Nygifta

Jag gifte mej i början på 50-talet med en man jag inte känt längre än tre månader. Jag var inte "tvungen" att gifta mej, jag var bara så otroligt kär och galen i honom. Han såg mycket bra ut, av medellängd, lagom muskulös kropp och mörkt hår. Dessutom hade han en så gullig grop i hakan......

Larry som min blivande man hette respekterade min önskan att inte ha sex före äktenskapet. Unga flickor var så förtvivlat rädda för att bli med barn på den tiden, det fanns ju inte så stort urval av preventivmedel då.

Larry som var 25 år och jag 21 år gifte oss i kyrkan inför en fullsatt kyrka i maj månad och jag kommer så väl ihåg orden han viskade i mitt öra när prästen sa att han nu fick kyssa bruden.

- Nu är du min, kom ihåg det!

Jag log lyckligt mot min nyblivna make och tog emot den lätta kyssen.

Bröllopsmiddagen som avåts i församlingshuset som var väldigt vackert smyckat till vår ära kommer jag knappast ihåg, bara att vi virvlade ut i bröllopsvalsen efter maten och att jag sedan dansade med den ena kavaljeren efter den andre som ville dansa med bruden.

Klockan var omkring midnatt när Larry kom och tog mej under armen och drog iväg med mej. Bröllopsnatten skulle vi "avnjuta" på vår lilla stads enda hotell. Det var så fint i rummet när vi kom dit, en champagneflaska stod i en ishink, en bukett rosor i en vas bredvid och i sängen där täcke och överlakan var undanvikta låg det rosenblad strödda. Allt var som i en saga, jag kunde inte fatta att det var sant.

Larry kom fram till mej, plockade tålmodigt bort alla hårnålar som höll fast brudkrona och slöja, knäppte upp alla knappar bak på brudklänningen som han sedan varsamt tog av mej.

Han satte sej sedan i en stol och tittade på mej med ett leende på sina läppar.

GUD vad jag tyckte att han var snygg och han var min man, vi skulle snart älska med varandra i den breda dubbelsängen, det pirrade i hela kroppen av längtan........

- Jaha fru Weronica Ljungberg sa Larry, nu är du min fru och jag vill från början visa dej vem det är som bestämmer och vad som händer om du skulle glömma det.

- Kom hit!

Jag gick leende fram emot Larry, förväntade mej att han skulle slita av mej underklänningen och resten av kläderna för att slänga ner mej i sängen där vi skulle älska för första gången.

När jag kom fram till honom sa han till mej att jag skulle dra upp underklänningen och dra ner trosorna.

- Men Larry.....

Det kändes väldigt genant när han sa så, tänk på att det var i början av 50-talet och flickor var inte lika frigjorda då som i dag.

- Nu gör du som jag säger, röt han och leendet var borta, han så riktigt arg ut. Jag visste inte om han menade allvar eller om det var en lek men för säkerhets skull gjorde jag som han sagt. Jag drog långsamt upp min underklänning, drog ner mina trosor en bit.

- Dra ner trosorna till knävecken, beordrade Larry.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra men tänkte att det är nog bäst att jag gör som han säger och drog ner trosorna ännu en bit.

Där stod jag nu i en vit spetsunderklänning, trosor nerdragna till knävecken, vita strumpor och vita högklackade skor. Larry tittade på mej från topp till tå.

- Lägg dej ner över mina knän, sa Larry.

- Men Larry då, protesterade jag och jag visste inte längre vad jag skulle tro. Jag hade fått smisk på stjärten av mamma och pappa ibland när jag var yngre men inte var det väl det han tänkte ge mej.....

- Du är min fru nu Weronica och det innebär att du ska göra det jag säger åt dej att göra, utan protester.

Jag började snyfta, tårarna rann utefter mina kinder. - Vad tänker du göra snyftade jag.

