Paula och Agneta 2

Stackars Agneta! Hon kan inte för sitt liv begripa hur hon kunnat hamna i den situation där hon nu befinner sig. Hon har, tillsammans med sin man Hasse, precis bevittnat något som hon knappt kunnat föreställa sig ens i sin vildaste fantasi. Mellan Lennart och Paula, deras nyblivna vänner, har inför öppen ridå en äktenskaplig scen utspelats som för alltid kommer att förbli inbränd i Agnetas minne.

Agneta tror knappt det är sant. Hon har just sett Lennart smälla sin unga vackra hustru med hjälp av en hårborste, hårt, raskt, metodiskt, och säkert i minst 15 minuter, och detta på bara stjärten. Agan är över nu, och Lennart håller på att hjälpa Paula på fötter, samtidigt som han själv reser sig upp från den bastanta köksstol han suttit på med hustrun över sina knän. Paulas ansikte är strimmigt av tårar och maskara, och hon snyftar och hulkar fortfarande. Hon har uppenbarligen ytterst svårt att stå still och trampar och niger och ormar sig medan hon håller båda händerna på sina ofattbart röda, välsmiskade skinkor, som sticker fram under den uppkavlade kjolen. På sin mans tillsägelse drar hon därefter mycket försiktigt upp sina trosor och lirkar gnyende ner den snäva kjolen över sin välgrillade bakdel.

Lennart vänder i stället blicken mot Agneta, som känner hur en blodröd och het rodnad stiger upp och täcker hennes kinder. Hon är nämligen i det ögonblicket den enda i sällskapet som har stjärten bar, och hon önskar sig i det ögonblicket bara en enda sak, och det är att åter få dra upp sina trosor - som hon för en stund sedan, medan hon var som mest upphetsad av att se Paula få smäll, tillåtit Hasse att dra ner - likaså önskar hon febrilt dra ner kjolen som han kavlat upp baktill och stoppat ner så att den lämnar hennes vita rumpa fullt synlig. Men Hasse har gripit båda hennes handleder och håller henne stadigt.

"Varsågod, stolen är din", säger Lennart till Hasse. "Har jag fel om jag gissar att det här blir första gången som du lägger din söta lilla fru över knät?" "Nej, du gissar fullkomligt rätt" svarar Hasse, "men bättre sent än aldrig, eller hur?"

Agneta känner hur hennes man bestämt för henne i riktning mot stolen. Det hjälper inte att hon stretar emot. "Släpp mig!" skriker hon gällt. "Våga dig inte … släpp mig, sa jag! Nej, nej … släpp… släpp! Hör du inte?! Hon sprattlar och sparkar för att komma loss ur Hasses grepp. Plötsligt släpper han henne ett ögonblick, snurrar henne runt och ger henne en örfil.

Det är inget särskilt hårt slag, men Agneta har aldrig någonsin blivit örfilad förut och blir så häpen att hon alldeles kommer av sig. Hon börjar förstå att Hasse verkligen tänker ge henne smisk. Hon piper ynkligt: "Snälla, snälla, jag vill inte … nej … jag vill gå hem … jag vill gå hem …" Hasse för henne lugnt fram till stolen. Så sätter han sig och leder den nu vettskrämda Agneta till sin högra sida och drar henne så bestämt framåt nedåt över sina knän, tills hon tumlar omkull med stjärten i vädret. Skammen över att vända upp sin bara stjärt - hennes allra mest komplexfyllda kroppsdel - till allmänt beskådande får liv i henne igen, och hon fäktar och krafsar vilt med båda armarna för att försöka dra ner kjolen och skyla sin exponerade bakdel, men Hasse tar ett stadigt tag om hennes vänstra handled och håller den nedtryckt mot svankryggen.

"Din lilla Agneta har verkligen en helt fantastisk stjärt," anmärker Lennart uppskattande. "Den är helt perfekt för aga. Och det är ju tur det, för om du ursäktar att jag säger det, så är det tydligt att hon är en flicka som behöver smiskas ofta och grundligt. Får jag föreslå att du tar borsten till hjälp?"

Agneta skäms så fruktansvärt över att ligga med stjärten bar att hon knappt förstår att agan kommer att göra ont. Det enda hon är medveten om är alla blickarna som riktar sig mot hennes oanständigt exponerade bakdel, och hon kniper ihop skinkorna för att inte visa mer än absolut nödvändigt. Hasse sänker vänstra knät och höjer det högra för att lyfta upp hennes mittparti lite, så att rumpan kommer ännu högre. Kinderna bränner när hon hör Lennart kommentera hennes blottade bakdel: "Ursäkta att jag säger det, men det var länge sedan jag såg en så vit kvinnostjärt … vänta tills den har fått känna på en stunds ordentlig aga … den kommer att lysa som ett stoppljus innan den är färdigsmiskad … " Nu känner hon en hård, slät och sval yta som ett ögonblick vilar mot hennes nakna rumpa. Så upphör kontakten och

KLATSCH!!! … "Aaaa-aaaooooowwwwww!!!!"

