Moster Greta

Året var 1953, och Jenny Bergkvist, 16 år gammal, hade en varm sommareftermiddag ertappats med att snatta ur kassan i det lilla samhällets enda livsmedelsaffär, där hon ibland hjälpte till mot en liten ersättning.

Jennys föräldrar arbetade som missionärer i Kongo, och flickan bodde därför sedan ett knappt år tillbaka hos sin moster Greta, som var en väl bibehållen och elegant kvinna i fyrtioårsåldern. Den ordentliga damen tog väl hand om sin systerdotter och var i allmänhet mycket vänlig mot henne. Men hon var också mycket bestämd och tålde vare sig olydnad eller uppnosighet från Jennys sida. Det var till moster Greta som affärsinnehavaren, fru Jansson, ringde sedan hon upptäckt Jennys tilltag.

"Din moster bad mig skicka hem dig omedelbart", säger fru Jansson. "Och hon var inte glad att höra om ditt lilla påhitt, det kan jag försäkra. Det skulle inte förvåna mig om det blir risbastu när fröken Jenny kommer hem."

Jenny blir illröd i ansiktet.

"Aldrig! D-det går jag aldrig med på!" utbrister hon.

"Jag är inte säker på att fröken Jenny kommer att ha så mycket att säga till om på den punkten", säger fru Jansson med ett litet ironiskt leende.

På hemvägen mal tankarna ångestfyllt i den 16-åriga flickans huvud. Vad skulle moster Greta säga? Det var ingen tvekan om att Jenny var illa ute, och hon mindes med förfäran den hotelse som mostern uttalat för cirka ett halvår sedan, då hon tagit Jenny på bar gärning med att ta pengar ur hennes plånbok: "Jenny, om jag någon gång mer kommer på dig med att stjäla, eller får reda på att du gjort något sådant, så kommer jag att lägga dig över knät, och ge dig så mycket smäll på bara stjärten att du inte kan sitta på en dryg vecka efteråt!"

Jenny rodnar vid minnet av mosterns ord och tonfall. Kunde hon verkligen ha menat det hon sa? Jenny hade aldrig fått smäll av sin eleganta moster förut - eller av någon annan heller för den delen - men hon hade ofta fantiserat om hur det skulle kännas, och tanken på att något sådant nu kan bli verklighet fyller henne med en blandning av förväntan och skamsen förfäran. Och "… på bara stjärten …". Jenny känner sig yr i huvudet vid tanken, samtidigt som hon blir plötsligt och intensivt medveten om sin egen flickaktigt putande stjärt. Hon känner hur trosorna spänner över de runda globerna, som guppar lätt för varje steg, hela stjärtens yta känns liksom alldeles elektrifierad under kjolen. Det börjar pulsera hett i underlivet på Jenny när hon försöker föreställa sig hur det skulle kännas att ligga framstupa över sin mosters knä med rumpan i vädret … utan byxor. Med tankarna snurrande i huvudet närmar hon sig hemmet, liksom i trans.

Det första hon får syn på när hon stiger in i köket är moster Greta. Hon sitter rak i ryggen på en stol som hon dragit ut och placerat mitt på köksgolvet. Hon är klädd i ett rödrutigt förkläde, och i hennes knä vilar ett föremål, delvis dolt i förklädet och av hennes välmanikyrerade händer.

Moster Greta tittar iskallt på sin unga skyddsling. "Nåå", säger hon, "vad har du att säga till ditt försvar?"

Jenny får inte fram ett ord. Oförmögen att se moster Greta i ögonen, tittar hon i golvet under olycklig och trotsig tystnad.

"Var så vänlig och titta på mig när jag talar till dig", säger moster Greta bistert.

"Har du sett en sådan här någon gång förr?"

Motvilligt höjer Jenny blicken och tittar skyggt på föremålet som mostern plockat upp från knät och nu håller upp till beskådande. Det är en kraftig klädborste av polerat och lackerat trä. Moster Greta håller den beskaftade tingesten i höger hand och klappar lätt dess breda ovala baksida mot vänstra handflatan.

