Jenny och Robert

Jenny och Robert hade haft inte haft sällskap i mer än tre månader när följande häpnadsväckande händelse inträffade.

De hade stämt träff dagen innan och bestämt att Robert skulle komma och hämta henne hemma hos hennes moster där hon bodde. Mostern bodde i ett stort gammalt hus, långt inne i en lummig undanskymd trädgård. Det var en tidig kväll i juni, och Robert gick längs den plattbelagda gången som ledde runt huset till köksingången. Köksdörren stod öppen i den varma sommarkvällen och han tittade in i köket samtidigt som han reflexmässigt tryckte på ringklockan. Inte ett ljud hördes från klockan, så Robert tryckte igen och drog efter andan för att ropa "hallå" in i farstun. Men då hörde han plötsligt egendomliga ljud inifrån huset. Han spetsade öronen. Jo, det lät som svaga skrik … av en flickröst … Var det Jenny …?

Robert steg in i farstun. "Hallå" sa han tveksamt. Inget svar. Med då hördes det igen … svagt genom den stängda innerdörren … först ett taktfast smällande läte … och så strax efter en ung flickröst … "Aj … aj aj … aaa-aaajjjj … O-ooh mostee-eeeer … snälla snälla snälla-a-aaa! … sluta … aj-aaooowww!!!" Hela tiden hördes det ihärdiga smällande ljudet.

En kort stund stod Robert som fastnaglad och bara lyssnade till de dämpade ljuden. Det rådde inget som helst tvivel om saken. Jenny fick smisk av sin moster. Och att döma av hennes ömkliga tjut så var det ingen dålig omgång. Robert fick omgående ett hårt bultande stånd. Ljuden var ytterst lockande och upphetsande. Det var omöjligt att motstå frestelsen, och han öppnade varsamt dörren in till köket och stod stilla och lyssnade igen. De skarpa smällarna hördes tydligare nu, till ackompanjemang av flickvännens smärtfyllda stämma som ömsom bad och bevekade, ömsom grät och tjöt.

Robert smög sig sakta i riktning mot ljuden. Det verkade om agan pågick på andra våningen någonstans, och han hoppades att inte trappan skulle knaka. Fast troligen hade de inte hört honom ändå, upptagna som de var, var och en på sitt sätt. Dessutom var det inte precis tystlåtna. De skarpa taktfasta smällarna ekade inifrån rummet till vänster om trappan. Det tog honom någon minut att försiktigt smyga sig upp i hallen, och vid det laget hade Jenny redan tappat varje form av behärskning: hon tjöt, skrek, grät, och snyftade i högan sky.

Robert hoppades bara att den äldre kvinnan inte skulle hinna sluta förrän han hunnit med att lyssna en stund, och helst titta in genom dörren. Men han behövde inte vara orolig. Han skulle snart bli varse att Jennys moster inte var den som slarvade ifrån sig.

Hela situationen var så upphetsande att han inte ett ögonblick kom på idén att tycka synd om Jenny. Hon kunde minsann vara ganska besvärlig ibland. Lynnig och nyckfull. Hon fick säkert precis vad hon förtjänade. Han hade ofta själv haft lust att lägga henne över knät och smälla henne, men hittills hade inget riktigt lämpligt tillfälle yppat sig. Dock var han redan klar över att Jenny var just en sådan flicka som behövde bli riktigt ångande het och röd om stjärten med jämna mellanrum, och att detta var något som måste ges absolut prioritet i deras förhållande om det skulle bli långvarigt. Robert var nämligen, trots sin relativa ungdom, 25 år, redan erfaren vad det gällde att servera smisk till välbehövande unga damer. Inte mindre än fem ouppfostrade flickor hade legat över hans knä och fått smäll tills deras stjärtar varit eldröda och deras fittor plaskvåta.

Dock hade Robert aldrig kunnat föreställa mig att hans flickvän fortfarande, vid 19 års ålder, fick smisk av sin moster. Han brann nu av iver att få se hur detta kunde gå till, och smög sig tyst fram och tittade in genom den halvöppna dörren till Jennys mosters rum. Greta, som Jennys moster hette, satt på en stol mitt på golvet, och tvärs över hennes knän låg Jenny med stjärten i vädret. Stolen var vänd så att flickans unga söta rumpa pekade rätt mot den halvöppna dörren. Det var nästan som om Greta skulle ha arrangerat henne med flit så för att förnöja en eventuell åskådare. Jennys kjol var uppvikt över ryggen och trosorna neddragna till knäna. Robert hade alltså en bedårande utsikt.

