Kärleksaga

Jag visste förstås att Johan var sträng och krävde lydnad. Det gjorde han väldigt tydligt för mig redan när vi träffades. Det var lite skrämmande, men också tryggt tyckte jag. Sen kändes det skönt när vi kelade att han hela tiden bara bestämde.

Bara ett par veckor efter att vi träffats så smiskade han mig för första gången, det var en verklig chock och kändes hemskt..

Men han var helt omedgörlig och hur jag än bönade att få slippa så åkte jag upp över hans knä.

När han vek upp min kjol och drog ner mina trosor började jag stortjuta, det var vansinnigt pinsamt, och när hans stora handflata landade i min nakna stjärt blev jag nog alldeles hysterisk och illtjöt..

Det hjälpte naturligtvis inte och jag fick mitt livs första smisk vi en ålder av tjugotvå..

Jag har aldrig förr gråtit så, det sved som glödande kol i min arma rumpa och jag skämdes enormt!

Johan lät mig ligga kvar över knät när han hade slutat, han pratade med mig och smekte mig över ryggen och min svidande stjärt, jag kommer inte ihåg mycket av vad han sa, bara att jag hela tiden bad om förlåtelse och lovade vara snäll. Men det var väldigt skönt att bli smekt sådär, svedan i rumpan liksom tunnades ut och när han började smeka insidan av låren och över min vulva ilade det i hela kroppen.

Efter en lång stund hade jag lugnat ner mig och bara låg där, med benen särade och blev smekt. Lite snyftade jag nog när han lyfte upp mig, och dom snyftningarna blev till små gälla skrik när han utan vidare böjde mig framstupa över matbordet och jag kände honom tränga in i mig, det blev den häftigaste orgasm jag fått dittills!

Det var för ett år sedan, nu är vi gifta och jag är trygg, lycklig och omhändertagen.

Johan tuktar mig regelbundet, ibland väldigt strängt, ibland lätt och mera lekfullt. Men när jag är olydig eller konstrar på något sätt blir det rejält med aga och då är det inte nådigt!

Det bästa är handsmisk alldeles före sängdags, över hans knä och med nattlinnet uppdraget, med massor av kel och kärlek efteråt..

Det hemskaste är rottingen, den är av bambu, smidig och alldeles gulbrun.. När jag skall få med den måste jag vara helt naken, sedan piskar Johan mig över stjärten och baksidan av mina lår medan jag ligger på mage över sidostödet på schäslongen… Det är hemskt, oftast kan jag inte vara stilla utan Johan måste trycka ner mig på plats igen! Jag stortjuter hela tiden förstås, det är helt omöjligt annars!

Oftast får jag ca tjugo rapp och efter det så är min stjärt och mina lår alldeles rödstrimmiga med rottingmärken som varar i minst en vecka!!

Men rotting agan slutar inte med att rappen slutar, då, när jag ligger där och bara hulkar så avslutas mitt straff med att Johan för in sin lem i mitt anus, så långt in han kan och sedan ut och in igen ända till han kommer inne i min stjärt. Det är rysligt och gör ont och är obehagligt, sedan är det nästan omöjligt att sitta på toa, för det är ju som ett litet lavemang!

Men det är sällan jag är så olydig att jag förtjänar sådan aga

NyareÄldre