"Den här … min söta lilla flicka … den är nog bra att borsta kläder med, men allra bäst är den till något helt annat. Skall du berätta för mig nu … vad det kan vara som jag tänker på?"

Jenny, som spärrat upp ögonen vid åsynen av det skräckinjagande redskapet, kan först inte få fram ett ljud. Rodnande stammar hon till slut fram:

"J-jag vet inte, moster Greta."

Ett litet syrligt leende leker ett kort ögonblick på den äldre kvinnans läppar.

"Åjo, min lilla söta flicka", säger hon med honungsljuv röst. "Jag tror nog att du kan gissa … om du anstränger dig lite. Kommer du inte ihåg vad jag lovade dig … om jag kom på dig med att stjäla igen? Jag lovade dig smäll på stjärten … inte sant?"

Mosters röst är nästan förföriskt len, och hon viskar uppfordrande:

"… visst kommer du ihåg det?"

Den eleganta kvinnan, som sitter så stram och rak på den strategiskt placerade köksstolen, släpper inte Jenny med blicken för ett ögonblick. Hon smeker borstens släta baksida med fingertopparna. Jenny blir alldes illröd i ansiktet.

"Tror du att jag kommer att hålla mitt löfte?" viskar moster lågt. Sedan hårdnar stämman:

"Nå, skall du svara?"

Nu har mosters röst fullständigt förlorat sin honungston. Jenny kan höra den dovt pyrande ilskan bakom den äldre kvinnans kyliga behärskning.

"Jo du, lilla fröken, nu är det du som skall få smäll på bara stjärten tills du inte kan sitta på den efteråt … "

Moster tittar på Jenny för att avläsa effekten av sina ord. Hon är belåten med vad hon ser, för Jennys kinder är blossande röda av skam, och flickan ser ut som om hon skulle kunna brista i gråt när som helst.

"Jo-jo minsann fröken lilla", fortsätter moster, "jag garanterar att en sådan här borste är synnerligen effektiv … i synnerhet när stjärten är bar … "

Den äldre kvinnan smeker borstens platta baksida, medan ett litet leende åter sprider sig över hennes ansiktsdrag. Jenny rodnar och bleknar om vartannat. Hon är egendomligt knäsvag och skäms fruktansvärt … och samtidigt pirrar det så otroligt skönt mellan benen … hon lyssnar som i trans. Det ilar och bultar i fittan, som plötsligt blivit alldeles svullen och blöt, medan moster fortsätter att prisa klädborstens förtjänster.

"Man kunde nästan tro att den var gjord enkom för smisk," säger moster, och tillägger:

"Och nu, min lilla tjuvaktiga fröken, är det dags för din söta stjärt att få känna på smäll … och det riktigt grundligt ändå …varsågod och kom hit."

Jenny grips nästan av panik. Detta kan inte hända! Hon får till slut mål i munnen igen:

"Nej, snälla, jag lovar … jag skall aldrig aldrig mer …"

Den skräckslagna flickan får inte tala färdigt. Och nu har moster Gretas röst fått en ton som Jenny inte vågar säga emot. Hon känner sig nära att svimma av en blandning av skam, förfäran och upphetsning vid moster Gretas förnyade och mycket skarpa tillsägelse. Hon inser att hon inte slipper undan. För första gången i sitt sextonåriga liv skall hon få dra ner byxorna och lägga upp sig för smisk. Hon närmar sig slutligen stolen där mostern sitter med den hotfulla borsten i handen.

"Så där ja, lilla fröken. Nu skall du få lägga dig framstupa över mitt knä … och så skall jag ta och smälla dig en god stund … riktigt grundligt … "

Mosters röst är len igen, nästan löftesrik. Hon lägger ifrån sig borsten i knät och sticker båda händerna under Jennys kjol. Hennes fingrar letar sig in under midjeresåren på fickans vita bomullstrosor.

"O nej! snälla moster! … o, inte byxorna …"

"Åå-å jo … stjärten skall vara bar … så svider det mycket bättre … "

Och i nästa ögonblick har den äldre kvinnan med ett par bestämda knyckar förpassat den tunna bomullstrosan ända nedanför flickans knän. Hon tar klädborsten i höger hand, griper med den vänstra om Jennys handled och drar utan vidare dröjsmål omkull den sextonåriga flickan över knät.

