Paula och Agneta

Hasse och Agneta sitter i den bekväma, mossgröna manchestersoffan hemma hos sina nya bekanta, Lennart och Paula. De båda paren har lärt känna varandra helt nyligen på en semesterresa till Spanien. De har umgåtts flitigt, badat, gått ut och ätit och haft allmänt trevligt tillsammans, men ännu är det mycket de inte vet om varandra. Lennart och Paula är äldst, 35 respektive 28. Hasse är jämngammal med Paula, och Agneta inte mer än 23 år gammal. De båda männen är sportiga och vältränade, i synnerhet Hasse, som ser ut att kunna lyfta en liten häst om det behövs.

De båda kvinnorna är bägge söta och välvårdade. Agneta, som är liten och kurvig, har långt och svallande kopparrött hår och, som många rödhåriga, en sällsynt vacker och sidenslät hud. Hennes skinn är dock ytterst känsligt för solen och det är omöjligt för henne att bli brun, hur mycket hon än solar. Paula, som är längre än Agneta, har däremot en vacker gyllene solbränna som kontrasterar mot hennes blonda hår. Det är en påfallande vacker kvinna, med små, men vackra bröst, lång slank midja och en perfekt rundad bakdel som hon håller spänstig och fast med mycket gymnastik. Hon ser alltid till att klä sig och uppträda så att hon drar männens blickar till sig, och Agneta kan ibland känna sig lite avundsjuk och lite förnärmad över hennes utmanande sätt.

För kvällen är Paula klädd i en kort avslöjande klänning som smiter så tätt som en andra hud om hennes välformade stjärt. Och hon missar inte ett enda tillfälle att vända den åt Hasses håll. Agneta börjar bli riktigt sur och svartsjuk. Själv kämpar hon ständigt, men utan att lyckas helt och hållet, mot en tendens att lägga lite på hullet, och naturligtvis skall det alltid lägga sig mest på hennes redan av naturen välmatade stjärtparti. Det hjälper inte att Hasse säger att han älskar hennes "fantastiska stjärt", Agneta har ändå komplex för den, ända dithän att hon kan bli sur om Hasse klappar henne därbak.

Agneta brukar i hemlighet ställa sig framför spegeln hemma och vrida och vända på sig för att försöka bedöma sin egen rumpa, om den är "sexig" som Hasse säger, eller om den bara är jättestor och fet och obscen. Ibland drar hon ner byxorna och speglar sin stjärt, medan hon putar med den, griper om stjärthalvorna, klappar sig själv så att det vita hullet gungar lite, drar isär skinkorna så att stjärthålet syns. Det är skönt att göra så i ensamhet, men det gör henne också väldigt osäker och generad. Och när Hasse en gång ville ställa henne med ryggen åt en spegel och behandla hennes stjärt på samma sätt som hon själv brukade göra vid sina "bedömningsförsök" i ensamhet hade hon blivit ursinnig och ställt till ett jättegräl.

Hur kunde Paula vara så hutlöst nöjd med denna skamliga och problematiska kroppsdel, och exponera den så självbelåtet och på ett så utmanande sätt!? Agneta är våldsamt upprörd: "Akta dig så att inte ögonen trillar ut!" väser hon åt sin man när Lennart gått för att hämta ytterligare en flaska vin, och Agnetas vickande stjärt just försvunnit ut i köket.