Jennys moster kunde sin sak, det måste Robert erkänna. Hon använde en gammaldags bred och platt hårborste – eller möjligen klädborste – och med den smiskade hon synnerligen eftertryckligt och systematiskt, sin systerdotters bara stjärt. Hon smällde i raskt tempo, utan uppehåll, och Jennys bägge fylliga, upphettade skinkor hoppade och studsade för borstens svidande och genjludande fullträffar och både stjärthålet och fittan syntes.

"OOOoooooooooh aj-aj-aj-aaaaaaaaaaaaaaowwww aj aj aj !!!" tjöt Jenny. "Snälla moste-eee-eer inte mer inte mee-ee-eeer inte meeeee-eeeeeeeeer!!!"

"Jo du unga fröken", sa Greta, "nu skall du allt ha ordentligt med smäll på stjärten. Jag hoppas verkligen för din skull, om du gifter dig någon gång, att din man kommer att kunna aga dig som du behöver, för annars vet jag inte hur det kommer att gå."

Jennys moster gjorde ingen min av att vilja sluta, utan borsten fortsatte sin outtröttliga, snärtiga dans på den unga kvinnans glödheta och svidande stjärt … upp och ner, upp och ner, upp och ner …

KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! "Ooooooooaj-aj-aj-aj aaaaaa-aaaaoooooo-ooooww" KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!!
KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!!
"Aaaaaaaaah aaaaaaiiiiiiiiiiii!!!!" KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! "Mosteee-eeer aj aj aj aj aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj aaaooooooowwwoooo" KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! "Aaaaiiiiiiiiiiiiiii-oooooooooh aj-aj-aj-aaa-aaaa-aaaaauuuuu- aj-aj-aj-aj-aj aaaa-uuuuuuoooooooh!" KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!!

Greta gör till sist ett kort uppehåll. Hon justerar Jenny över sitt knä.

"A-a-aj-aj-aj … snälla, snälla … uhu-uu … Moste-he-e-er … inte me-he-e-eer, aj-aj-aj …"

"Seså, upp med stjärten ordentligt! … och så låter du bli att knipa ihop skinkorna … nå … får jag se ditt lilla stjärthål … "

Moster Greta öppnar Jennys skinkor med vänstra handen så att stjärthålet blir ordentligt åtkomligt, och så vänder hon borsten och drar kittlande borstens rundade och släta handtag upp och ner i stjärtskåran. Sakta, sakta … Så väntar hon lite … och smeker lätt med borstskaftet … kittlar stjärthålet på den snyftande flickan … Jenny suckar och hennes stjärt börjar sakta guppa upp och ner.

"O-oo-oh ! Åå-åh !" gnyr hon.

"Du är allt en riktig liten slampa du", viskar moster Greta. "Det skulle inte förvåna mig om du ligger här och blir alldeles våt i fittan. Nå, hur står det till mellan benen? Skall du svara?"

"Oo-ooh Moster snälla … förlåt … jag kan inte hjälpa det…"

"Inte hjälpa vaddå? Att du är en liten olydig och ouppfostrad slyna som har fräckheten att ligga här och bli alldeles pirrig och plaskvåt mellan benen … när du rätteligen bara borde skämmas och tänka på hur olydig du har varit. Det är tydligt att jag inte smäller dig tillräckligt hårt … men det skall vi väl kunna rätta till …!"

"Snälla, snälla … "
"Nu vill jag inte veta av något krångel, min lilla söta flicka, utan nu är du så god och gör som jag säger i stället. … Upp med stjärten sa jag ju till dig innan … Du tycker ju om att visa stjärten, är det inte så …? Känns det skönt i fittan när jag kittlar dig i stjärthålet …? Kommer du ihåg vad jag brukar göra för att råda bot på det?"

"Oo-ooh Moster … nej, nej snälla …!"

