Smisk av pappa

Jag är 17 år och under min levnad har det inte varit tillåtet att aga barn. Min pappa har inte brytt sej om det, har han ansett att jag behövt smisk så har han givit mej det. Inte för att det har hänt så förskräckligt ofta men nog har jag fått det i genomsnitt 4 - 5 gånger per år från det att jag var i 7-årsåldern tills jag var 14. Det har alltid varit på bar stjärt och liggandes över pappas knä. Han har aldrig använt sej av något tillhygge utan det har varit handsmisk jag fått. Jag har aldrig fått smisk av mamma och aldrig i hennes närvaro, antagligen för att hon mår dåligt av att se mej få smisk.

I fredags hade jag och min kompis Lena bestämt att vi skulle åka till Åland med några äldre ungdomar vi brukade vara tillsammans med. Vi frågade inte våra föräldrar för vi visste att vi inte skulle få tillåtelse. Jag sa till mina föräldrar att jag skulle sova hos Lena och Lena till sina föräldrar att hon skulle sova hos mej. Vi fick tillåtelse till det och jag fick mej tillsagt att jag skulle vara hemma på lördag och äta middag hemma innan jag skulle få gå ut på kvällen igen.

Vi hade verkligen kul, dansade och drack ganska många drinkar och öl, som våra kompisar köpte ut åt oss och vi var ganska sega på lördagsmorgon när vi kom till Stockholm igen. Vi gick omkring på stan och tittade i affärer och var på Mac Donalds innan det var dags att gå hem, var och en till sej. På kvällen skulle vi träffa samma gäng som vi var med till Åland för dom hade köpt ut en massa sprit som dom smugglat och det skulle bli fest på kvällen igen. Lena och jag kom överens om att vi skulle köra med samma grej igen till våra föräldrar, jag sover hos dej och du sover hos mej, hahahahaaaa..........

- Hej! ropade jag när jag kom hem. Det var väldigt tyst så först trodde jag inte att det var någon hemma. Men så kom pappa ut i hallen, han sa ingenting, tittade bara allvarligt på mej. Jag tog av mej jacka och skor, när jag gjort det tog han ett hårt tag i min arm och drog in mej i vardagsrummet.

Jag förstod på en gång vad det var fråga om när jag såg stolen som stod mitt på golvet.

Innan jag ens hunnit blinka hade han slitit sönder knapp och dragkedja i mina jeans som han sedan drog ner och innan jag visste ordet av låg jag över hans knä med bara små stringtrosor på mej. Nu ska ni inte tro att jag ens fick behålla dem på mej, nej då, dem slet han ner till knävecken.

När jag så låg där med min bara stjärt över hans knä smekte han mej över stjärten och frågade med len röst:

- Och var har du varit i natt?

- Jag har ju sovit hos Lena sa jag.


SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK , SMACK, SMACK...........

aga

Hans handflata slog ömsom på min högra skinka och ömsom på den vänstra och han slog hårt, väldigt hårt, jag vet inte hur många gånger han slog.

- Nå! Var har du varit i natt då? Frågade han lent igen.

Jag snyftade, tårarna och snoret rann och jag förstod att det inte var någon idé att ljuga.

- Jag och Lena har varit på Åland, snyftade jag.

SMACK, SMACK, SMACK............

Slagen började svidande vina över mina bara skinkor igen, jag försökte förtvivlat skydda dem med mina händer men den ena armen låste han fast mot sin kropp och den andra höll han upp bakom min rygg. Jag hade inte en chans att skydda mej.

SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK..........

Jag trodde aldrig att han skulle sluta att slå.

Jag snyftade, bönade och bad, förlåt snälla pappa, förlåt......

Ingenting hjälpte och min stjärt sved som jag inte trodde var möjligt.

Efter en lång stund slutade han.

- Och vad händer med flickor som ljuger? Frågade pappa med sin lena röst.

- Smisk, tror jag.........snyftade jag.

- Det tror inte jag, sa pappa.

- Jag VET att dom får smisk, mycket smisk och det på bara stjärten fortsatte han.

SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK..............

Han fortsatte att smiska mej och sammanlagt låg jag över hans knä i ca 20 minuter, (jag visste vilken tid jag kom hem och tittade på klockan när jag kom upp på mitt rum) och nästan hela tiden fick jag smisk, enda undantagen var när han gav mej de korta frågorna.

När han så äntligen slutade att smiska mej talade han om för mej att, det spelar ingen roll hur gammal du är, så länge du bor hemma blir det smisk på bara stjärten om du är olydig, var snäll och kom ihåg det.

- Gå nu upp på ditt rum och stanna där tills du blir tillsagd att du får göra något annat.

Jag snubblade på mina jeans när jag skulle gå till mitt rum och sparkade av mej dem, trosorna försökte jag dra upp så gott det gick och jag var äntligen ensam på mitt rum.


Jag somnade efter en stund av ren utmattning och när jag vaknade på morgonen var jag fortfarande alldeles röd om skinkorna men den värsta svedan var borta.

Jag har inte pratat med Lena än och jag undrar vad som hände henne när hon kom hem. Jag vet att hon brukade få smisk när hon var yngre, men hur det är med den saken nu har jag ingen aning om. Vi träffas antagligen i morgon när vi ska gå till skolan, inte för att jag tänker tala om för henne att jag fått smisk, men jag undrar om hon också fick det.........

NyareÄldre