Öppet brev till Jessica

Hej, jag är en 23 årig tjej som läste Jessicas insändarenyligen och känner igen mig i dig jättemycket!
Jag tycker det är spännande med den här sidan och skönt att läsa att så många tjejer har liknande erfarenheter av smisk och liknande fantasier.

Jag har alltid haft pojkvänner och har så nu också. Har tydligen "killtycke" och är bra på att se vän och söt ut fast kompisar kan bli ganska sotis. Men precis som du Jessica så fantiserar jag om äldre kvinnor (stränga mammor) som ger mig smäll på stjärten för olydiga saker jag gjort.

Jag är också uppväxt i ett religiöst (frireligiöst) hem och min mamma har uppfostrat mig väldigt strängt. Precis som din mamma och många andra som skrivit till smisksidan trodde hon på smäll som uppfostringsmetod för flickor INTE MINST när dom kom upp i känsliga tonåren! Konflikterna i tonåren och hela gymnasietiden tills jag flyttade hemifrån när jag var 20 till en kille, var när jag skulle vara hemma på kvällarna. Alla andra tjejkompisar fick vara ute längre än jag o.s.v. Men det handlade om städning betyg uppförande hur hövligt jag svarade svordomar levnadssätt som ung kvinna och smink och killar och allt sånt som man bråkade med mamma om. Fast bråkade kanske är att ta i. Jag hade oerhörd respekt för min mamma som jag tycker man ska ha och jag fruktade under hela tiden jag bodde hemma ATT FÅ SMÄLL PÅ BARA STJÄRTEN!
För det fick jag ibland. Kanske 6 - 7 gånger om året.

Det var alltid i köket jag fick smäll. Mamma gav mig först en lång utskällning för olydnaden (se ovan) och sen till min stora skam så fick jag ta av mig byxor och trosor helt och hållet. Och sen fick jag lägga mig tillrätta över mammas knä där hon satt på den utdragna köksstolen. Jag kan vartenda mönster på mammas köksgolv som jag stirrat ned på massvis med gånger med håret hängande om sidorna då mamma började smälla mig jättehårt så det smällde högt i hela köket på min bara stackars stjärt. Jag fick inte med riset som du (det verkar så grymt) men det kändes ordentligt när mammas handflata smällde mig och det kändes SÅ barnsligt att det var just handen dessutom jag fick smäll med. Dessutom var jag alltid livrädd att klatchljudet skulle höras till grannarna. Att dom hörde - NÄR JAG FICK SMÄLL!!!!!

På detta sätt blev jag alltså bestraffad till jag flyttade hemifrån 20 år gammal så det hände massor med gånger under min gymnasietid när man skulle vara stor och vuxen annars med sina kompisar. Men ingen visste att jag fick smäll hemma.

Jag tyckte förstås det var Hemskt att få smäll på alla sätt. Barnsligt, förnedrande, kränkande - att behöva lägga sig över mammas knä - att man VERKLIGEN FÖRTJÄNADE SMÄLL FAST MAN VAR 19 år !, att behöva ligga med stjärten alldeles naken och bar, och så gjorde det förskräckligt ont och sved länge och till sist- så blev man ju alldeles röd om skinkorna länge efteråt.
Men efteråt - i sängen (jag blev alltid skickad i säng efteråt) började jag fantisera till mina snyftningar och till den varma svedan i rumpan - och onanerade!

För ett halvår sen hände det faktiskt att jag fick dask av mamma igen.
jag hade lovat att gå en kvällskurs som hon hade gett mig pengar för en privat utbildning. (Hon har fortfarande bestämda åsikter om vad jag ska göra) Jag tog emot pengarna och lovade - men dagar gick - veckor och jag anmälde mig aldrig och pengarna gick till annat. Jag fick såna där skuldkänslor som jag fått när jag varit olydig mot mamma och som förr endast befriades när jag äntligen fick ta mitt straff över mammas knä på köksstolen. Mamma började fråga och jag kände mig som en mycket dålig flicka när lögnerna började komma (lögn som alltid bestraffades med smäll). Till slut gick det inte längre utan 23 år gammal stod jag mycket skamsen inför mamma och bekände att jag inte tillbringat en dag på kursen och att hon skulle få tillbaka pengarna så fort jag tjänat ihop dom igen på extrajobb. Mamma blev minst sagt väldigt arg och skällde och skällde och frågade hur jag hade tänkt lösa det här. Och dessutom att jag hade ljugit för henne!

Jag stirrade i golvet och kände mig som mycket liten flicka och orkade inte vara vuxen en endaste sekund för jag tyckte själv att jag var värd en ordentlig omgång. "Ge mig smäll då" mumlade jag knappt hörbart och jag fick lov att upprepa det för mamma hörde nog men ville höra det klart och tydligt. "Ge mig smäll då" sa jag nästan trotsigt. Jag visste inte om mamma ens tänkt tanken med sin dotter som nu var 23. det hade i alla fall gått lite över tre år sen jag sist fick dra ner byxorna och lägga mig över mammas knä. Men det hade hon. Hon tog ett stadigt tag i min arm och ledde mig till soffan i vardagsrummet. satte sig i soffan själv och sa barskt åt mig "det är inte tal om att du inte skulle förtjäna detta unga dam, flickor blir aldrig för gamla för smäll".