Jenny känner hur hon blir alldeles het om kinderna av skam när moster Greta först drar upp hennes kjol och sedan justerar henne över sitt knä tills hon ligger i perfekt läge för smisk. Hela Jennys nakna bakdel känns alldeles elektrifierad och det pirrar ljuvligt mellan benen av att få ligga framstupa över knät och visa stjärten för moster.

"Se så, upp med rumpan! Och så vill jag inte veta av något krångel, utan du är så god och håller stjärten på plats, medan jag ger dig smäll."

Ett belåtet leende leker återigen på den äldre kvinnas läppar när hon betraktar sin olydiga skyddslings förföriskt släta och runda bakdel. De slanka benen täcks av en vacker varm solbränna, men stjärten är gräddvit och sval.

"… än så länge", tänker moster Greta med bister tillfredsställelse.

Trots att flickan är slank och relativt liten för sin ålder har hon en bakdel som verkligen lämpar sig utmärkt för aga … två välmatade glober av spänstigt fjädrande hull.

Moster Greta låter borstens svala baksida vila ett ögonblick, först på den ena, och sedan på den andra av flickans bägge stjärtklot som oskyddade pekar rätt upp i vädret, redo för en ordentlig omgång smisk. Mosters leende blir bredare.

Det går en rysning av skräckslagen skamsen förväntan genom Jenny när hon känner borstens breda, trähårda baksida på sin blottade rumpa. Flickans svullna sköte bultar och pirrar, och trots rädslan och förödmjukelsen känns det så otroligt skönt mellan benen, skönare än någonsin förut. Så upphör den lätta svala kontakten … och borsten höjs, Jenny blundar och väntar … En skarp smäll ekar i köket, – – och i samma ögonblick känner flickan hur en ettrig sveda flammar upp på högra skinkan, en sveda som snabbt ökar till ett ilsket crescendo. Jennys ansikte skrynklas ihop i en ofrivillig grimas. Redan innan svedan på den först smiskade skinkan hunnit kulminera är det den vänstra skinkans tur… … och det gör ONT!! … alldeles förskräckligt ont … det sticker i kinderna och drar runt munnen på Jenny, och ögonen tåras redan, medan hon håller andan och krampaktigt kämpar mot lusten att skrika högt.

Borstens hårda, lackerade baksida landar igen, nu åter på höger skinka … och så på vänster … och höger … och vänster … Borsten går allt snabbare och hårdare upp och ner … snabbare och snabbare …

"Oh, aj, aj, aj aaiiiiijjjjj!!!! Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjj!!!"

Smärtan ökar med förskräckande hastighet. Det är som en formlig explosion av outhärdlig brännande sveda. Jennys självbehärskning brister så gott som omedelbart, och hon tjuter högt:

"Oooo-ajj-aj-aj-oooo!!! Inte mer! O … inte mer, inte mer! O snälla, snälla … Aaaj aj-aj-aaaaaaaj ah-hajjj-ooooahjjjj oooooooooh aaaaaaaah-aaaaaaaj!!!!"

De ljuvliga ilningarna i den sextonåriga flickfittan har fullständigt försvunnit, och den stackars Jenny är inte medveten om något annat än eldsvådan som på nolltid blossat upp och redan rasar med full styrka över hennes blottade bakdel.

Borstens breda baksida täcker en väl tilltagen yta av flickstjärten, och när den äldre kvinnan metodiskt låter den vandra över hela det för smisk lämpade partiet av Jennys runda bakdel överlappar träffytorna varandra till stor del. Den vettskrämda Jenny ömsom ber och bevekar, ömsom tjuter och ylar i högan sky, medan borsten obevekligt går upp och ner, upp och ner.

"Ooo-oo-ooooooo, aj-aj, inte mer, ajjjj ooooooooaaa!!!! … Ooo-ooaaa-aäääää-oooouuuuuuaaaaaooowwww … Aaaaaaaaaaah …Owwaaaaaa ne-hee-eeeej iiiiiiiiiiaao-ouuuuuuuu!!!!"

