Smisk av mamma

Jag är en söt och "välartad" 18 årig tjej som bor i mellersta Sverige. Jag är tillräckligt gammal för att läsa den här sidan och läser med spänning om förhållanden mellan killar och tjejer där tjejer helt självklart och naturligt får smisk som dom skulle få det av sina föräldrar. Och så förstår jag att många njuter av att ha det så. T.o.m. tjejer som samtidigt avskyr att få det.

Jag har ingen erfarenhet av smisk av mina killar. Inte den jag är med eller den jag varit med. Däremot får jag fortfarande smisk om jag gör nåt jättedumt av min mamma!!!

ja, det är faktiskt sant fast jag är myndig! Mina föräldrar har väldigt gammaldags idéer av hur flickor ska uppfostras och eftersom jag bor hemma så måste jag lyda. Nu händer det inte ofta att det går så långt att jag får smisk på stjärten. jag får först massor av varningar och tillsägelser och det är tillräckligt pinsamt med hoten typ: du vet att det blir smisk på stjärten om du är sen! etc.

Jag hade inte fått smisk på ett helt år heller till alldeles nyligen. Jag ville åka till Roskildefestivalen med min kille och flera kompisar. Mina föräldrar förbjöd mig på det bestämdaste och det var inte ens lönt att diskutera. Jag får förresten inte ens sova över hos min kille! Så jag fixade ett alibi med hjälp av en kompis och mina föräldrar fick veta att jag skulle sova över hos min bästis lantställe där vi brukar rida och några veckor tidigare såg jag till att tala om för dom att min mobil hade pajat. (Så att dom inte skulle kunna nå mig förstås). Allt var noga planerat och jag drog iväg (till landet trodde mamma) till Roskilde helgen efter midsommar i år 2001 och hade skitkul men var förstås jätteorolig att mina föräldrar skulle misstänka nåt. (Jag har aldrig tidigare gjort en sån här jättelögn för dom). Men jag hade världens jätteotur att min mamma råkade möta min bästis mamma på apoteket! Dom hade börjat prata och det blev ganska pinsamt för dom båda när min mamma började prata om "våra flickor". Min väninnas mamma sa som det var att S hade åkt till Roskilde och att dom var jätteoroliga med fick rapporter då och då att allt var väl.

Hur som helst blev mamma mest upprörd över min medvetna lögn. Hon fick min kompis mobilnummer, ringde till Roskilde, min väninna lämnade luren till mig och jag fick världens jätteutskällning i luren så att jag blev alldeles röd om kinderna. Jag var tvungen att åka hem snarast. Det skulle vi iallafall men det blev ingen rolig hemresa. Jag ville inte berätta nåt för min kille för det kändes så barnsligt.

Så kunde jag inte låta bli att tänka på om jag skulle få smisk av mamma igen så stor och myndig jag var. Försökte intala mig själv att mamma aldrig skulle ge mig det nu när jag var myndig, fast intalandet gick inge bra, och jag visste ju vad som gällde så länge jag bodde hemma.

När jag kom hem var pappa på jobbet (lika bra det, även om det alltid var mamma som utdelade smisket på bar stjärt inne i sovrummet.) Först fick jag en snabb örfil och sen en utskällning blandat med frågor som jag först svarade kaxigt på men sen bara stammade svar på. Och så kom det jag var så rädd för och som var så pinsamt. "Du ska naturligtvis få smisk på bara stjärten!
först bara vägrade jag att gå in i sängkammaren (där jag brukar få smisk) fast jag visste att ju mer jag krånglade ju värre skulle smisket bli och sen började mamma daska mig i baken redan i hallen och medans jag till slut lydde och gick in i mina föräldrars sovrum fick jag dask på dask på stjärten och det gjorde redan ont för jag hade bare en kort tunn bomullskjol på mig.

Jag var illröd i ansiktet av skam och det blev inte mindre då mamma satte sig på sängkanten och drog ner mig EN 18 ÅRIG UNG KVINNA!!! över knät så att jag låg som en olydig flickunge än en gång.

Så drog hon upp min kjol och ryckte ner mina vita bomullstrosor så att stjärten blev bar. Hela tiden skällde hon och pratade upprört för hon var verkligen arg.
Så exploderade det på ena skinkan av mammas handflata och började hon smiska mig jättehårt så det smällde högt i villan och jag grinade som en barnunge. Alltsammans gjorde jätteont och jag behöver väl inte säga hur förnedrande det kändes att ligga över mammas knä och få smisk igen.

Jag tror jag fick 50 -60 hårda klatschar innan jag fick resa mig upp. Gick inte dra upp trosorna på en gång för mamma ville först höra om jag fått tillräckligt med smäll eller om jag förstått allvaret i min olydnad. Det brände som eld och var tomatrött i skinkor och kinder (av skämsighet)och jag höll händerna för ansiktet. Sen drog jag upp trosorna försiktigt över min ömma rumpa och fick rumsarrest för resten av dan.

smisk

Detta hände alltså för bara några veckor sedan och det känns fortfarande pinsamt att prata med mamma och pappa. Pinsamt och skämsigt att vara hemma. Och framförallt pinsamt att veta att jag fortfarande kan få smisk på stjärten om jag är olydig!

Nu är mina föräldrar bra på alla andra sätt och jag hade ju burit mig för djävligt åt så jag är mest arg på mig själv.
Fast jag fantiserar ofta om hur det skulle vara att få smisk av min pojkvän, att ligga över hans knä istället för mammas...
Han klappar mig ofta på stjärten när vi går på stranden och jag går i string. (får absolut inte ha det för mamma) Och när jag ligger på magen och solar sa har han oftast en hand på min ena skinka. Som för att visa att han "äger " mig. och det blir jag upphetsad av. Då brukar jag fantisera om att vi skulle börja gräla så att alla ser på och att han lägger mig över knät och ger mig smisk!" helt offentligt!

Dessa fantasier blir jag kåt av.
Men att få smisk hemma är bara helpinsamt och hemskt. Fast jag kan nog hålla med om att jag fått det rättvist och aldrig när jag inte förtjänat det.

NyareÄldre