Grannflickan


Jag bor i ett gammalt hyreshus från sextiotalet.

Omsättningen på grannar är ganska god, men en av mina grannar lär nog stanna länge. Anledningen är allt skönt smisk jag ger henne en gång i veckan.

En fredag för ett knappt år sedan kom jag in genom porten nedlastad med ICA-kassar (och en påse från Systembolaget). Jag skyndar mig på, då jag sett min 18-årige granne Mia gå in genom porten strax innan. Mia är på väg in genom hissdörren när jag hojtar att hon ska vänta. Hon flinar retfullt och slår igen hissdörren framför näsan på mig och åker upp till sig.

Jag ställer ifrån mig påsarna och trycker på hissknappen. Irriterad åker jag upp till mig, tankar kylen och öppnar en öl. Visst fan! Jag glömde att köpa grädde till Irish Coffeen. På med skorna och ut igen. I hissen står Mia som är på väg ut. Jag påminner om hennes uppträdande och säger något i stil med att "goda grannar ska man vara rädd om", men hon kontrar med ett "så bråttom hade du väl inte, gubbjävel?"

Visserligen har fyllt 40 och har väl några gråa hårstrån, men att bli kallad "gubbjävel" var inte vad jag väntat mig.

Jag tittar surt på henne och säger med fast stämma: "Du borde ha smisk! Dina föräldrar har visst missat något i din uppfostran!"

Mia tittar förläget under lugg och springer rodnande ut ur hissen.

Nere på ICA köper jag grädden och ett påskris. Jag brukar inte ha vare sig julgran eller påskris hemma, men jag tyckte mig se en intresserad glimt i Mias ögon innan hon flydde ut ur hissen, så det kändes rätt att ha ett ris i beredskap…

Mia står och väntar i trapphuset när jag kommer tillbaka. Hon ser förlägen ut och säger:

"Du har rätt. Jag har burit mig illa åt och förtjänar nog smisk".

"Det gör du verkligen" säger jag. "Du är välkommen in till mig i morgon klockan fyra för att ta ditt straff." Jag viftar menande med riset.

Mia ser nervös ut och vill följa med upp på en gång för att få det överstökat, men jag vill hålla henne på halster över natten. Då får hon ju en chans att ändra sig. Jag såg redan möjligheten att få en fast "adept" som behövde smisk regelbundet!

Fredagskvällen blir lugn. Efter några öl kollar jag in Magnus Smisksida på nätet och läser några av berättelserna. Inte för att jag har några planer att bidra med någon, men sidan ger ju inspiration…

Dagen därpå lägger jag riset i vatten i badrummet. Jag sitter framför tv:n när det ringer på dörren. Klockan är fyra och Mia kliver in när jag öppnar. Hon ser nervös ut.

smisk

"Du får inte smiska mig med riset! Jag har aldrig ens fått på bara stjärten förut"

"Här är det jag som bestämmer" svarar jag hårt. Jag löser upp hennes skärp i jeansen och kavlar ner dem. När jag ska dra dem av henne lägger jag den unga damen tvärs över knät. Mia protesterar. Efter en klatsch på trosorna ger hon med sig och jeansen åker av i ett huj.

Jag börjar smiska henne med handflatan utanpå trosorna. Mia gnäller lite. Efter den tionde klatschen drar jag av trosan trots hennes protester.


"Tyst! Om du krånglar blir det bara mer smisk". Jag smiskar upp hennes bara skinkor till de fått en ljusröd färg. Mia skriker till för varje klatsch. Jag frotterar hennes skinkor och ber henne gå ut efter riset i badrummet.

"Nej! Inte riset! Snälla!" Hon bönar och ber men jag påminner bara om vad som händer om hon krånglar.

Jag fäster blicken på hennes tajta och rödsmiskade stjärt när hon går ut för att hämta tuktredskapet. Hon lägger sig frivilligt över knät igen. Kuken står som en stånghammare men jag är fast besluten att ge henne en rejäl risbastu.

"Jag kommer att ge dig 20 rapp av riset. De första kommer att kännas som smekningar, men de sista blir som getingstick. Är det förstått!"

Mia snyftar skräckslaget och jag börjar låta riset arbeta. Switch-switch-switsch…

Mia gråter redan efter det femte ganska lösa rappet. Efter det tionde hulkar hon och ber om nåd. "Snälla! Inte mera! Ajjj! Inte mera smisk! Snällaaaa!" Jagfortsätter att smiska henne. De sista tre rappen tar jag i rejält. Hennes rumpa är rödstrimlad och varm som en spis.

Jag säger åt Mia att sätta sig på parkettgolvet. Det kalla golvet känns tydligen skönt mot den heta rumpan. Mia stönar av vällust.

"Jaså! Du mår tydligen bra nu. Men den här mår inte bra. Vad ska vi göra åt den"? Jag halar fram kuken. Mia tar den i munnen och suger mig till världens utlösning. Sedan smeker hon sig själv till orgasm. Sedan dess är lördagar klockan fyra helig tid. Mia kommer punktligt för att ta emot "veckans smisk" av "farbror grannen".

NyareÄldre