En brännande, stickande sveda exploderar på Agnetas vänstra skinka, och hennes ansikte skrynklas ihop medan smärtan växer till sin kulmen. Nästa dask kommer strax efter, och nästa … och nästa … "Iiiiiiiiiaaaaaooooooooow!!!" Agnetas ben skjuter rätt ut, hon kastar upp överkroppen, kniper ihop skinkorna ännu hårdare … KLATSCH!!! KLATSCH!!!

Ett våldsamt kast, och i nästa stund befinner sig Agneta på knä på golvet och kämpar för att hindra Hasse från att lägga upp henne över sitt knä igen. "Nej-nej-nej … inte mer … nej, du får inte … släpp! släpp! …"

Men nu är Hasse verkligt arg. Han reser sig från stolen och rycker upp Agneta på fötter. Nästa örfil är tillräckligt hård för att det skall susa i huvudet på henne, och snart befinner hon sig åter framstupa över sin mans knä. Agneta känner knappt igen sin vanligtvis så snälle och medgörlige man och börjar gråta ynkligt där hon ligger med sin bara ända i vädret.

Men Hasse låter sig inte distraheras av Agnetas plötsliga känslosamhet, utan vänder sig lugnt till Lennart: "Jag fick intrycket att du är något av en expert på det här, så, eftersom det är första gången jag tuktar Agneta, tänkte jag be dig om råd. Skulle du kunna tänka dig att vägleda mig igenom den här första omgången? Jag är mest rädd att skall låta Agneta komma för lindrigt undan, för att jag är ovan och osäker på att bedöma hur mycket hennes stjärt tål."

"Det skall bli ett sant nöje att hjälpa till" svarar Lennart leende. "Och du tänker helt rätt. Agneta behöver mycket smäll, det har hon visat tydligt här i kväll. Och var inte orolig, hennes stjärt tål mycket mera smisk än du tror. För övrigt är det ju inte meningen att hon skall kunna sitta efteråt … åtminstone inte på en vecka eller så … Hur står det förresten till mellan benen på henne? "

"Nee-eeej!!!", piper Agneta, och kniper ihop stjärten och låren allt vad hon orkar när Hasses hand bakifrån vill leta sig in hennes fittspringa. "Det där skall du lära henne av med", säger Lennart. "Nu, Agneta, kommer du att få lite extra smisk en stund för att lära dig att öppna stjärten och låren när du ligger över knät. Det är bara för att du trilskades just nu, och det drar inte bort något från den aga du kommer att få sedan. Har du förstått det, Agneta? …

Agneta känner med en rysning hur Lennart med sin ena hand liksom markerar en portion av stjärten, det allra nedersta partiet just ovanför övergången till låren, och hon hör hans röst när han dirigerar Hasse: "Här," säger han. Vill du att jag skall ge en liten demonstration? … Ge mig borsten så skall jag visa …." Agneta skäms för mycket för att vända sig om för att titta. Hon stirrar framför sig med brännande kinder … och väntar … och plötsligt landar en skur av snabba snärtiga slag just på det indikerade området av hennes stjärt. Skuren är över lika snabbt som den börjat, men den våldsamt uppflammande svedan fortsätter att förvärras en stund efter att sista dasken ekat i rummet. "Oooo-ooooaaaaaiiiiiiij!! ", skriker Agneta gällt och sprattlar över sin mans knä. Hon är önskar desperat få lägga händerna över sin smiskade stjärt, men Hasse har låst hennes båda handleder i ett stadigt grepp.

Istället är det Lennart som hukar sig ner bakom Agneta och lägger händerna på hennes bägge nu brännande skinkor. "Seså, Agneta lilla … nu vill jag att du öppnar din stjärt som en lydig flicka … Hasse vill känna efter lite i fittan på dig … krångla inte nu, för det tjänar ingenting till."

