Om min uppväxt 3

Tänkte skriva till dig om när min lillasyster fick en ordentlig aga med mattpiskaren.

Jag tror Helena var runt 16 år och jag själv var väl 18-19 vid tiden. Vår bil stod parkerad på uppfarten och Helena hoppade in på förarsätet och lekte runt. Hon lyckades lägga ur växeln och bilen började rulla ner mot ladugården. Mamma såg det hela och skrek, trampa på bromsen, pedalen i mitten!!!

Helena fick stopp någon meter innan väggen. Pappa och mamma kom rusande och skrek och skällde. Nu blir det en ordentlig omgång för dig, är du inte riktigt klok unge, du kunde förstört både bil och ladugård och dessutom skadat dig eller någon annan. Vad hade du i bilen att göra! Helena stammade bara och innan hon fick fram något skickades hon till sitt rum.


Efter maten och disken var det dags. Hela familjen in på föräldrarnas sovrum och där stod ställningen framställd. Mors kommandon var de vanliga.
- Helena av med kläderna och lägg dig över ställningen.

Snabbt klädde Helena av sig naken och man såg att hon skämdes och hatade det.

- Så där ja, så särar du på benen ordentligt så jag kan lägga fast remmarna runt dina knän.

Lars, vår pappa, gjorde fast hennes handleder och mor tog till sist remmen över korsryggen och drog åt den så Helenas stjärt putade upp och skinkorna särades ytterligare och underlivet framträdde mer riktat bakåt/utåt. Helena har den vackraste stjärt jag sett, liten och fast med en helt otroligt underbar form. När hon lades fast med benen särade blev jag så upphetsad så mina ben darrade. Att se en vacker flicka (Helena är otroligt söt) ligga fastspänd så att man ser hela underlivet och anus är något av det mest upphetsande jag vet.

Mor tog och kände med ett par fingrar i vulvan om hon var fuktig, det var hon nästan aldrig. Helena kände aldrig någon sexuell upphetsning såsom jag gjorde när det stundades aga.

- Jaha, du är inte lika pervers som din syster som tydligen tycker detta är något att bli våt mellan benen av, sa mor.

Jag blev illröd i ansiktet och skämdes så jag trodde jag skulle dö.

corner

- Du kommer inte få reda på hur många rapp du skall ha utan jag ger dig tills jag anser att du fått tillräckligt.

Helena hatade detta och var mer envis än jag. Själv ville jag inte ge mor tillfredställelsen att gråta och skrika i början men insåg efter ett tag att det var ingen ide' att kämpa emot. Helena däremot kämpade alltid emot. Hon skrek:

- Jag hatar er, sluta för fan och dylikt till mina föräldrar. Detta resulterade naturligtvis bara i mer stryk och till slut orkade hon inte mer och fick ändå be mina föräldrar om ursäkt och tacka för sin välbehövliga stjärtaga. Oftast med huden uppfläkt på stjärten och strimmor på skinkor och lår.

PANG, PANG, PANG.

Slagen ekade i rummet och mattpiskaren dansade på Helenas stjärt. Efter några slag började hon skrika ajjj, sluta med mera och efter ytterligare några slag kom skällsorden som jag än idag inte förstår att hon vågade/orkade slänga ur sig eftersom hon såväl visste hur det slutade.

- Sluta för fan, jag hatar er, lägg av, inte mer.

- Nu blir det 8 extra slag efter det antal som jag först tänkt ge dig det skall du ha klart för dig, sa mor strängt.

- Och om du inte behagar ta tillbaka det då så fortsätter vi att låta mattpiskaren här dansa tills du gör det.

Slagen föll och föll, Helena grät och stortjöt agan genom. Helena har en bullfitta och när hon fick med mattpiskaren så träffade den ibland hennes vulva och det märktes ju rent visuellt på att den blev illröd men även på hennes skrik som gick upp i falsett när de rappen kom.
Efter ca 30 rapp var stjärten en röd som insidan av en vattenmelon. Blåmärken och strimmor syntes.

- Så Helena, här hade jag tänkt avsluta din aga men eftersom du inte kan hålla din mun stängd under agan så blir det 8 rapp till.

Mor lyfte åter mattpiskaren och klådde Helena än mer. Hon skrek i ett nu och hennes ansikte var förvridet av smärta. Min upphetsning som jag kände till en början försvann när Helena började få allt för mycket stryk och jag tyckte det var fruktansvärt. Hennes skrik ekade i mitt huvud och jag klarade inte av att se de sista rappen falla.

Efter agan var det niga och tacka för sin välförtjänta aga som gällde och sedan i säng. Jag kunde höra Helena ligga och gråta och snyfta hela kvällen inne på sitt rum.

NyareÄldre