- Du ska bara göra det jag säger åt dej, har du svårt att fatta? röt Larry samtidigt som han pressade ner mej över sina knän med armen.

Där låg jag nu med ena armen låst mot hans kropp och med den andra försökte jag förtvivlat skydda min stjärt.

- Ta genast bort handen! röt Larry.

- Nu ska jag lära dej vad som kommer att hända så fort du inte lyder din man sa Larry.

SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK.

Larrys hårda handflata klatschade mej hårt på min bara stjärt först några slag på den högra skinkan och sedan på den vänstra, om och om igen.

Jag grät högt och snyftade, - jag ska lyda dej Larry, jag lovar........
- Snälla Larry, jag ska alltid göra som du säger, aj, aj, aj........

SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK, SMACK........

Försökte på alla sätt komma undan, vred min kropp så gott det nu gick, försökte skyla min stjärt med handen, vilken han genast låste bakom min rygg. Jag sparkade med benen, jag vred min kropp, jag bönade och bad men ingenting hjälpte.
När så Larry äntligen, efter jag vet inte hur länge, tyckte att jag fått nog, beordrade han mej att klä av mej naken. Vid det här laget ifrågasatte jag ingenting han sa till mej och skyndade mej att klä av mej naken.

Medan jag hade klätt av mej hade Larry tagit våra kuddar och lagt dem på varandra mitt på sängen. Jag tittade förvånat på dem......

- Lägg dej nu på mage i sängen, lägg dej så att stjärten putar ordentligt min lilla fru.

Jag fortsatta bara att titta på kuddarna, kunde inte fatta vad som skulle ske, trodde ju att jag fått nog med smisk.

- WERONICA! Röt Larry.

cornertime

Jag skyndade mej att göra som jag blivit tillsagd, livrädd för att reta honom till något som kunde göra min situation än värre.

Medan jag låg där sneglade jag på Larry och såg att han med ett leende knäppte upp sitt läderbälte i byxorna och sakta drog han ut det, tog det i handen tog tag i spännet och virade bältet ett varv rund handen.

- Nej Larry, Nej ropade jag förtvivlat.

Ligger du still nu så slipper du undan med 5 rapp, skyler du dej med händerna eller på annat sätt försöker komma undan börjar jag om från början igen oavsett om du redan fått 4 rapp sa Larry.

Jag borrade ner huvudet i madrassen, fick rosenblad i munnen, knöt ihop händerna och stålsatte mej, allt för att komma undan så snabbt som möjligt.

ETT!

TVÅ!

TRE!

Duktig flicka....

FYRA!

FEM!

- Nu var du duktig, ta nu kuddarna och lägg dem så att vi kan sova på dem sa Larry. Jag gjorde som han sa, naturligtvis. Lägg dej nu på mage så ska jag smörja in din söta röda stjärt så är den bra i morgon bitti.

Det kändes så skönt när han smorde in min rödsmiskade stjärt så att jag somnade, vaknade till lite lätt när jag kände att han drog upp täcket över mej, lade sej bredvid mej men sen kommer jag inte ihåg något förrän morgonen därpå då jag vaknade av de ljuvligaste smekningar. Larry smekte mej över hela kroppen, lade mej på rygg, särade på mina ben och masserade min slida med sin tunga tills jag trodde att jag skulle explodera av vällust och då trängde han in i mej. Något underbarare har jag inte varit med om vi älskade flera gånger den dagen och Larry var så underbart öm, snäll och hänsynsfull så jag trodde nästan att jag drömt det som hänt kvällen innan. Men när jag gick in på toaletten och tittade på min stjärt i spegeln förstod jag att det hade hänt.

Vi har varit gifta med varandra i många år nu och jag gör allt för att lyda min älskade Larry, men det har ändå hänt att jag gjort något som retat honom och då har jag fått ordentligt med smisk på bara stjärten, antingen med handen, ris eller i värsta fall läderbältet.....

NyareÄldre