ett armstöd och sära på benen, i regel får jag ligga så i en ca 15min. Mamma börjar med att smörja min fylliga och valkiga rumpa, hon tar det nätt och smörjer med fingertopparna. Nu känner jag att det rinner till i mitt underliv och jag blir upphetsad, fast under själva agan så är jag långt i från upphetsad.
Men nu är det annorlunda, den svala lotionen känns så skön på min varma rumpa. Nu så smörjer mamma in mina lår och på lårens insida, och sedan upp mot mina blygdläppar som är röd svullna efter riskvistarna. Ibland så gav mamma mig kommentarer om att jag var våt mellan benen.
"Oj då här har det hänt saker" eller "Men Gittan då!"

Sen var det bara för mig och gå och i sängen, fast min dörr skulle stå öppen så att inte hittade på hyss med mig själv. Jag kan skriva till er om ett tag igen, och berätta om riktig händelse.
Detta som jag nu skrivit är sant.
Jag tycker förresten att Jessica ska ta steget och fråga tanten om smisk. Ett tips till Jessica är att ta på dig ett par tunna åtsittande vita sommarbyxor och en liten söt string trosa, det gör susen. Hoppas jag.

NyareÄldre