När jag smiskade Anna

Jag heter Helena och är 30 år. Jag tror att jag betraktas som väldigt kvinnlig och feminin. Ljus blond och ser bra ut.

Jag har nästan alltid haft förhållanden med killar/män och de har avlöst varandra. Ibland har jag väl haft killar som jag inte direkt varit kär i bara för att inte vara ensam i sängen. Det konstiga är väl att jag också attraheras av vackra kvinnor/tjejer. Och att när jag har sex med killar så är det som om jag tänder mer på min egen kropp än deras kropp.

Och ändå konstigare är det att mina fantasier om andra tjejer handlar om att jag är sträng lärarinna eller sträng mamma och jag ger dom smisk på bara stjärten!

När jag var yngre och pluggade i en annan stad delade jag lägenhet med en annan tjej. Hon var en väldigt söt norrländska och ganska osäker på sig själv. Precis som jag strulade hon med killar rätt mycket och blev kär i än den ena än den andra. Jag blev till min stora förvirring attraherad av henne. Tyckte att hon var så söt och så hade hon en sån perfekt, rund och fin rumpa. Annars var hon liten och smal och såg yngre ut än sina 20 år.

Hon var ganska slarvig med bäddning städning diskning och sånt och dessutom slarvig med att lägga pengar i vår gemensamma kassa.
Eftersom kontraktet stod på mig och jag är den mer ansvarige ordningsamma typen så blev jag rätt irriterad.

En kväll när köket var fullt av disk sa jag till henne när hon kom hem. Du borde ha smisk din slarver! Jag frågade om hon aldrig fått lära sig att vara lite ordningsam av sina föräldrar. Hon blev lite generad och sa att hon skulle ordna upp allt men något kändes i luften som sa att det var läge att fortsätta ett rollspel mellan "stränga Helena och olydiga Anna". Jag vet inte vad det var men det kändes bara. jag gav henne en hård dask i baken när hon gick in i köket och hon accepterade det och tycktes faktiskt skämmas som om jag var hennes mamma.

Efter denna lilla händelse ökade Annas slarv med "hemmaordningen" och mina hot om smisk kom oftare. Hon tog emot dom med samma allvar och genans, inte alls som ett skämt väninnor emellan. Hon blev också ovanligt intresserad och nyfiken när jag berättade att jag själv fått smisk på stjärten av min mamma när jag slarvade med rumsstädningen en gång när jag var 17 år.

Jag berättade i detalj och ingående om detta hemska förnedrande tillfälle, när jag fick dra ner byxorna och lägga mig över mammas knä. Hur mamma drog ner trosorna och gav mig kanske 40 - 50 riktigt hårda klatschar på min bara stjärt med handflatan så att jag storgrät och stjärten fick stora ljusröda rodnader en lång stund efteråt. Jag kommer aldrig glömma denna händelse (och mina fantasier att smiska andra tjejer kanske är en sorts hämnd ). Anna sa att hon själv aldrig fått smisk och det kändes som om stämningen blev väldigt laddad när vi pratade om aga och uppfostran.Jag menar då erotiskt laddad.
Efter en lång tystnad minns jag att jag sa:
Om du aldrig fått smisk så är det verkligen dags.
Kom hit och lägg dig över knät!

Hon tvekade inte ens, hon varken log eller skrattade utan gjorde faktiskt som jag sa, fast väldigt generad. Hon la sig över mitt knä där jag satt uppkrupen i soffan och jag fick hjärtklappning av hela situationen. Att ha en annan söt tjej över mitt knä för att smälla henne på stjärten som straff! Att vara bestraffaren istället för den olydiga flickan som låg över knät och som hittills varit min enda erfarenhet av aga. Jag började långsamt men bestämt daska henne över jeansbaken och det smällde allt högre i rummet när min handflata gång på gång daskade henne över det tighta jeanstyget. Hon låg lydigt kvar och började snart med aj, aj, aj. Jag höll på länge och hårt och det började säkert svida rejält, när jag bestämde mig för att jag skulle ge henne på "bara" stjärten. Hon hjälpte faktiskt lydigt till att kränga ner jeansen och trosorna och så började jag strängt att smiska hennes redan röda bara skinkor.

Efter en rejäl omgång var jag färdig och försökte igen låta som min egen mamma när jag sa åt henne att "marsch i säng flicka lilla!
Och nästa gång du slarvar med städningen så blir det ordentligt med smisk på bara stjärten! Nu vet du det och skäms!"
Efteråt smörjde jag in hennes glödheta ljusröda rumpa med salva. Och det var helt uppenbart att vi njöt av detta rollspel.
Efter den dagen levde vi så i ett halvår. Jag sträng mamma Hon - olydig tonårsdotter. Och jag gav henne ofta smisk för alla dumheter som hon verkligen gjorde. Sen kom flytt och killar och vi tappade kontakten. Vi kände väl oss också rätt onormala och hade ångest över vårt kinky förhållande.

Kul att se på smisksidan att så många andra tjejer skriver.
Jag tror också att smisk är bra för tjejer. Att dom får det både av pojkvänner och av mamma också om det behövs i tonåren.

NyareÄldre