Hasse skrattar bara roat, och Agneta blir så arg att hon far upp ur soffan. "Lugna dig!", säger Hasse, fortfarande skrattande, och tar sin unga hustru i handen, men Agneta blir bara ännu ilsknare och sliter sig häftigt lös. "Vad är det fråga om?" säger Lennart förvånat, när han just då kommer tillbaka med vinflaskan. Agneta stirrar ursinnigt på honom och fräser: "Vad är du för karl egentligen?! Ser du inte hur den där slampan du är gift med inte gör annat än vickar på ändan hela tiden och, och … som … som hon bär sig åt … sticker ut rumpan för att alla skall se den?" Hasse reser sig upp. "För fan, Agneta … du skämmer ju ut oss … tänk dig för …!" Han vänder sig mot sin värd: "Lennart, jag är verkligen hemskt ledsen …"

Hasse är bestört och illa berörd, och mycket arg på Agneta, men innan han hinner ursäkta sig mera säger Lennart: "Det är väl typiskt kvinnor att ställa till bråk om ingenting, men Agneta har faktiskt rätt på sätt och vis. Paula är ofta väldigt utmanande, och jag vet inte hur många gånger jag har sagt till henne att skärpa sig, men som alla kvinnor har hon förbaskat svårt att höra vad man säger till henne ibland … men … det finns ett säkert sätt att fånga hennes uppmärksamhet … en gammal, beprövad metod som jag brukar ta till emellanåt. Om du har lust så kan jag gärna visa vad jag menar."

Hasse ser oförstående ut, men Lennart ger honom en vänlig och skämtsam puff på skuldran med knytnäven och säger: "För sjutton, med det där lilla bedårande rivjärnet som du har slagit dig ihop med så kan du behöva alla tips du kan få." Agneta bara gapar. Hon blir så förolämpad och ursinnig att hon först inte får fram ett ljud. Innan hon hinner få rösten under kontroll igen ropar Lennart med hög röst: "Paula, kom hit … och det omedelbart …!!" "Ja, ja älskling … vad är det?" svarar Paula med osäker röst ifrån köket. Strax efter kommer hon tillbaka in i rummet.

"Agneta har skarpsynt nog påpekat att du tycker om att visa upp din stjärt för alla som vill titta på den … så nu tänkte jag att du skulle få tillfälle att visa den riktigt ordentligt en stund … vad tycker du om det?"

Paulas ögon börjar flacka oroligt, och trots den vackra solbrännan ser man hur hon blir alldeles röd om kinderna. "Men … men … !" säger hon olyckligt. "Inga men! … det är inget att diskutera … Jag har bestämt mig", avbryter hennes man. Han lägger så handen lätt på hennes bakdel och ger henne sedan en ordentlig dask, så stjärten hoppar, medan han med ett brett leende vänder sig till Hasse. "Nu, gamle gosse, skall du få se hur man gör med ouppfostrade flickor, för den händelse du inte redan visste det. Du och din ilskna lilla fru är hjärtligt välkomna att titta på när jag lägger Paula över knät och ger henne riktigt ordentligt med smäll på stjärten." Därpå ger han sin unga hustru ytterligare två hårda daskar, en på vardera skinkan. "Gå upp i sängkammaren och hämta hårborsten, den av trä, med platt baksida … du vet vilken jag menar …. !"

Paula rodnar ända upp i hårfästet och Hasse och Agneta är båda så paffa att de inte kommer sig för med någonting över huvud taget. Hasse, som omgående blivit ordentligt tänd av tanken på att få se den vackra och utmanande Paula få smisk som en liten olydig flicka, hoppas bara att det inte skall visa sig vara ett skämt. Han finner i hemlighet tanken på att få se Paula upplagd över Lennarts knä synnerligen stimulerande. Agneta för sin del är fångad mellan en våldsam indignation och en egendomlig, skamsen upphetsning. Hur kan Lennart tala på det sättet om kvinnor, och hur kan han bara tänka på att utsätta sin egen fru för så förnedrade behandling … och hur kan Paula gå med på att han talar så till henne … och inför publik … men … men … samtidigt … hon kunde minsann förtjäna en läxa, Paula, … så som hon bar sig åt alldeles nyss …

Medan Paula försvinner upp på andra våningen hämtar Lennart en rakryggad stol från köket och placerar den mitt i rummet.

