Hos min kusin Sandra

Det var sommar. Jag var 15 år. Min kusin Sandra var 14 år. Jag brukade vara där på sommaren. Jag visste att Sandra fick smisk när hon gjort något dumt. Men jag hade aldrig sett på när hon fått smisk. Men det skulle jag få se denna sommaren.

Det hela började med att Sandra vart lite uppkäftig. Är man 14 år så börjar man käfta mot. Hennes mor sa: ”Sandra!! Nu får du ta och skärpa dej en smula och tänka på vad du säger!!”

Sandra bara viftade bort det med en löjlig kommentar.
”Jaha! Du har satt dig själv i den här sitsen flickan min! Nu är ja ordentligt trött på ditt beteende så jag måste ge dig en läxa!”
Sandra rös till och tittade på mig. Jag visste inte vad det handlade om just då men snart var Sandras mamma tillbaka i köket igen med en mattpiskare i handen. Den var av flätad rotting och träffytan var enorm.

”Sandra! Gå och hämta en stor kudde och lägg den på en av köksstolarna!”
Sandra gick iväg och kom tillbaka efter en liten stund.
”Men mamma” viskade Sandra. ”Inte kan du smiska mej när Linda är här?”
”Jo! Det kan jag! Hon behöver få se hur flickor som ni ska tas om hand! Hon har själv säkert fått smaka mattpiskaren många gånger, eller hur Linda?”
Jag skämdes lite men nickade på huvudet.
”Då så! Då kan du dra ner jeansen och dina trosor och lägga dig över kudden på stolen min flicka!”

Sandra gjorde som hennes mamma sa och lade sej ner. Huvudet nådde nästan golvet och fötterna var en bit i luften. Men rumpan var upphöjd och svankande tillräckligt bra. Sandra höll sig i stolsbenen krampaktigt.
”Jag kommer att daska dig med handen först som en liten uppvärmning. Jag kommer att daska dig på båda skinkorna och på låren. Jag börjar löst men slutar lite hårdare. Är du beredd på hand-daskarna Sandra?”
Hon nickade!
smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack.
Efter 20 lösa daskar så slutade Sandras mamma att slå. Hon satt på en köksstol brevid Sandra när hon slog.

”Nu kommer jag att slå några mellanhårda slag. Så var beredd!”
smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack-smack.
Det blev 10 för jag tror jag tar några fler jättehårda daskar istället.

”Nu får du vara beredd min flicka. Ligg stilla.”
SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK-SMACK.
Efter 30 hårda daskar så grät Sandra. Hon bad sin mamma att skippa mattpiskaren eftersom hon tyckte hon redan fått tillräckligt.

”Nog är din stjärt blossande röd nu men det hindrar inte mig från att låta mattpiskaren dansa en stund över din rumpa. Så nu får du vara beredd. Håll dig hårt. Jag kommer att ge dig 15 hårda rapp över stjärten. Du behöver inte räkna dom.”
Jag såg att Sandra darrade lite nu. Jag kände mej lite smått upphetsad av vad som komma skall. Men det var ju något jag inte kunde visa för Sandra.

Sandras mamma höjde mattpiskaren och slog.
Pang!

”Ooooooh ajjjjjj”

Pang!

”Oj oj oj..sluta...”

Pang!

”Mamma...snälla...det gör..”

Pang!

”Ooooont”

Pang!

”Mamma...du slår sönder rumpan...”

Pang!

”Ååhhhh buuuu”

Pang!

”Jag klarar det...”

Pang!

”INTEEEEEEE”

Pang!

”Äåhhhh aaaahhhhh”

Pang!

”Snyft...buhuuuu”

Pang!

”Ååhhhh aaajjjjj”

Pang!

”Snällla.....sluta....”

Pang!

”Mammaaaaa”

Pang!

”Du slår ihjäl mej....”

Pang!

”Ååhhh ooooo ajjjjj”


”Så nu är det över. Jag hoppas att Linda har lärt sej hur man ska hantera flickor som varit stygga. Har du det?”
Jag nickade.
Jag fick sedan i uppdrag att trösta Sandra och smörja in hennes röd-lila stjärt och det gjorde mej upphetsad om något men jag kunde ju inte visa det för henne.
Jag somnade gott den kvällen men det gjorde säkert inte Sandra.

NyareÄldre