Stackars Jenny! det känns som om hela hennes stjärt är ett enda brinnande inferno ... Köket genljuder av skarpa smällar och de gälla tjut av smärta som ackompanjerar borstens upprepade och svidande kontakt med Jennys bägge flammande rumpklot . Owwaaaaaaiiiiiiiiiiiiiih!!!!! iiiiiiiiiiaao-owwwwwww!!!!"

Efter cirka fem minuters taktfast och eldsvidande aga låter moster Greta armen vila ett ögonblick, och den snyftande flickan över hennes knä hoppas förtvivlat att risbastun är avslutad. Men icke.

"Se så, nådig fröken, nu kommer du upp med rumpan lite bättre … "

"U-hu-u-u … Moster Greta! Nej, nej uu-u-huuuuu… o snä-hälla … ne-eeeee-eej!"

Moster Greta är obeveklig och placerar den snyftande och hickande flickan i position för en ny svidande omgång med borsten.

"Just så", säger hon och betraktar belåtet Jennys flammande karmosinröda skinkor. Hon fortsätter: "… jag skall se till så att den här söta stjärten blir rödast i hela Sverige …


Den ömkligt snyftande och snörvlande Jenny är så upptagen av den förskräckliga brännande smärtan på sin välagade stjärt att hon fullständigt glömmer sig och, utom sig av den frenetiska svedan, ömsom kniper ihop ömsom öppnar skinkorna, medan hon förtvivlat skruvar på sin inflammerade rumpa. Moster Greta betraktar ett ögonblick med välbehag det lilla rynkiga stjärthålet som oblygt tittar fram mellan flickebarnets välsmiskade, spasmodiskt knipande skinkor, sedan höjer hon borsten igen.
Infernot bryter åter ut med förnyad styrka på den arma Jennys stjärt. Det gör ofattbart ont och flickan snyftar, tjuter och skriker för full hals. Men sådana konster imponerar inte det minsta på den äldre kvinnan, som smäller henne med bistert välbehag. Moster Greta är fast övertygad om att Jenny behöver en riktigt grundlig, gammaldags omgång smäll på stjärten. Hon är fullkomligt obeveklig och borsten går raskt, metodiskt och enträget upp och ner, upp och ner, upp och ner.

"Ooooooooooo!!! Ooooooooooo-aj-aj-aj-aaaaaaaaaaaaj!!! Mosteeeeee-he-e-eeeer Iiiiiiiiiiiiiiiiiiaoooooooooooo-ooooooaaaaaaaaaj!!!!!!! aj-ahajjjjjoh-hoajjiiiiiiiiooooooo!!! snällaaaaaaa-aaa-oooooooooo … inte mer, inte meeeeeeer-ooooooooooooo aaaaaaah, ajjjjj-aj-aj !!!!!! owwaaaaaaooooooowww …oowwwwaaaaaaajajajajaj-aaaaaj!!!!!!!!!"

Den äldre kvinnan kan konsten att smiska en olydig flicka, och hon lägger inte fingrarna emellan när hon systematiskt låter borsten vandra över hela de för smisk lämpade partierna av Jennys infernaliskt upphettade stjärt. Mestadels låter moster borsten alternera mellan de bägge glödgade stjärtkloten, men ibland koncentrerar hon sig på en och samma fläck en stund, och smiskar samtidigt lite snabbare.

"Det här gör gott, min flicka … "

"OWAAAAAAAAAAAAAA-aaaaaaaj-aaaaaaaaaj-OOOOOOO WAAAA-A-AAAA- oooooooooo- aaaaaajjjj-aaaaaa!! Ooo-o-o-oooo-oooooooooh!!!!!!!!!!"

"… det är tydligt att du behöver ha riktigt mycket smäll på din stjärt emellanåt …"

"AAAAAAAAJ-AAAAAAAAJ-OOOOOOOOOWWWWW, OOOOOOOWAAAAA, Ooooooajooooooj-aj-aj förlåt, förlå-h-ååååååååt ooooo-ajajaj-ajooooooo!!!!! förlåt förlåt förlåt oooooooooooooh förlåå-åååååååååååt OOOOWAAAAAAAAAAAA, OWAAAAAAAAAAAA Ooooooooaj-aj-oooooooo!!!! I-h-inte mer … inte me-h-eeeeeeeer!!!!"