Nu kommer Paula tillbaka. I sin hand håller hon en kraftig hårborste av trä. Den har ett stadigt skaft och dess ovala, platt baksida är cirka 12 cm lång och 8 cm bred. Hon håller blicken nedslagen när hon räcker den till sin man. Lennart tar den och visar den för Hasse. "Jag köpte den när jag var på resa i Texas för tre år sedan", säger han, "och den har varit till god nytta många gånger sedan dess … den är absolut idealisk när man vill piska rumpan riktigt glödhet på en liten bortskämd och självupptagen slyna … känn på den om du vill!"
Hasse tar borsten och väger den ett ögonblick uppskattande i handen, och lämnar därefter tillbaka den till Lennart. Agneta är lika röd om kinderna som Paula. Hon tror varken sina öron eller ögon, men är oförmögen att vakna ur den absurda och fascinerade dröm som hon tycks ha hamnat i.

Nu sätter sig Lennart på stolen. Han lägger borsten i knät och kallar på Paula. "Kom hit!" säger han strängt. Paula tar ett par tvekande steg, med glansiga ögon och rodnande kinder, men sedan stannar hon plötsligt. Hennes kinder blir ännu rödare och hon utbrister med darrande röst: "Nej! … Nej, jag gör det inte … du får inte … inte inför dom … "

Men då reser sig Lennart och tar ett par snabba steg fram till Paula, och innan någon hunnit blinka har han gett henne en ordentlig örfil. Agneta drar häftigt efter andan för att protestera å sin medsysters vägnar, men då sliter Lennart med ett par kraftiga knyckar upp Paulas trånga kjol så att den åker ända upp runt hennes slanka midja. Därefter griper han tag i linningen på hennes tunna spetstrosor och drar ner dem till knäna, varpå han helt sonika nyper Paula i örat och vrider om ordentligt. "Ajjjjjjjj, aj-aj-aaajjjjjjj!!!", skriker Paula ynkligt. Lennart håller Paula hårt i örat och marscherar så med henne över golvet medan hon småspringer med trosorna runt vristerna, och trippar med små steg så gott hon kan på höga klackar, medan hennes exponerade rumpa sticker ut under den uppkavlade kjolen.

Lennart tar så borsten, sätter sig på stolen och drar i ett svep ner den unga barstjärtade kvinnan över sitt knä. Han placerar sin unga hustru hängande på magen över knät, så att hennes stjärt utgör den högsta punkten och hennes huvud hamnar nästan ända nere vid golvet, och så lägger han borsten lätt först på den ena och sedan den andra skinkan. "Ställ er gärna så att ni ser bättre", säger han, utan att ta blicken från Paulas bakdel. Agneta stretar förfärad emot, men Hasse drar henne med sig till en plats där de har den allra bästa utsikten över Paulas bara rumpa. "För nu skall den här ouppfostrade unga damen få så mycket smäll att hon inte kan sitta på sin stjärt under de närmaste två veckorna…", säger Lennart bistert och lyfter borsten högt i vädret.

KLATSCH!!! KLATSCH!!!

Det smäller skarpt och ljudligt när borsten landar med kraft och snärt på Paulas nakna rumpa, två gånger i snabb följd, en fullträff på var och en av de fullmatade globerna, så att de hoppar våldsamt, trots den unga kvinnans försök att knipa med stjärten. Hon skriker till, och kastar huvudet bakåt, samtidigt som fötterna åker upp i luften och högra handen far bakåt och lägger sig skyddande på den smiskade rumpan. "Oo-o-oh … det gör ont … inte så hårt … snälla, snälla … inte så hårt … " Lennart säger först ingenting. Han väntar bara lugnt. … "Skall du ta bort handen från stjärten nu?" frågar han sedan, nästan vänligt? Så väntar han … Det går kanske 30 sekunder innan den gnällande Paula långsamt och olyckligt tar bort handen från sin runda bakdel, där redan två skarpt avgränsade rodnande fläckar framträder på den gyllenbruna huden. "Behöver du lite extra smäll nu?" frågar Lennart då. "Nej, nej snälla … jag skall inte försöka hålla för stjärten mer …" Paulas röst stiger ängsligt. "Jag lovar, jag lovar … Oo-ooh inte extra smäll! … inte extra smäll! … snälla, snälla …"