"Neee-eeeej!!! Skriker Agneta och gör ett förnyat kast med överkroppen. Men den här gången är Hasse beredd, och Agneta lyckas bara göra honom ännu lite argare än han redan är. "Får jag borsten", säger han bistert, "för nu skall den här lilla flickan få lära dig att göra som hon blir tillsagd …" Och så börjar han smiska Agnetas rumpa i snabb takt, på exakt samma fläckar som Lennart redan hettat upp. Svedan flammar omedelbart upp igen och fastän Hasse fortfarande är ganska försiktig tycker Agneta, som aldrig fått smisk förut, att det gör förskräckligt ont.

"Oo-ooh .. aj-aj-aj …", gnäller hon. "Nå! tänker du vara en lydig flicka?", frågar Hasse och ökar takten en aning, och då dröjer det inte länge förrän Agneta ger upp: "Oh … sluta … sluta … jag skall lyda … jag skall lyda …", skriker hon gällt. Hasse låter tillfälligt borsten vila, och väntar.

Agnetas förödmjukelse känner inga gränser när hon så äntligen tvingar sina stjärtmuskler att slappna av så att skinkorna öppnar sig. Hon rodnar skamset vid tanken på att Lennart och Paula nu kan titta rätt in mellan hennes bara skinkor och se både stjärthålet och fittan. Tänk om de ser hur våt hon är!?. Hennes förödmjukelse når nya höjder när Hasse sticker in ett finger mellan benen på henne börjar låta det glida fram och tillbaka i klyftan mellan de yppiga stjärtkullarna. Snart är det trånga bakre hålet lika fuktblankt och såphalt som fittspringan. Agneta håller på att skämmas ihjäl när Hasses våta finger sakta glider fram och tillbaka över hennes känsliga stjärthål, men trots skammen och förödmjukelsen, och trots de två röda och svidande fläckarna som pryder hennes rumpa, börjar det sakta pirra därbak och ner mellan benen på henne igen.

"Låt dig nu inte distraheras så att du glömmer bort att smälla henne", säger Lennart då till sin gode vän. Det är ordentlig aga hon behöver nu, inte att ligga och gotta sig …"

"Du har rätt", svarar Hasse bistert. "Nu är det dags för min lilla ouppfostrade fru att få riktigt mycket smisk." Och därmed griper han stadigt om skaftet på borsten … höjer den … och börjar …

KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!!

Det svider ordentligt, men Agneta, som nu förstått att hon inte kommer att slippa undan, biter ihop tänderna och försöker ligga stilla. Måtte det snart vara över!

"Det är rätt", säger Lennart, "börja så varligt … Det är bäst att inte smälla alltför hårt till att börja med om man vill kunna hålla på en stund. Svedan kommer ändå efter ett tag. Jag tycker det är viktigt att hålla på tillräckligt länge när man smiskar en olydig flicka, så att hon verkligen hinner tänka och känna efter ordentligt. "

"Jag förstår", säger Hasse. Hans arm går bestämt upp och ner. Den lilla osäkerhet han känt i början ger snart med sig, och han njuter i fulla drag av att aga sin ouppfostrade unga hustru. Rodnaden sprider sig över Agnetas runda stjärtglober vartefter Hasse låter borsten vandra över de välvda kullarna av gräddvitt hull. Snart är hela stjärtens yta vackert röd. Hennes man smäller henne lugnt och metodiskt, utan brådska men ändå i raskt tempo, och den hårda borsten skickar ideliga chockvågor genom det gungande och fjädrande hullet i Agentas rikligt tilltagna stjärtglober. Hasse häpnar över vilket perfekt redskap för aga den bastanta borsten är … det kostar honom ingen som helst ansträngning att hålla de bägge välmatade kullarna av mjukt och spänstigt hull i oavbruten studsande rörelse. Han bestämmer sig för att lyda Lennarts råd och inte avsluta agan för snabbt … nej, den här gången skall hon minsann inte slippa undan … Om någonsin en ung kvinna har förtjänat att få ligga riktigt länge över knät och få smäll på stjärten, så är det hans lilla Agneta … och Hasse ser fram emot att ge henne precis vad hon behöver…!.

Svedan ökar hela tiden. Den blir sakta men säkert allt intensivare. Agneta börjar få mycket svårt att ligga still. Hon biter sig i läppen och tårarna börjar trilla medan hon förtvivlat försöker behärska sig. Hennes man njuter intensivt av att äntligen ha skaffat sig fulla rättigheter över sin söta hustrus stjärt. Och han smiskar kärleksfullt och med stor inlevelse de gungande stjärtkloten där två stora lysande röda fält breder ut sig i kontrast mot Agnetas i övrigt så gräddvita och svala skinn.