"Jo, du behöver riktigt mycket smäll … "

OWAAAAAAAAAAAA Ooooooooaj-aj-oooooooo!!!! OWAAAAAAAAAAAA Ooooooooaj-aj-oooooooo!!!! ooooooo-ajj-aj-aj-aj-ooooooa

Hela stjärtytan får sin beskärda del, men moster är särskilt noga med att smälla den nedre, extra känsliga delen av den putande flickstjärten, just där stjärten möter överdelen av låret, alldeles nära Jennys lilla mutta.

"Neeeeeeeej … snälla, snälla-snälla-inte meeeeeeer!!! Uuuuuuuuäääääh! OOOOOOOWWWWWAAAAAAAAAAAH, ooooo-ooiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaooooooo OOOOOOOWWWWWAAAAAAAAAAAH OOOOOOOWWWWWAAAAAAAAAAAH , Aaaaaaaaaaaaj-aj-aj-oooooooo!!!!!! … Uuuuuuuuäääääh!!!!!!!!!!"

Moster Greta fortsätter oförtrutet agan. Hon koncentrerar nu smisket på två knappt handflatestora fläckar mitt där skinkorna är som allra rundast och fylligast. Borsten går snabbt och snärtingt upp och ner, upp och ner, upp och ner. Köket ekar av Jennys tårfyllda tjut och de skarpa smällarna från borsten.

"AAAAAOWWWWWIIIIIIIIIJJJJJ, IIIIIIIIIIIIII!!!!!!! ooooo-ooiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaooooooo OWWWWÄÄÄÄÄÄÄÄH, Iiiiiiiiiiiiiiii-OOOOOWWWWW ooooo-ooiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaooooooo aj-aj- aj-aj- aj-aj- aj-aj- aj-aj- aj-aj- OOOOOOOOwwwAAAAAAAAAH, ooooooooo-aaaaaaaaa-aj-aj-aj-iiiiiiiiiiiiiii!!!!!!", ylar Jenny. Hon är i upplösning. Stjärten svider värre än eld och tusen jetingstick. Tårarna rinner i floder.

"Oooooooo, AAAOOOOOWWW, OOOOOWWWWAAAAAAAAaaaaaaaH, mosteee-ee-eer! Aaaaaaaaaaj-aaaaaaaaaaj-aj-aj-aj-aj-aj-ooooo-ooooh!!!!!!"

smisk

Jennys rumpa är het som en smältugn. Moster låter nu borsten systematiskt vandra över hela Jennys stjärt samtidigt som hon smiskar allt snabbare för att åstadkomma så intensiv sveda som möjligt över så stor yta som möjligt på en gång. Bosten går obevekligt upp och ner, medan den olyckliga flickans karmosinröda stjärt knycker, rycker och vrider sig. De rödglödgade stjärtgloberna arbetar okontrollerat då flickan, nu helt utom sig, ömsom spasmodiskt kniper samman skinkorna och ömsom öppnar dem utan att bry sig om att hon visar hela fittan och stjärthålet för mostern.

"OOOOOWWWWAAAAAAAA O-ooo-a-a-aaaaaaaj-ooooo!!!" tjuter hon med tårarna strömmande. "Inte meeeee-eeeer … snälla-aaaaaa-ooooooooo!!! O-ooo-a-a-aaajajajajaaaaj-ooiiiiiiiiiiiiooo!! AAAAAAAAWWWH, OOOOWWWAAAAAAAA, OOOWWWWAAAAA, OOOWWWWAAAAA OOOOOOWWWWAAAAAAAA, OOWWWWAAAAAAAAAAA"

Hennes moster gör på nytt en paus och placerar ännu en gång flickan i optimalt läge över sitt knä. Innan hon återtar agan låter hon handen glida över den brännheta flickstjärten. Sakta utforskar hon de glödgade, infernaliskt svidande globerna, styrker och knådar, nyper lite …

"Oo-o-oo snä-h-älla i-h-hinte me-h-her … ", hickar Jenny, utom sig över den fullkomligt ofattbara svedan som rasar över hela hennes inflammerade, purpurröda bakdel.

