Tänk om...

En gång när jag bara var nio, så blev min morbror Erik arg på mig, han tog mig över knät och gav mig några klatschar ovanpå min kjolklädda rumpa..

Ända sedan dess har jag varit alldeles fascinerad av allt som har med smisk och pisk i stjärten att göra och har fantiserat om det..

Det kanske låter dumt att en nu trettonårig tjej fantiserar om att få smisk, men jag kan bara inte hjälpa det.

Det är härligt, och ganska skämmigt att fantisera sådär, men jag vill absolut inte låta bli.

Särskilt på kvällen, jag kryper ner i sängen och lägger mig på mage, svankar upp lite med rumpan och drar upp nattlinnet så skinkorna blir bara under täcket, blundar hårt..

Efter en liten stund så blir det nästan som verkligt, jag kan riktigt höra morbrors röst, han bannar mig strängt, säger att jag är oartig, olydig och stygg.. Det känns rysligt skämmigt och så är jag rädd också, särskilt när morbror med sträng röst säger att flickor som beter sig illa måste ha ordentligt med pisk i nakna stjärten!!

Så tar han mig i armen och leder bort mig till en stol, sitter ner och så åker jag framstupa över hans knä och börjar genast gråta…

Jag känner hur kjolen lyfts upp över ryggen och så hur han med bestämda rörelser drar ner mina trosor så stjärten blir bar..

Det är så hemskt.. jag bara lipar och pladdrar om att jag är ledsen och snälla förlåt mig och så.. men det hjälper förstås inte..

SMACCKK!!! Så smäller det till och en vass brännande sveda sprider sig i stjärten.. Smacckk!Smacckk!! SMACCCKK!! Smack!! Morbror smiskar snabbt med hårda klatschar som landar precis överallt i min rumpa.. Det svider hemskt och jag bara stortjuter, sparkar och vrider mig men kommer ingenstans..

Genom mina egna tjut och gråt hör jag morbrors röst;
-
- Jaså! Du krånglar ordentligt idag, det skall vi nog råda bot på!!

Så snurrar hela världen och plötsligt är jag på fötter igen, morbror leder snabbt upp mig för trappan till mitt rum, jag bara lipar och bönar om att få slippa, lovar dyrt att ligga stilla medan han smiskar klart.. men det är försent!


-Klä genast av dig och vänta här medan jag skär ett björkris!!

Hulkande och darrande lyder jag, det känns som en evighet innan morbror är tillbaka.. jag börjar gråta igen så fort jag ser det rysliga björkriset..

Med ett järngrepp om mina skuldror och bägge handlederna böjer morbror mig över sitt vänstra knä, foten har han satt upp på en låg pall..

SWISSHHH!! Riset viner över ryggen på mig och landar med ett smattrande ljud diagonalt över min bara stjärt… IIIHHHHAAAAAJJJ!!!! Jag bara tjuter, det känns som tusentals smala strimmor av eld, överallt samtidigt, över skinkorna, in mellan skinkorna, över anus och in över blygdläpparna och lårens insidor!!

SWISHHH ,SWISHHH!!!… Riset viner och smäller, hela världen är bara ett enda töcken av tårar, skrik och en hemsk brinnande sveda i hela min stjärt och underliv!!

Det tar en lång stund innan jag riktigt förstår att det har slutat.. krampaktigt storlipar jag liggande över knät..Ungefär så här löper fantasin, ända fram till att jag till slut somnar..

Ibland, när jag är ensam hemma, så har jag provat att smiska mig själv, jag har tagit av mig om rumpan och stått framför spegeln.

Sen har jag klatschat mig själv så mycket jag bara kunnat.. men jag är alldeles för feg, när det börjar svida så måste jag bara sluta..

En gång försökte jag med klädborsten, jag tog den och så slog jag en gång allt jag kunde på min högra skinka.. Det gjorde jätteont och jag bara hoppade en lång stund och började nästan gråta.. det kändes i flera timmar.. det har jag aldrig vågat göra om igen…

NyareÄldre