Jaqueline

En annan gång ringde jag på hos en kompis för att gå ut och shoppa. Vi var 16 - 17 år och hon hette Jaqueline. Hon var mörk och hade ett vackert judiskt utseende med svart lockigt hår. Hennes mamma var från Polen och hennes farfar från Ryssland.

Jag minns att jag ringde flera gånger innan jag hörde att nån var på väg att öppna. Jaqueline öppnade men jag märkte att hon hade gråtit.
Hon berättade att hon inte kunde följa med för att hon fått utegångsförbud efter ett bråk med sin mamma.

Det visade sig att hon var ensam hemma så jag frågade: men om ingen är hemma så är det väl ingen som märker om du smiter ut en stund?
Du är inte klok! svarade hon. I don't want to give mum a reason to spank me again!
Bara ordet spanking fick mina öron att förstoras. Det var också på något sätt skönt att andra tjejer också fick utstå detta pinsamma.

På mina frågor berättade hon om löfte att jag inte fick berätta det hur det gått till. Ja egentligen inte så annorlunda än det brukade gå till hos mig.


Hennes mamma tyckte Jaqueline hade uppträtt alldeles för ouppfostrat en lång period och hade uteblivit att komma på gårdagens släktmiddag som hon varit tvungen till. Om detta handlade grälet och Jaqueline hade tagit i för mycket i ton och ord mot sin mamma. Så till slut hade hennes kraftigt byggda mamma tvingat Jaqueline att dra ner sina jeans! Sen hade hon dragit ner henne över knät, dragit ner trosorna och börjat smiska henne med sin handflata på bara stjärten tills hon grät som en barnunge.

Jag tyckte det var spännande att höra fast jag tyckte synd om henne. Hon var så söt där hon stod blek och rödgråten i sina åtsittande mörkblå jeans som framhävde hennes sexiga perfekta rumpa på den annars smala kroppen. Hon höll händerna ibland på baken när hon berättade så än sved det.

NyareÄldre