"Så ja, nu börjar stjärten bli ordentligt röd … precis som den skall vara på en välsmiskad flicka … då svider rumpan just som den ska … inte sant … En gammaldags, grundlig omgång smäll på stjärten är precis vad en olydig flicka behöver … Visst vore det synd att sluta redan … tycker du inte det … ?"

"O-oo-ooooo, snälla, nej-nej-nej! Oh inte mer-inte-mer … O-o-o … "

Under föreläsningens gång, har den äldre kvinnans fingrar liksom förstrött letat sig ner i klyftan mellan de upphettade och svullna stjärthalvorna, och liksom av en slump har hennes långfinger kommit att vila lätt på flickans lilla trånga bakre hål. Mitt i den förfärliga svedan skickar den lätta beröringen en häftig ilning av oväntad och skamsen vällust genom underlivet på den snyftande sextonåringen.

"Håller du inte med om att du behöver ha ordentligt med smäll på din stjärt?" säger moster och kittlar sakta Jennys buktande lilla rumphål.

Jenny är nära att svimma.

"Nå-å?" säger moster, och hennes fingertopp letar sig mjukt och försiktigt ner i den lilla rynkiga gropen och masserar med en lätt cirklande rörelse, trycker varsamt neråt, som om hon ville sticka in fingret i stjärten på Jenny. Och sedan, för att ytterligare förvärra det hela glider så moster Gretas fingrar sakta bakåt-neråt och når det klibbigt våta och hala, som tack vare flickans spasmodiska knipande med stjärten spritt sig långt upp i klyftan mellan skinkorna … nästan ända upp till hennes kittliga bakre hål.

"O-o-o, nej-nej, å-åh …", kvider Jenny.

"Jo, jo … det vill jag lova … Jag tror bestämt att det kändes skönt att dra ner byxorna och visa stjärten … det verkar som om det pirrar alldeles på tok för skönt i muttan på lilla fröken … så att hon ligger här och blir alldeles blöt mellan benen …"

Jenny, som vid mosters lätta kittlande beröring av hennes förbjudna bakre hål, blivit fullständigt svimfärdig av förnyad skam och upphetsning, kan inte låta bli att förvirrat lyfta sin infernaliskt svidande, röda, heta stjärt i vädret. Hon snyftar av blandad smärta och njutning när moster Gretas fingrar sakta trevar över hennes svullna blygd och glider in i den hala våta sprickan. Det svider så fruktansvärt på stjärten men pirrar och ilar samtidigt så otroligt skönt i fittan, och vällusten där dämpar eldsvådan på stjärten en aning.

"Å-åå-åh", gnyr Jenny, alldeles utom sig. Hon ålar sig och skruvar på sin flammande stjärt, där hon ligger över sin mosters knä.

"… men var inte orolig …", säger moster, och hennes långfinger letar sig åter upp i klyftan mellan flickans välsmiskade glober … till Jennys lilla rumphål … "jag skall nog kunna få dig att glömma bort din lilla fitta - även om den är aldrig så kittlig - och få dig att koncentrera dig fullständigt på din söta stjärt en stund till … tror du inte det?"

Jo, det tror Jenny … men förskräckelsen över mosters hot får paradoxal verkan. Aldrig någonsin i hela sitt unga liv har Jenny varit så upphetsad. Det känns som om allt blod i hela hennes kropp samlat sig till hennes svullna fitta, som nu känns lika het som hennes omsorgsfullt agade stjärt.

Mosters finger glider sakta upp och ner i stjärtskåran på Jenny, till rumphålet är lika blött och såphalt som fittspringan, sedan letar hon åter upp den lilla gropen i flickans hopsnörpta anus och trycker fingertoppen långsamt och rytmiskt neråt tills slutmuskeln ger efter … Det susar i huvudet på Jenny av upphetsning, och hon särar på benen och skjuter upp rumpan för att den äldre kvinnan lättare skall kunna fingerpulla henne i fittan och stjärten.

