Agad igen

Utflykten till zoo var bestämd dagen innan... barnen var i sitt esse.. levde mer upp åt väggarna än nerför. Vilket gav mig en stress utan dess like... jag hade stått hela dagen innan i köket o förberett mat och dryck.. vi skull tillbringa hela dagen där. Jag ville att allt skulle vara perfekt... stressen av allt tjat som barnen gav mig gjorde mitt humör till pressat.
Vädret var bra. barnen o packningen låg på mitt ansvar. han frågade om allt var färdigt o jag sa ja..
Sammanbiten satte jag mig jämte min man! hanns humör var gott. Tittade på mig gillande. Jag hade klätt mig för honom. visste hur han ville ha mig. i kjol o blus som jag så noga dagen innan strukit. (vilket jag fått hårda direktiv om). Jag själv var irriterad o mycket trött på barnen. Hörde deras tjat i baksätet och blev mer och mer mätt. Han pratade glatt men mina svar var korta och kalla.
Vi låg på E6an när han tittade på mig... sa inget utan tog av på en avfart. Jag protesterade och frågade vart han var på väg. Helt tyst körde han bilen utan att svara mig i mot vårt hus.. oroligt började min hjärna arbeta med vad som komma skulle. Ju närmare hem vi kom dess mer bad jag honom om förlåtelse.

Vi svängde in på avfarten till vårt hus. väl framme öppnade han dörrarna för barnen. Gav dem lite pengar för att gå o köpa sig var sin glass.. Paniken steg i mig. Satt tyst o som klistrad på framsätet när han öppnade min bildörr bad mig gå in i huset.
Lugnt satte han sig i soffan. Bad att jag skulle koka kaffe till honom. stressad gick jag mot köket. Blev förvånad av hanns lugn? Serverade honom koppen. Undrade vad som var i görningen men ville inte fråga.. tog snabba steg ut ifrån rummet då han sa mitt namn. Sätt dig ner! Fick order av att sitta framför honom på golvet på knä. Sa att han ville att jag skulle veta min lägre rang.
Jag ville gå!
Jag fick sitta där undertiden han sakta drack sitt kaffe tyst. Tittade på mig i mellan åt.


Barnen kom tillbaks... ville gå mot dörren gömma mig bakom dem. Han bad mig sitta ner. Han gick i mot dörren. Hörde hur han sa till barnen att vi snart skulle åka.. att de skulle hålla sig ute en stund för vi hade saker att tala om.
Lugnt satte han sig i soffan igen. Han var inte som vanligt vilket gjorde mig mycket orolig. Satt och tittade på honom när han började tala. Talade om att han var besviken på mig och att jag burit mig mycket dåligt åt. Att jag var egoistisk och inte tänkte på honom först och främst, vilket var min uppgift. Han arbetade för oss. Hans lediga dag med familjen. Han ville ju ha en bra dag och jag med mitt humör.

Efter en långt lyssnande så sa han att du vet vad jag måste göra. Bad mig ställa mig upp.. hämta riset som jag själv fått plocka ifrån hyllan. Ge honom det med respekt. Niga som han lärt mig.. dra ner mina trosor till knäna, lyfta upp kjolen. Lägga mig över hans knä.. slagen är hårda. Det svider, gör ont. Vill inte men det är min lott. Blev förvånad när han denna gången körde fingret upp i mitt anus och att jag kom....

Skämdes i skamvrån. som han ställde mig i.. med stjärten bar.... helt röd med tårarna rinnande för mina kinder..
Barnen kom tillbaks och han åkte ensam med dem till Zoo.... jag fick stanna hemma, men jag har lärt mig.. att jag har den bästa mannen... älskar att behaga honom.. får det bästa av honom.. han ger mig allt. Vill vara honom värdig.

NyareÄldre