"Jo, du behöver lära dig att ligga stilla medan jag smiskar dig. Det är meningen att det skall göra ont på stjärten! De vet mycket väl att du behöver få ordentligt med smäll ibland … och jag tycker väldigt illa om att du försöker hålla för rumpan när du ligger över knät." Lennart tar henne om höfterna, lyfter henne lekande lätt, och placerar henne åter i rätt läge för aga, med den blottade stussen högt i vädret och huvudet mot golvet. Så lägger han armen om hennes midja och håller henne som i ett skruvstäd. Och så börjar han smälla henne, eftertryckligt och metodiskt.

Borsten arbetar sig systematiskt uppifrån och ned över den ena skinkan och sedan nedifrån och upp över den andra. Snart täcks hela de för smisk lämpade partierna av Paulas stjärt av en het rodnad.

"Oh … å-åh … Aj … aj-aj-aj …" … KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! Lennart ökar sakta takten. KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH "Oowww … ah … aj-aj-aj-aa-aaaj!"

De skarpa smällarna från den obarmhärtiga borsten fyller hela rummet. Agneta stirrar med stora uppspärrade ögon på väninnans bara, hoppande stjärtglober, medan hennes egen rumpa börjar göra sig egendomligt påmind. Det liksom pirrar över baken och hon känner till sin förfäran att hon håller på att bli alldeles plaskvåt mellan benen. Hon kan inte ta ögonen från Paulas flammande skinkor där borstens flata baksida fortsätter sin enträgna svidande dans. Skamset upptäcker Agneta att hon vill att Lennart skall smälla lite hårdare. Hon vill att det skall svida ännu mer i stjärten på Paula.

KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! … "Aaa-a-aj-aj-aj-aj-aaaaaaaaaaah!"!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! " Oh, inte me-eer, aj-aj snälla snälla … Oooo-oooh!!!!" KLATSCH!!! KLATSCH!!! "Aoooooooowww aaaaaiiiiiiiiiiooooooooo!!!

Paula kan omöjligt behärska sig längre. Hon tjuter och gråter. Lennart använder borsten så eftertryckligt att den, trots att Paulas bakdel är fast och vältränad, sätter de bägge inflammerade stjärtgloberna i ordentlig gungning. Agneta stirrar som förhäxad medan borsten förstärker sin redan goda verkan på Paulas välagade rumpa. Det pirrar och ilar så ljuvligt mellan benen på Agneta att hon blir alldeles yr i huvudet. Hon lutar sig instinktivt mot Hasse. Hans hand glider då sakta ner längs ryggen på henne, och med en skamsen rysning känner hon hur den stryker över hennes stjärt, trevar med utbredda fingrar över först den ena, sedan den andra av de bägge pirrande kullarna av hull. Beröringen skickar vågar av het njutning genom Agnetas svullna underliv. Hon är alldeles knäsvag. Hasses hand smeker och knådar hennes yppiga bakdel utanpå kjolen, sedan letar den sig ner under kjolfållen. Agneta förmår bara göra lamt motstånd när Hasse drar upp kjolen och stoppar in den under linningen baktill, så att den inte kan falla ner över hennes stjärt. Sedan lirkar han varsamt ner trosorna. Återigen gör Agneta några vagt avvärjande rörelser, men Hasse, som vid det här laget har ett kraftigt stånd, är fullständigt säker på vad han vill göra, och han flyttar lugnt undan hennes bägge händer och fortsätter sedan, utan att ta ögonen från den upphetsande scen som utspelas framför hans ögon, sitt utforskande av Agnetas rumpa. Och för en gångs skull får han göra som han vill. Det är alltför skönt för att Agneta skall orka säga nej. Och hela tiden går borsten, förd av Lennarts starka arm, obevekligt upp och ner, upp och ner, upp och ner, på Paulas bara, svidande stjärt.