"Nej!" säger plötsligt moster, och henner kittlande finger lämnar plötsligt Jennys lilla rumphål, "nu är det dags för mera smäll … upp med stjärten ordentligt."

Svimfärdig av skamsen kättja, lägger Jenny lydigt och villigt upp sin svidande rumpa.

Den äldre kvinnan - som för övrig är minst lika våt mellan benen som den rödstjärtade sextonåringen över hennes knän – lyfter borsten och börjar åter aga Jenny, vars svullna och inflammerade stjärt vid det här laget är så het att värmen formligen strålar ut från den.

Moster Greta smiskar Jenny i ytterligare dryga fem minuter. Flickan hänger uppgivet snyftande och gnyende över hennes knä, och nu erbjuder hon villigt sin svidande stjärt åt borsten, för hettan på den omsorgsfullt agade rumpan har vid det laget spritt sig fullt ut till flickebarnets svullna och plaskvåta fitta. Jenny ålar sig kvidande och gnällande och skruvar på sin brännande stjärt medan hon försöker gnida sin lilla mutta mot mosters lår, och medan varje fullträff av borsten skickar kittlande ilningar av het vällust genom hela hennes bultande och ilande underliv.

"Åh-åå … moster … o-oh aaj-aj … aj … oh å-å-ååååh! Snälla … åå-åhhh"

Men Jennys jämmer har fått en annan ton … och moster Greta ler i mjugg när hon förstår vad som händer med den rödstjärtade flickan över hennes knä. Hon njuter i fulla drag av att smälla sextonåringens bara heta rumpa … och medan klädborsten går upp och ner i sin svidande träffsäkra och oförtröttliga dans över Jennys brännheta hoppande stjärtklot, ser moster Greta hur flickan stelnar till och blir alldeles blickstilla där hon ligger över knät – Jenny slutar andas för ett ögonblick … och så börjar hon gnälla okontrollerat … och moster ser hur flickans 16-åriga anus rycker i de rytmiska spasmerna av en lång, intensiv orgasm medan hennes upphettade stjärtglober får ta emot en sista serie av snabba svidande smällar.

"Ooaah aa-aa-ah å-å åh åh åh -åå-ååhhhhh!", kvider Jenny medan vällusten sköljer genom hennes underliv i heta vågor.

Strax efteråt är också smisket över, men då är Jenny en mycket välagad flicka. Moster Greta har smällt hennes bara rumpa i dryga 15 minuter, och flickstjärten är purpurröd, svullen och inflammerad.

Vad Jenny aldrig kommer att få höra i klarspråk, men som hon vagt kan gissa, är att upphetsningen av att smiska sin systerdotters olydiga rumpa har gett moster Greta den mest utsökta njutning under hela agans gång.

Den äldre kvinnan ler. Hon är övertygad om att Jenny snart kommer att ge henne skäl till att ta henne över knät igen. Hon ser redan fram mot nästa tillfälle …

Och mycket riktigt. Efter knappt 4 månader längtar Jenny så mycket efter smisk så att hon inte kan låta bli att göra sig förtjänt av det igen. Den här gången räcker det med att vara uppnosig mot moster Greta för att borsten skall komma fram.

Jenny bor kvar hos Moster Greta under hela sin tonårstid, och hälsar därefter på så ofta som möjligt, och det går sällan så mycket som ett halvår utan att den unga damen får dra ner trosorna och lägga upp sin fylliga och behövande stjärt för en lång, omsorgsfull, och ömsesidigt tillfredsställande risbastu. Sista gången moster värmer den bara rumpan på sin systerdotter med en riktigt grundlig omgång smisk, är cirka en månad innan den unga kvinnan skall gifta sig. Jenny är då 24 år gammal, men, som moster säger, hennes stjärt är fortfarande utmärkt väl lämpad för smisk. Och, som tur är för Jenny, så vet också hennes blivande man vad olydiga flickor, och unga kvinnor, bäst behöver.

NyareÄldre