Annika

Jag heter Annika och är sjutton år, ända sedan jag var tio har min storasyster smiskat mig då och då. Oftast bara lekfullt, men ibland så att jag varit tvungen att gråta och blivit ordentligt röd i rumpan. Egentligen så har jag nog aldrig haft något emot det, utan det har varit mest spännande och lite upphetsande.

Min storasyster heter Lisbeth och är sedan ett par år gift med Erik som är tio år äldre än henne, jag kallar honom Farbror, mest på skoj för han är både snygg och trevlig och så.

Jag vet, för det har Lisbeth berättat för mig, att hon får smisk och pisk i stjärten av Erik, jag är säker på att hon gillar det, ja, kanske inte precis när hon får, men efteråt!!

Eftersom våra föräldrar tillbringar detta året i Afrika på en läkarstation, så bestämdes det att jag skulle bo hos Lisbeth och Erik, så för två månader sedan flyttade jag in där.

Innan hade både Erik och Lisbeth talat om att samma regler som gällde för Lisbeth också skulle gälla för mig, både för klädsel och uppförande inte minst!

Lite orolig var jag nog, för det var alldeles säkert att Erik var den som skulle dela ut eventuella bestraffningar och det skulle säkert bli hemskt pinsamt..

Konstigt nog tänkte jag inte på att det också skulle göra ONT!!

En hel del anpassning krävdes med en gång, långbyxor, jeans var förbjudet, flickor bär kjol eller klänning sa Erik, slut argumenterat! Jag blev också tvungen att lära mig niga, passa tider noga och så var det ju det där med läxor och läggdags… Läggdags, det var ju jättelänge sedan jag haft något sådant! Men det var inte lönt att bråka, flickor lyder, eller får dom pisk, var Eriks inställning!!

Två dagar efter att jag flyttat in hände det första gången, och jag hade inte ens gjort något, det var Lisbeth!

Plötsligt när jag pysslade i mitt rum, hörde jag ekande smällar och så Lisbeth som skrek!

Jag blev alldeles förvirrad men sprang ned för trappan och snubblade nästan omkull när jag såg vad som hände!!

Lisbeth låg hjälplöst sprattlande över Eriks knä med sin klänning uppdragen över ryggen och trosorna helt av, Erik hade en flat, läskig klädborste i handen och den landade med ekande smällar i Lisbets hoppande och knyckande stjärt!! Lisbeth tjöt högt och sprattlade, tårarna bara rann och hon bönade och bad, lovade att vara snäll och så!!

Jag var alldeles förstenad, jag hade aldrig föreställt mig att få pisk på det sättet.. men det var tydligt att Erik var van och visste precis vad han gjorde, Lisbeth kom inte undan hur hon än sprallade, inte förrän Erik slutade och lyfte upp henne!

Stortjutande och babblande leddes hon in i ett hörn av Erik, hon blev strängt tillsagd att stå stilla och skämmas, sedan vände Erik sig mot mig….

Jaha, då vet du unga fröken hur det går till att få pisk! Det är, tror jag, lika bra att låta dig känna på det också! Det kommer absolut att underlätta för dig med ditt beteende i framtiden!
Jag kände hur tårarna började bränna, hjärtat dunkade och det susade i öronen, som väldigt långt borta hörde jag mig själv börja be, böna och snälla om han bara inte piskade mig skulle jag vara sååå lydig och snäll!!!!

Allt blev bara ett enda sudd.. och plötsligt så låg jag där, grinande och pladdrande, livrädd över hans breda knä, när han drog ner mina trosor så bara skrek jag.. men det var inget mot mitt skrik när det första rappet av den där hemska borsten small ner i min nakna tonårsstjärt!!

Jag var helt övertygad att jag skulle svimma.. det kunde bara inte svida så!! Men snart förstod jag att det kunde det och mycket mera ändå!


Jag kan inte beskriva det, men det var som om all världens eld brann i min rumpa.. jag illtjöt, bad och lovade allt.. men han bara piskade vidare, i samma lugna, hemska takt!

Det tog säkert en minut eller mera innan jag förstod att det var slut.. jag bara grinade och sprattlade. Ända till han höll fast mig stående upp igen..

Med ett fast grepp, och en tillsägelse att stå stilla och inte gnugga stjärten, jag aldrig skulle våga bryta emot, ställde han in mig i ett hörn. Med hans kommando att skämmas och vara tyst ringande i huvudet försökte jag sluta grina och hulka så gott jag kunde!

En liten stund senare så hörde jag Lisbeths tårsuddiga röst..

Nej.. nej .. inte här , inte nu .. hon hör det ju…
Så hörde jag det.. ett djupt stön från Lisbeth, så ett regelbundet dump, dump, dump, följt av kvidande små gnällande ljud..

Med en het våg som började i magen och strålade ner i benen, ljumskarna och formligen exploderade i mitt underliv förstod jag att "Farbror"Erik tog Lisbeth…

Flera minuter fortsatte ljuden och kulminerade med ett långt, djupt skrik från Lisbeth och ett grymtande stön från "Farbror"

Jag vågade absolut inte titta, men hörde hur Lisbeth blev uppskickad till toa, och sedan till sängkammaren..

Själv darrade jag.. du milde, jag var oskuld.. inte skulle han väl….

"Farbrors" starka händer vände mig runt, jag tittade, på gränsen till hysteri, mot hans skrev..

Knäppt.. inget alls.. jag började gråta av lättnad.. kanske..

Annika! Gå genast upp på ditt rum, tag på nattlinnet och gå och lägg dig! I morgon skall du och jag pratas vid ordentligt!!
Nästa dag, när "Farbror" "talat" med mig, var jag säker på att jag aldrig mer skulle kunna sitta ner igen…

Det tog en hel vecka innan märkena i min rumpa var borta..och jag var en helt lydig och undergiven liten flicka som omedelbart lydde minsta vink av "Farbror"….

NyareÄldre