"Aaa-aj-aj-aj-aa-aaajjjjjj!!!! … Lennart! … aj-aj-aj … Lennaa-aaart, inte mee-eeer!!! Åh … Oh … förlåt … förlåt-förlåt-förlåå-åååt!!! … Aj-ooooooooooooh aj-aj-aj-aaaa-aaj!!!!" tjuter hon ömkligt medan tårarna rinner.

Hennes runda bakdel täcks vid det här laget av en glödande rodnad som djupnar allt mer ju längre agan pågår. Lennart smäller och smiskar, smiskar och smäller, i rask takt, eftertryckligt och metodiskt. Ibland hoppar borsten från skinka till skinka. Ibland smiskar den en av de bägge illröda stjärtkullarna i sänder. Ibland smiskar den exakt samma fläck en stund, tills svedan blir så intensiv att Paulas oavbrutna snyftande jämmer stiger till gälla, ångestfulla tjut. Ett litet leende leker över läpparna på Lennart, och han verkar inte ha en tanke på att sluta.

KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! "Oaj-aj-aj oooooooooh aaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjj … aj-aj-aj-aaaaoooowwwwwww!!!!!" KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! "Lenna-aa-aart … Aaaaaaaaaa-ooooooooo aaaaaa-aaauuuuuuoooww … inte meeeer … aj-aj-aj-aj aaauuuooooooo-iiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!" KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!!

Agneta håller på att gå upp i limningen av upphetsning. Nu får minsann Paula vad hon behöver … Oj oj oj vad det måtte svida i stjärten på henne … så som hon bölar och tjuter …! Nu lipar hon för fullt, slampan … men det är bara rätt åt henne … måtte Lennart smälla henne en riktigt lång stund till … ! Agneta kan inte få nog av det eggande skådespelet. Hon njuter av de skarpa smällarna som ekar i rummet, åsynen av Paulas rödsmiskade och skälvande stjärtglober, hennes anus som syns mellan skinkorna när de hoppar och studsar för varje smäll av borsten … och fittan som skymtar längre ner … .

Då, när hon njuter som mest av Paulas bestraffning, känner hon till sin förfäran hur Hasses fingrar letar sig in mellan hennes egna skinkor, och bakifrån söker reda på hennes egen svullna och plaskblöta mutta. Hasses fingrar glider lätt in i den såphala springan och rör sig sakta fram och tillbaka tills Agneta inte längre förmår göra motstånd, utan stönande särar lätt på benen och skamset skjuter ut stjärten så att han skall komma åt bättre. Agneta skäms förskräckligt över att Hasse kan känna hur skönt hon tycker det är att se och höra Paula få smisk. Men hon kan inte slita blicken från borstens svidande dans på den andra kvinnans blottade bakdel. Åh, så obeskrivligt skönt det känns i fittan …!!

Paula däremot är nu fullkomligt utom sig av den ursinniga eldsvåda som den metodiska agan anlagt på hennes stjärt. Hon sprattlar över Lennarts knä och tjuter och gråter i högan sky. Den infernaliska svedan får henne att förtvivlat vrida sin inflammerade rumpa hit och dit, och hennes skinkor arbetar konvulsiviskt när hon omväxlande kniper ihop och öppnar sin smiskade stjärt. Hon gråter, snyftar, ylar och ber, men ingenting hjälper.

KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! "Aaaaaa-aaaa-aaj-aj oooooo-oooiiiiiiiioooooh!!!!"

Tårarna rinner i strömmar och Paulas rödglödgade stjärt vrider sig hit och dit när hon försöker undgå den fruktansvärda borsten som sätter hennes bara rumpa i brand, men Lennart håller henne som i ett skruvstäd.