"Jag brukar smiska ditt lilla kittliga stjärthål tills det inte är så kittligt längre … seså, nu börjar vi"

Och så börjar Greta försiktigt smiska Jenny med borstskaftet, mellan skinkorna, rätt på hennes lilla buktande rumphål.

"Oh ooo ooaaah aa-aj-aj-aj-aj"

Moster Greta ökar takten och snärtar allt hårdare.

"Oooooooooo … Åååååh … ajjj- aj-aj-aaaaoooo-ooooooo!!!!!!!"

"Mmm-mm, det här gör gott i rumpan på en olydig liten flicka … jag vill att stjärthålet skall bli riktigt svullet och ömt …"

smisk

"Aaaaaaaaaaj-aj-aj-aj-aj … det gör o-o-oooont!!! Aaaaaaoooooo-oooowwwwwwwiiii-iiiiiiii!!!"

"Såja, nu skall jag smiska din lilla mutta också …"

Greta snärtar så Jennys vulva med borstskaftet. Hon är varsam men snärtar ändå ganska hårt och i snabb takt, tills Jenny ylar i högan sky. Därefter vänder hon åter på borsten och återtar den reguljära stjärtagan. Och nu blir det smäll så det heter duga. Moster ökar takten till borsten går i raketfart upp och ner på Jennys stackars rumpa. Smällarna av borsten mot den bara upphettade flickstjärten ekar i rummet och flickans flammande stjärtklot hoppar och studsar medan Jenny tjuter och ylar: "Aj-aj-aj-aj-oooow-ooooooaaaaaaaaaaiiiiiiiiii " KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! "oaaaaah-ajajajajaaaaaa-aaaaaaaajjjjjjjj ooooo-ooowwwwaaah-aj-aj-aaaaaaaaoooooooowwwwwww inte mee-ee-eeeer!!!!!!…" KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!! KLATSCH!!!!

"Nå, min flicka …" säger moster och låter tillfälligt borsten vila, "nu tror jag att rumpan svider ordentligt, precis som den skall på en olydig flicka? … Den börjar bli just så röd och het som jag vill att den skall vara … " Under tiden smeker moster Greta Jennys glödande stjärthalvor med handen och låter fingrarna leta sig ned mellan skinkorna. Robert ser hur den äldre kvinnans fingrar vandrar upp och ner i klyftan mellan flickans glober, fram och tillbaka mellan fittan och rumphålet, tills det senare är alldeles blött och halt. Då sticker hon långsamt in fingret i stjärten på sin systerdotter.

"Ooo-oooh aa-aaa-aj-aj … oh, Moster … nej, aj-aj-aj-aa-aaah"

"Jag hoppas att du är riktigt öm i stjärthålet" säger moster strängt. "Det är inte meningen att du skall ligga här och gotta dig nu …" Samtidigt fingerpullar hon sakta Jenny i rumpan. Jenny stönar och gnyr uppgivet och skruvar på sin inflammerade stjärt.

"Ååå-ååh ooh-oooo-aaah … "

"Behöver du riktigt mycket smäll på din stjärt ibland?" frågar moster.

"Å-ååh … ja … moster Greta … åå-åh" kvider Jenny.

"Skall jag smälla dig riktigt grundlig en stund till nu … så att stjärten fortsätter att svida riktigt mycket när du står i skamvrån efteråt …?"

"Ja, moster … åå-ååh …"

Jenny får smäll i cirka tre minuter till. Det är så lång tid det tar innan det går för henne där hon ligger över mosters knä och gnider fittan mot den äldre kvinnans lår, medan hennes hoppande rumpa hettas upp med en sista svidande omgång av den flata borsten. Orgasmen som till slut kommer är så intensiv att Robert, ända från sin plats vid dörren, kan se det konvulsiva pulserandet i Jennys svullna och ömma stjärthål och fitta.

Robert är så absorberad av skådespelet att han inte vaknar upp förrän Jennys orgasm har bedarrat. Då vänder moster Greta sakta huvudet mot honom och ler ett underfundigt leende. Överraskad vet Robert först inte vad han skall säga eller göra, men sedan ler han tillbaka mot den äldre kvinnan, och drar sig sakta bakåt. Jenny har inte sett honom.

NyareÄldre