Helena

Sist år ansatte jeg og min mann Helena fra Romania som vår au-pair. Helena var 17 år og hadde aldri vært uten for Romania før. Hun skulle passe våre to små barn og holde huset i ordning. Helena var en pen og snill jente, og hun ble som en datter i huset. En kveld jeg uventet kom inn på hennes rom tok jeg Helena og en annen au pair som var fra Danmark på fersk gjerning med en joint. Helena visste av vi både min og mann og jeg skulle være ute den kvelden, og hadde nok regnet det som trygt å røyke hasj. Men møtet jeg skulle på ble avlyst! Jeg ble rasende på Helena, og veldig veldig skuffet. Den danske jenta sendte jeg på dør.

Jeg ga Helena klar beskjed om at hun måtte reise tilbake til Romania så snart vi hadde fått en erstatter. Helena ba på sine knær om å få bli. Egentlig hadde jeg lyst å beholde henne, og trodde på henne når hun sa at hun aldri hadde prøvd hasj førut hun fikk av sin danske venninne. Hun hadde følt seg presset av sin venninne til å prøve hasjen. Helena skjønte at hun hadde gjort veldig dumt, og sa at hun ville gjøre hva som helst for å slippe å reise hjem igjen. Ok, sa jeg til henne. Har du noen gang fått ris når du var slem jente? Helena rødmet og sa hun hun hadde blitt straffet med ris av sin mor hjemme i Romania når hun hadde gjort noe alvorlig galt. Greit Helena sa jeg, det er akkurat det som kommer til å skje nå, jeg skal gi deg en omgang ris slik at du aldri gjør noe slik igjen. Helena som hadde tårer i øynene bare nikket at hun forsto.

Jeg satt meg ned på hennes seng. "Helena ta av deg din kjole og heng den over stolen". Helena tok av seg kjolen og sto usikkert foran meg i bare strømpebuksen og bh'en. "Hva venter du på, over knærne med en gang". Nølende la hun seg over mitt fang. Det første jeg gjorde var å dra ned den svarte strømpebuksen og trusen til knærne. Jeg tror ikke Helena var overrasket over at jeg aktet å smiske hennne på sin bare rompe. "Helena nå kommer jeg til rise deg hardt og lenge, og det hjelper ikke hvor mye du kommer til skrike og sprelle og gråte. Jeg holdt henne godt fast og begynte å rise den hvite rumpen hennes hardt og fort.

smisk

Helena begynte å gråte nesten med en gang, mest på grunn av at hun skjønte at hun hadde gjort noe fryktelig dumt og fordi det nok var ydmykende som 17 åring å ligge over knærne på en kvinne på 30 år mine og få ris på bare rumpen. Etterhvert som hennes rumpe begynte å bli rød begynte hun sprelle med bena og armene, men hun prøvde ikke å rømme. Jeg ga henne sikkert 70-80 harde dask, og hun storgråt da jeg var ferdig.

Det året Helena var hos oss fikk hun smisk en gang til, men det er annen historie.

NyareÄldre