"aaaaaaaaooooooooowwww-aaaj-aj-aj-aaaaj!!!!" KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! "aaaaaaj-aaaaaaaaaaj oooooooooowww!!!!" KLATSCH!!! KLATSCH!!!

Ju högre Paula tjuter och ju snabbare och hårdare borsten flyger upp och ner, desto skönare känns det i fittan på Agneta. Om bara Hasse fortsätter att smeka henne lite till, så kommer det att gå för henne när som helst … Hon börjar stöna svagt … hon suckar högre, skrevar med benen och öppnar sin svullna våta fitta för Hasses kittlande fingrar, svankar för att han skall komma åt bättre, trycker sig bakåt mot Hasses hand, pressar rytmiskt samman låren … hennes andhämtning blir allt mer markerad …

Hasse har visserligen ofta önskat få se Agneta så upphetsad som hon är nu, för hon kan annars vara lite svår att tillfredsställa … lite sipp … så visst är det skönt och eggande för honom att känna hur kåt hon är … men samtidigt blir han nästan förbannad på henne … Så han upphör att kittla henne i fittspringan, eftersom lite mer av med den sortens beröring säkert snart skulle leda till att hon fick orgasm … och Hasse vill inte att det skall gå för Agneta … än … för han har planer för hennes del … den lilla hycklande hyndan … som står här och blir så kåt så att det formligen dryper om fittan på henne.

Men Hasse slutar för den skull inte helt att smeka henne. Han vet mycket väl hur känslig Agneta är där bak – trots att hon alltid är väldigt pryd vad gäller sin fylliga bakdel … och i synnerhet pryd för beröring av stjärthålet – men han brukar ändå fingra henne där ibland, trots att hon vägrar att erkänna hur skönt hon egentligen tycker att det är.

Lennart smiskar hela tiden hårt och oförtrutet den ylande och snyftande Paulas stjärt med borsten.

smisk

Nu ägnar sig Hasse en stund åt att smörja in Agnetas lilla förbjudna bakre hål med hennes egen hala fittsaft, innan han sakta börjar fingerpulla henne i stjärten. Han vill redan nu försiktigt börja värma upp henne därbak och förbereda henne för det han, sedan en stund tillbaka, har i tankarna … Hasse har, ända sedan han träffade Agneta, drömt om att få sära hennes yppiga gräddvita skinkor, smörja in hennes trånga bakre hål, och så sakta borra in sin hårda bultande stake i stjärten på henne … Han har ofta haft lust till det och försökt övertala Agneta, men hon har alltid krånglat så mycket … Han blir arg när han tänker på det. Men i kväll ska hon minsann inte komma undan … Den där borsten verkar göra så god nytta på Paulas rumpa … Om han skulle låna den när Lennart är färdig med Paula … för i kväll, om någonsin, tänker han knulla Agneta i stjärten! Kanske ge henne smäll först … låna borsten av Lennart och piska upp Agnetas generöst tilltagna och läckert kurviga röv riktigt ordentligt först … sätta eld på allt det där gräddvita, gungande hullet med en riktig grundlig omgång smisk… och så knulla henne sedan, medan hennes stjärt fortfarande svider för fullt …

Då gör Lennart plötsligt ett uppehåll. Den välsmiskade Paula hänger uppgivet snyftande och gnällande över knät på honom.

"Aa-aa-aj-aj … uhu a-aj … snälla … inte me-her nu-hu … aj-aj-aj … inte me-hee-er …"

Hela Paulas svullna och inflammerade stjärt flammar i karmosinrött och purpur. Den är het som eld. Men Agneta känner bara en våldsam besvikelse … är det slut nu … redan? … Hon hade önskat att agan skulle pågå en stund till … så det fick gå för henne medan det sved som allra mest om rumpan på Paula … om bara Hasse kunde stannat kvar med fingrarna i fittan … det hade garanterat blivit den skönaste orgasmen hon någonsin fått …

Som om Lennart kunnat läsa Agnetas tankar vänder han sig mot henne och möter hennes blick, som blivit alldeles dimmig av åsynen av Paulas omsorgsfullt piskade rumpa, och kittlingarna av Hasses enträget pullande finger i hennes egen stjärt.