Sen blev jag precis som förr som om det var igår och jag fortfarande var en liten flicka lagd över hennes knä, men för första gången fick jag behålla jeansen på. Mamma tyckte tydligen att där gick gränsen nu när jag var vuxen eller jag vet inte men iallafall började hon smälla mig på stjärten på jeansstjärten. Dask på dask träffade min rumpa och det kändes ordentligt ju längre hon höll på fast jag hade egentligen bara denimtyg mellan och endast stringtrosor.

Medan hon smällde mig pratade hon och läxade upp mig och fick det att låta som jag just höll på att få en mycket välbehövlig medicin. "Det HÄR behövde du VEERKLIGEN!" Och jag jämrade mig och bet ihop fast tårarna rann jag fick säkert smäll i 6 - 7 minuter. Och faktum är att smället jag fick var som en befrielse mitt i svedan och skammen. Efter agan kunde jag äntligen få förlåtelse av mamma igen och slapp mina tärande lögner.
Efter smället hade vi ett långt snack medan det brände i baken och jag gned och gned mig om rumpan det kändes alldeles varmt genom det tighta jeanstyget. Mamma tyckte det var bäst att jag sov över och jag fick faktiskt gå och lägga mig precis som förr för att ordentligt tänka över vad jag gjor och tänka över det dör med LÖGN i min säng i mitt gamla flickrum.
Dagen efter var mamma precis som din alltid varm och förlåtande ock kärleksfull.
Så kunde det vara.
Min mamma hotade inte så ofta med ord när jag var yngre. Visst kunde hon säga varnande om jag blev för uppkäftig: "Det var längesen du fick SMÄLL unga dam!" Men efter den ensidigt överenskomna tiden räckte det med att hon gav mig några lätta VARNANDE klappar i stjärten för att jag skulle förstå vad som gällde om jag kom försent.

Så jag tänker ofta på smisk om nån pojkvän t. ex klappar mig på stjärten, eller nån tjejkompis. Eftersom det alltid varit en varnande signal av mamma till mig för att jag skulle veta vad som gällde och detta gjorde hon också till jag var 20 ofta - varje kväll jag skulle ut. Klappade mig lätt på stjärten - och jag visste ju vilket allvar och hot som låg bakom det till synes lekfulla och kärleksfulla klappandet på stjärten. Och jag tyckte det var jättepinsamt.

Jag gillar precis som du Jessica att klä mig i tighta jeans helst utan fickor. I tights eller andra tighta byxor för att visa stjärten killar gillar den skarpt fast jag blir som du kåt av att ställa mig framför äldre kvinnor (presumtiva mammor) kanske luta mig fram lite över frysdisken i affären och tänka att dom ser min stjärt och tycker att jag borde ha smisk. Jag kan fortfarande se ut som 17 år i hästsvans och tajta jeans och blir kåt av att visa stjärten för äldre kvinnor - för då tänker jag på smisk som händer mellan mor och dotter. Och som det är med mig och mamma.

Jag gillar att gå omkring med stjärten bar hemma och kanske ett kort linne som går till midja. Min kille gillar det förstås och tar mig gärna då helst bakifrån fast när jag går så med stjärten tänker jag också på smisk. Som när man fick utskällning efter agan av mamma och stod röd i rumpan, förbjuden att gnida sig om den så länge uppläxningen pågick.

Så vi har en hel del gemensamt.
Lycka till med tvättstugekvinnan.
Stjäl hennes tvättid så får hon en anledning att ge dig smäll!
Lina

PS.
För ett halvår sen brevväxlade jag med en äldre kvinna via en smisksida. Hon förstod mitt behov och var beredd att ge mig smäll. Jag skulle åka till henne (andra tjejer skulle också vara där) och så skulle hon ge mig smäll på stjärten några gånger.

Jag bangade i sista stund blev lite skraj och det kändes ju HELKNÄPPT- att åka till en kvinna och FRIVILLIGT få smäll!!!
Men sen har jag ångrat det och fått dåligt samvete för att jag bangade i sista stund..
Och så fantiserar jag om det och ställer mig i tights eller mycket tighta bleka jeans och visar stjärten framför äldre kvinnor på stan - ibland gnider jag mig om baken lite med låtsad frånvara och skam och försöker se lite skämsig och ledsen ut - ni vet som man gör när man nyligen fått smäll och det ännu svider lite. Och så hoppas jag att dom ska tänka att jag antagligen är nysmälld för nåt olydigt jag gjort.

NyareÄldre