Jennys syster

Jag fick aldrig se på när nån annan av mina tjejkompisar fick smisk - men nästan. Jag ska berätta om det.

Förresten så var vi ett gäng tjejer i 17 - årsåldern som låg och satt och drack vitt vin en föräldrafri-kväll hos en kompis. Alla hade läst en "Veckorevyntidning" som handlade om tjejer som berättade att dom fick spankings hemma fortfarande fast dom var upp i 20-årsådern.

Efter ett tag började vi berätta om vi fick det och det visade sig att vi var fyra tjejer av sex som till och med hade fått det ganska nyligen av våra mammor. Alla var överens om hur kränkande det var att behöva lägga sig över mammas knä med stjärten bar fortfarande men Laura tyckte det var värre med utegångsförbud om hon hade nån date på gång - och det hade hon ju ganska ofta. Hellre "a quick spanking from mum" bara hon fick gå ut på kvällen.

En gång när jag kom hem till en kompis då jag var 16 år gammal så var dörren från hallen i till hennes storasyrras rum öppen. Hennes storasyrra var 18 år och söt och verkade så vuxen. Hon var väldigt lik den där sångerskan Jenny Öhlund. Jag ringde på ganska oannonserad och min kompis Jenny öppnade. Jag märkte på en gång att något hade hänt som var lite laddat men förstod inte vad. Så såg jag att hennes storasyrra låg i sin säng på magen i nattlinne. Jag hälsade på henne men hon svarade bara väldigt kort och tycktes besvärad över att dörren var öppen. Klockan var bara fem på en lördag så jag frågade Jenny om syrran var sjuk. Nej sa Jenny dämpat - hon har fått gå och lägga sig som straff för att hon var ute halva natten utan att säga till. Fast då hade hon inte fått förstås. Hennes storasyrra hörde oss säkert i hallen och jag tyckte det måste vara förnedrande och ligga där för att man blivit skickad i säng när man var 18 år!

Flickornas mamma var i köket och lagade mat och pappan var ute med ett gäng och skulle hämta ostron. Jenny fortsatte att berätta fast jag märkte att hon var generad och tagen av syrrans öde. Så viskade hon till mig: Jane (som syrran hette) kom nyligen hem från nån kille. Mamma var jättearg och gav henne jättemycket smisk på stjärten!
Jag hajade till och hjärtat började bulta och som alltid när spanking kom på tal blev jag väldigt nyfiken. ( När det gällde andra flickor än mig själv förstås)

Jag började fråga om alltihopa och om detaljer och Jenny berättade att hon alltid också skämdes när syrran fick smisk som om hon blev påmind att hon också kunde få och inte var för gammal för att hamna över mammas knä. (Hon var ju några år yngre än syrran dessutom.)
Jane hade fått en lång utskällning och sen hade deras mamma sagt åt henne att gå och sätta på nattlinnet. Det betydde alltid smisk i deras hem. För att de skulle skickas i säng efteråt och det var lätt för mamman att bara vika upp linnet över ryggen på dom när dom låg över knät. Trosor under nattlinnet var absolut förbjudet.

smisk

Jane hade protesterat och bönat om att få slippa en mycket lång stund samtidigt som hon hade börjat gråta långt innan smisket började. Till slut vann - som alltid mamman och hon hade kommit ut i nattlinnet och då hade hon börjat böna och be och snyfta på nytt om att slippa få smäll - men då sa hennes mamma att hon redan hade förlängt bestraffningen rejält med allt gnabbande.

Så till slut hade hon lagt sig över sin mammas knä där hon satt på en stol i vardagsrummet. Hon hade bett Jenny gå och hämta hårborsten (och det var lika bra och lyda när mamma var på smiskhumöret!)
Och så hade hon vikt upp hennes linne så att stjärten blev bar och så fick hon smisk i flera minuter så hon stortjöt och blev alldeles illröd på stjärten.

Sen hade hon blivit skickad i säng och fick inte stänga dörren så att alla som gick förbi kunde se henne ligga där med blossande stjärt och skämmas.

När hon berättade det för mig kunde jag förstå spänningen som låg kvar i deras hus. Alldeles nyss hade i detta hem en 18 årig söt tjej fått smisk på bara stjärten av sin mamma.

Varför tyckte jag det var så spännande? Jag visste ju hur förnedrande det var och jag visste ju hur hon just nu kände det där hon låg i sängen i bara linnet på mage och snyftade.

Jag hittade på flera anledningar att gå på toaletten i hallen så att jag kunde snegla in i hennes rum och hon måste ha känt det ännu mer förnedrande just därför. Jag förstod hur det sved och brände om stjärten på henne. Antagligen hade hon linnet uppdraget till midjan där hon låg under täcket.

smiska

I vardagsrummet fick jag också syn på hårborsten som antagligen nyss hade landat på flickans nakna stjärt gång på gång. Den var stor och bred och gjord av trä! Hårborsten var alla tonårstjejers - de flesta jag kände i alla fall - FASA ! I stället för att säga "I got a spanking" eller Mummy spanked me" sa man oftast t.ex "Mummy used the hairbrush on me." Ett utryck som jag hörde ganska ofta från tjejkompisar när dom gjort något dom inte fick göra och deras föräldrar kommit på dom. (flera tjugoåriga tjejer också)

Så även om jag aldrig såg denna pinsamma bestraffning denna dag så kunde jag se den framför mig i efterhand och jag började själv fantisera om deras mamma som förresten också var ganska ung, lång och ståtlig. Hon stod i köket och hälsade på mig som vanligt och hade håret i två flätor och kunde nästan tas för en tonåring själv. Smisk såg hon nog som dom flesta mammor nog som en plikt och absolut nödvändigt när man har växande struliga tonårsdöttrar i huset. Tänk att själv få lägga sig över hennes knä istället för min egen mammas!

Min kompis storasyrra som alltid förut hälsat på mig när vi möttes ute på stan eller i plugget började från denna dag nonchalera mig helt som om hon inte kände igen mig. Jag förstod att det var för att hon skämdes så för att jag var där precis efter att hon fått smäll på stjärten.
Den mest pinsamma situation en flicka kan tänka sig att visa upp sig i!

NyareÄldre