"Oh, aj, aj … ", flämtar Agneta, som inte längre kan stå emot den heta smärtan på stjärten. "Ooo-oooh, snälla-aaa, inte me-eer …"

"Så där ja. Nu börjar det kännas på rumpan, inte sant?", säger Lennart, som iakttar Agnetas bestraffning med stort intresse. "Hasse, nu kan du gott börja smälla lite hårdare … så där … lite hårdare ändå … det är inte farligt … låt henne grina … Det skall kännas ordentligt på stjärten …"

KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!!
"Aaaj-aj-aj-aj-aj-aj …Åh, nej-nej … aaaaaoooooooow!!!"

Under Lennart ledning ökar Hasse takten tills han får upp en snabb och snärtig rytm. Stackars, stackars Agneta! Det här är det värsta hon någonsin varit med om. Det känns som om hade stjärten i ett getingbo. Hennes ögon fylls av brännande tårar och hon sprattlar med benen och vrider sin allt rödare och hetare bakdel hit och dit i ett fåfängt försök att komma undan den stingande borsten. Men Hasse är stark och håller henne i ett järngrepp. Det gör fruktansvärt ont på Agnetas rumpa, och det blir bara värre och värre. Åh, måtte han bara sluta snart! Men Hasse har bara börjat. Det här är verkligen något som han borde gjort för länge sedan … Han har mycket att ta igen, och det skall nog hans lilla ouppfostrade Agneta bli varse … Hon skall få smäll tills stjärten glöder … Hasse smäller allt hårdare …

"Aaa-aaajjj-aj-aj- a-aiiii-iiiijjjjjjj … aa-aaoo-oowww-aj-aj-aj …!

Agneta är i upplösning. Hennes bara skinkor bränner och svider. Smärtan ökar för varje gång den flata borsten landar. Snart gör stjärten så ofattbart ont att hon inte vet vart hon skall ta vägen. Hon gråter och tjuter medan tårarna rinner i strömmar. Men om agan är smärtsam för Agneta, så är den desto skönare för Hasse. Hans kuk är så bultande hård att den hotar att spränga tyget i hans jeans. Hans ögon lämnar inte för ett ögonblick de yppiga välvda kullarna av mjukt hull, som är som gjorda för smisk … och borsten går upp och ner, upp och ner …

Och Agnetas upphettade stjärt erbjuder nu ett fantastiskt skådespel. Hela de för smisk lämpade ytorna är flammande röda med purpurfärgade fläckar på de fylligaste partierna där borsten träffat flest gånger, och den storgråtande unga kvinnan ömsom kniper ihop och ömsom öppnar skinkorna i ett fåfängt försök att få lindring. "Ooo-oooh inte mer, inte mee-eeee-eeer!!" tigger hon gråtande.

"Bravo!", säger Lennart gillande. "Du är verkligen en naturbegåvning när det gäller att ge aga … nu svider det gott i stjärten på din lilla Agneta … Det här är precis vad hon behöver … det är riktigt nyttigt för henne …" Hans kommentarer tränger genom Agnetas upptagenhet av sin egen svidande bakdel, och hon skäms mer än hon trodde var möjligt. Och samtidigt känner hon hur orden får hennes fitta att börja ila och pirra igen. Det är ofattbart … det är som om hettan från den rasande eldsvådan på hennes stjärt skulle ha spritt sig in mellan benen på henne. Hon är alldeles yr i huvudet och vet inte hur hon skall kunna ligga still. Samtidigt som de taktfasta smällarna av förskräckliga borsten får hennes upphettade stjärtglober att svida som av tusen getingstick, sköljer åter heta vågor av kittlande vällust genom hela hennes underliv, från den våta och svullna fittan och hela vägen bak till hennes pirrande stjärthål. Hon vet inte längre om hon vill att Hasse skall sluta smälla henne, eller smälla henne hårdare, och hon vet inte om hon helst vill gnida sin fitta mot Hasses lår, eller lyfta stjärten i vädret för att bättre erbjuda den åt den smiskande borsten.

"Å-åh, … aj-aj … aj-aj-aj … Oh Hasse … Å-åå-ååh … snälla … aah … "

"Ånej, min lilla flicka … nu tror bestämt att det börjar kännas lite för skönt i frökens lilla fitta", säger plötsligt Hasse. "Det är inte det som är meningen nu. Jag vill att du skall lära dig av med att skämma ut oss inför folk … jag får tydligen smälla dig lite hårdare …"

KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!!
Aaaaoooow aaaa-aaa-aaaiiii-aaooouuuuuu-hu-hu-uuuuu!!! … Aaaaa-haa-aaj-aj-aj … "

Agneta ylar i högan sky. Trots hennes upphetsning så formligen exploderar hennes stjärt av smärta när Hasse sätter sin hotelse i verket och börjar smälla henne på fullt allvar. Lennart ler i mjugg när han hör hur Agnetas röst åter stiger till gälla tjut. Hasse är en verkligt begåvad elev … .