"Vad säger du Agneta?" frågar Lennart. "Skall Paula få slippa redan? Tror inte du att hon behöver lite mera smäll, nu när hon redan ligger så bra med stjärten i vädret? Nå-å, … vad tycker du? Tror du inte att hon skulle må väl av att bli ännu lite hetare om stjärten?

"Jo", viskar Agneta hest.

"Eftersom du så gärna vill det skall jag smälla henne en stund till … det mår hon bara bra av … som alla olydiga flickor… men sedan tycker jag nog att du, lilla söta Agneta, borde få en tur över knät du också." Så vänder han sig till Hasse: " Vad tycker du, borde inte Agneta ha minst lika mycket smisk som Paula?" Agneta tror inte sina öron när hon hör Hasses svar: "Jo, absolut!" Knäsvag och yr i huvudet tittar hon på när Lennart rättar till sin olyckliga unga hustru över knät, så att hennes upphettade stjärt kommer i rätt läge igen. Men trots sin förskräckelse över hotet blir Agneta åter som hypnotiserad när Lennart höjer borsten igen. Det ilar och pulserar av förväntan mellan benen på henne … hon förmår inte tänka klart längre … hennes ögon är fastnaglade vid Paulas stjärt och hårborsten som åter går upp och ner som en pistong, upp och ner, upp och ner …

Lennart och Hasse skojade väl bara när dom sa att hon också skulle få smisk… Agneta tror knappt hon hört rätt … det är väl ändå inte möjligt att hon själv skall få ligga sådär … med stjärten i vädret … hon har ju aldrig fått smäll i hela sitt liv … Hasses envetna fingrar bearbetar hela tiden Agnetas stjärthål … han tänjer sakta ut henne därbak Agneta är gråtfärdig av en blandning av skam, upphetsning och förfäran. Ändå är det så skönt att se Paula få smäll av den skräckinjagande och underbara borsten … det måtte svida alldeles fruktansvärt på stjärten … den är ju alldeles ofattbart röd … Agneta vill att det skall göra ont på Paulas stjärt … riktigt, riktigt ont … så att hon tjuter högt. Åh, hon förtjänar det ju … det är minsann bara nyttigt för henne … den slampan …

Paula hänger motståndslöst över Lennarts knä … Agan har nu pågått i drygt 15 minuter och Lennart avslutar med att öka takten så att borsten går upp och ner i ursinnig fart under kanske 20 sekunder..

KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! KLATSCH!!! "Aj-aj-ooo- åååhhh … iiiaaaoooo-owwwwww aj-aj-aj-oooo-ooooo-oooowwwwwwww!!!!!!!!!…

Till slut är det dock över och Lennart lägger ifrån sig borsten och undersöker med handen den snyftande Paulas svullna skinkor, som skiftar i karmosinrött och purpur. På det rundaste och mest välsmiskade partiet av stjärten har flera blåsor bildats.

"Kom hit Agneta", säger han. "Kom hit skall du få se hur en välsmiskad flicka skall se ut om rumpan … … Titta nu riktigt noga på Paulas stjärt …Tror du att den svider som den skall nu? Alla stygga flickor behöver dra ner byxorna och få ligga över knät emellanåt … Och jag ser ju att Hasse redan har dragit ner dina trosor och förberett dig för smisk … det kommer att göra dig gott … Jag tror att du har varit en väldigt stygg och olydig flicka … som har behövt smisk länge, länge …

NyareÄldre