En runde over knerne

Hei, jeg er en jente fra norge som vil fortelle om en gang da jeg fikk juling på setra. Jeg var 16 år og budeie for en bonde som bodde nede i bygda. Det eneste som jeg skulle gjøre var å passe på at kuene ikke kom for langt bort fra setra, men det ble jo raskt kjedeligt så jeg ble heller sittende og tenke på gutter som jeg viste hadde lyst til å ligge med meg. Kroppen min var godt utviklet med bryster og en liten rund rompe som de fleste guttene så på. Jeg brukte alltid trange slitte jeans.

Plutselig så stod bonden forran meg, han var ikke særlig glad siden det var kommet en ku helt ned til gården og spist opp blomstene i hagen hans. Nå får du ta deg sammen sa han strengt, ellers så får du finne deg en annen sommerjobb. Jeg kom med masse unskyldniger og sa det ikke skulle gjenta seg.

Neste dag satt jeg og dagdrømte igjen og plutselig var det to kuer som var borte. Jeg løp nedover og fikk se kuene nesten nede ved gården. De ville ikke gå oppigjen til setra, så jeg fant en kjepp som jeg brukte til å slå dem med oppover igjen. Det ble et veldigt bråk som fikk bonden til å komme løpende etter. Da han fikk se at jeg slo løs kuene, ble han rasende og sa at nå fikk det vere nok og at jeg bare kunne reise hjem. jeg gråt og spurte om jeg kunne få en ny tjangs. Da sa at jeg kunne få to valg: enten kunne jeg dra hjem, eller så kunne jeg få en runde over knerne. Han mente ris på rompa eller sparken? Jeg ble helt målløs. Jeg trengte pengene og det var jo en lett jobb egentlig, så jeg bestemte meg for å ta straffen. Javel sa han, da går vi opp på setra og får det overstått.

På veg oppover følte jeg hvordan han så på rompa mi og det var faktisk litt opphissende å tenke at han snart skulle slå løs på den. Oppe på setra fant han fram en kjøkkenstol som han satte seg på. NED MED BUKSENE sa han hardt. Ånei ikke på bare rompa, prøvde jeg meg. NED sa han hardt og jeg kunne ikke annet enn å dra ned min trange jeans. Trusene kan du også ta ned sa han. Så stod jeg der med bar rompe og skulle få ris som en liten rampejente. OVER KNERNE beordret han, og så lå jeg der og kjente lufta som stømmet inn fra vinduet.

KLASK. Det første slaget var hardt og jeg kjente tårene som presset på. KLASK det neste var like hardt og det svei i rompa. Han forsatte og slå og snart var det som det brant i skinkene. Han viste ingen nåde og snart lå jeg og gråt som en liten unge i den klassiske stillingen som barn ligger i når de har hvert ulydige og får ris. Jeg tagg om nåde, men det hjalp ikke. Han bare gav meg ris uten stopp. Jeg prøvde å vri på rompa men slagene haglet uavbrutt og etter hvert gav jeg opp og prøvde å nyte det isteden. Rompa mi var nå sikkert mørkerød og det svei og brant. Etter ca 10 min var han fornøyd og reiste meg opp. Slik ja lille venn sa han, nå tenker jeg du tar deg sammen. Ja låvde jeg , og så gikk han.

Jeg la meg på magen på senga og kjente på rompeballene som nesten stod i brann. Etter en stund så ble jeg kåt av å tenke på det som hadde skjedd og jeg fikk min største orgasme til da i mitt liv.

To ganger til den sommeren fikk jeg valget. Det blei over knerne da også.

NyareÄldre