Verklighet och fantasi

Jag är en tjej på 22 år och jag får smäll på stjärten av min kille ibland. Det är faktiskt enbart som bestraffning och aga och är aldrig i samband med sex. Blir han sur på mig så lägger han mig helt enkelt över knät och börjar daska mig med sin handflata på stjärten och efter en stund åker både byxor och trosor ned och så får jag ordentligt och länge smäll på bara stjärten.

Jag fick även smäll när jag växte upp. Mamma var sträng och jag har tillbringat mycket pinsamma och svidande stunder över hennes knä ända tills jag flyttade efter gymnasiet. Även att få smäll på bara stjärten av mamma var bara förnedrande och gjorde jätteont. Jag fantiserar aldrig om dessa VERKLIGA smisk erfarenheter. Smäll av mamma och smäll av min kille är något som jag alltid försökt undvika till varje pris.

Däremot handlar fantasierna om äldre snygga kvinnor jag ser på bussar och tunnelbanor etc. Jag gillar och klä mig i tighta jeans eller byxor typ stretchjeans som framhäver rumpan mycket (alla killar har alltid varit tokiga i den) och så har jag gärna flätor lite tonårsflickaktigt.

När jag ser på vissa kvinnor (typ programledaren Kattis Ahlström) så leker jag med fantasin att hon är min stränga och kärleksfulla mamma för en stund. Hon säger att hon "blir tvungen" att ge mig smäll för att jag varit olydig. Och så får jag lägga mig över knät och så får jag smäll på bara stjärten av henne en lång stund. Sen blir jag tröstad samtidigt som hon hjälper mig att dra upp byxor och trosor. Och så får jag massor av förmaningar så att jag ska slippa mera smäll.

smisk

Så inbillar jag mig att kvinnor i 35-40 årsåldern tittar på min rumpa på stan och tänker att dom skulle vilja ge mig smisk.

Så agan jag fick av mamma eller agan jag får av min kille är väl nåt nödvändigt ont och jag gillar det inte, men accepterar det av min kille. Det känns ändå som det är hans "rättighet" att smälla mig om jag är för djävlig.

NyareÄldre