Caroline

Mens jeg gikk på skole i London delte jeg lelighet med en amerikansk flicka som het Caroline. Hun var 21 år og var en pen jente med langt mørkt hår. Vi ble fort gode venner, hun var ganske rotete og litt umoden. Derfor ble jeg en slags storesøster for henne. En kveld så vi på tv om to unge jenter som hadde skulket skolen. Caroline sa til meg "Elin, those two girls should have the bare butts spanked with a hairbrush" Det kom frem at Caroline hadde fått smake hårbørsten av sin mor helt til hun flyttet hjemmefra. Når hun skulle få smisk måtte hun gå på sitt rom og skifte til sin nattkjole. Så måtte hun legge seg over sin mammas knær, mens hun fikk ris på bare rumpen med en hårbørste av tre. I området hun kom fra, som var det i konservative sør var "a good hairbrushing" or "a darn good switching" helt vanlig blant hennes venninner.

Jeg sa at jeg også hadde fått smisk at min mamma, og at jeg også hadde gitt min lillesøster smisk. Vi var begge enige om at smisk var ydmykende og vondt, men at smisk var en effektiv metode for å straffe. Ikke vet jeg, men jeg kanskje vi den gangen sådde et frø om at vi begge kunne trenge smisk nå og da.

Noen uker senere ble jeg meget arg på Caroline. Vi delte på rengjøringen av leiligheten, men mer og mer unngikk Caroline å gjøre sin del. En lørdag hadde hun lovt å vaske opp og gjøre rent på kjøkkenet, mens jeg var ute å handlet, men når jeg kom hjem lå hun på sofaen å så på en såpeserie. Jeg sa at jeg var lei av være moren hennes, og nå tenkte jeg å gjøre presis som hennes mamma gjorde. Jeg satt med ned på sofaen og dro henne over mine knær. Før hun skjønte hva som skjedde hadde jeg lykkes å dra opp hennes skjørt og dra ned trusen og strømpebuksen. Snille Elin, sa hun "Please dont spank me, I'll be good I promise". "Å nei du har fått så mange sjanser, så nå skal du få beskjed på en annen måte". Jeg hadde ingen hårbørste, slik som hennes mamma, men jeg riste henne lenge og hardt men min hånd. Hun sprellet mer og mer med sine lange ben, ettersom hennes olivenfarvede rumpe ble rødere og rødere. Da jeg var ferdig gråt hun sårt, og løp gråtende inn på sitt rom. Etter en time kom hun ut, rød i kinnene og begynte straks å gjøre rent. Jeg gav henne klar beskjed om at neste gangen ville jeg rise henne med sin egen hårbørste. Med neste gangen var det jeg som befant meg sprellende over Carolines sitt fang med mine jeans og truse trukket ned til knærne.
smisk

Det som skjedde var at jeg uten å spørre hadde lånt en dyr jakke av Caroline, og det hadde sikkert gått bra, hvis ikke jeg hadde klart å søle jakken full av rødvin. Planen var jo å henge den tilbake i Carolines sitt skap uten av hun merket det. Rødmende måtte jeg tilstå overfor Caroline at jeg hadde ødelagt hennes favorittjakke.
Ok, sa Caroline, dette fortjener du en skikkelig straff for. Hun tok meg i armen, og førte meg inn på hennes soverom, mens hun ga et par harde dask på rumpa. Hun satt seg på sengen og ba meg om å knappe ned mine jeans og min truse og legge meg over hennes kne. Jeg tenkte ikke på å protestere, jeg fortjente å få ris, og dessuten var det en skrekkblandet fryd med tanken å få ris av Caroline. Skjelvende dro jeg ned jeansen min og trusen min, og la meg over knærne hennes. Caroline sa at jeg skulle ha ris fordi jeg tok jakken uten å spørre, og at hun skulle sørge for at jeg kom til huske det. Jeg hadde glemt hvordan det sved på rumpa når man fikk smisk! Ganske raskt begynte jeg å vri meg, men Caroline var sterk og holdt meg nede. Etter hun hadde gitt meg iallfall 50 dask på rumpa, grep hun etter hårbørsten. De 9-10 rappene jeg fikk jeg fikk med den sved noe helt utrolig, og jeg kjente at tårene kom. Etter at hun var ferdig ble jeg liggende på magen med min såre røde rumpe iallfall en halvtime. Hårbørsten var en effektiv kur mot å låne andres ting uten lov.

NyareÄldre