Agnetas gråt och böner har ingen som helst inverkan på Hasse, utan agan fortsätter obevekligt. Tvärt om småler han nöjt när han hör att borsten har avsedd effekt på Agnetas olydiga stjärt … Han smiskar snabbt och ihärdigt … KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! Han är mycket grundlig och smiskar metodiskt samma fläck på båda skinkorna en stund innan han byter till ett annat ställe på stjärtytan. På det sättet går han igenom hela Agnetas stjärt, gång på gång, tills den formligen står i lågor … Agneta tjuter storgråtande rakt ut.

"Aaaiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjj Ooooooooiiiiiiiiii!!! AAAAAAAAAOOOOOOWW!!!!

Hon tror aldrig att det kommer att ta slut. Och aldrig någonsin har hon kunnat föreställa sig att det kunde göra så ont att få smäll på stjärten. Hon ångrar varje gång hon betett sig lynnigt och ouppfostrat mot Hasse och ställt till bråk och scener. Hon ångrar varje gång hon burit sig illa åt under hela sitt liv …!!!

"O-ooooooooooooh förlåt, förlåå-ååååt!!! … Aj-aj-aj snälla snälla Hasse-eee!! … Iiiiiaaaaoooowww Ooooh-AAAOOOWWW!!! … inte mer, inte me-e-eeeer!!!" aaooouuuuuu-hu-hu-uuuuu!!!

Hon intresserar sig inte längre för om hennes rumpa är stor eller liten, smal eller fyllig … Hon bryr sig inte om att både Lennart och Paula ser hur hon får smäll som en olydig flicka, och hon bryr sig inte om att de kan höra hur hon skriker och gråter och ber om nåd. Det enda hon bryr sig om är den snabbt och enträget smiskande borsten som sätter hennes bara stjärt i brand.

Till slut hänger hon bara storgråtande över sin mans knä, medan hårborstens platta baksida fortsätter att göra god verkan på hennes glödheta skinkor. "Oh aa-aj … aj-aj-aj-aj … Oooaaaiij … O-oo aj-aj …" KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! "ooww … a-a-iiijj …snälla … a-a-aj-aj …Oh … o-oww … o-aj-aj-aj … " KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! Hasse agar henne ända tills de första blåsorna börjar visa sig på de mest smiskade ställena, där stjärten är som rundast.

När han äntligen slutar hänger Agneta snyftande och gnyende kvar över hans knä medan hennes omsorgsfullt smiskade bakdel fortsätter att svida som om agan fortfarande pågick för fullt.

Senare, efter att Hasse och Agneta sagt adjö till Lennart och Paula, och kommit hem till sig, sätter sig Hasse på en pall, och Agneta får ställa sig framför honom med ryggen vänd mot den stora sovrumsspegeln. Så åker kjolen upp igen och trosorna ner, och denna gången vågar inte Agneta protestera när hennes man utforskar hennes purpurfärgade och omsorgsfullt smiskade stjärt framför spegeln. Hennes skinkor är fruktansvärt ömma, men det känns ändå obeskrivligt upphetsande när Hasse tar en burk med salva och omsorgsfullt smörjer in de heta röda globerna.

Agneta sneglar förstulet bakom sig i spegeln på sin egen otroligt rödsmiskade stjärt, som hennes mans stora starka händer manipulerar och knådar, och det känns så otroligt skönt i fittan när hon ser hur han formar och drar isär de välagade globerna. Hon vet om att Hasse har för avsikt att knulla henne i stjärten. Hon har aldrig varit med om det förut, men tanken på att mannens stora hårda kuk kommer att tränga in i hennes lilla förbjudna stjärthål, och spänna ut den trånga och känsliga öppningen, gör henne alldeles yr och het … Agneta är knäsvag av förväntan inför det som skall komma, och hon håller sina svidande skinkor lydigt avslappade under sin mans behandling. Och när Hasse till sist trycker in fingret i hennes väl insmorda hål och samtidigt talar om för henne att han hädanefter tänker behandla hennes stjärt som han har lust … och att han kommer att skaffa en riktigt bra borste och smälla henne grundligt varje gång hon trilskas eller är olydig, är hon nära att svimma av upphetsning. "Åå-åå-åhhh … ", gnyr Agneta uppgivet och svankar med ryggen så att Hasse skall komma åt hennes stjärt ännu bättre.

NyareÄldre