Smiskminnen

Min styvmamma såg nog smisket som ett nödvändigt ont. Jag upplevde aldrig att hon njöt av det utan snarare var hon besvärad när jag "tvingade" henne att lägga mig över knät for a spanking. I mitt konservativa område där jag bodde i USA var det något av en mammas plikt om hon hade tonårsdöttrar att hålla dom i strama tyglar och dom flesta tjejer jag kände fruktade smisk av mamma om dom var ute efter överenskommet klockslag på kvällen. Tonårstjejer i USA är nog lite barnsligare än svenska och att vara 19-20 år gammal och bli lagd över mammas knä med rumpan bar var inte alls ovanligt även om det kan låta konstigt för svenskar.

Min mamma smiskade mig oftast med bara handflatan, vilket kanske jag upplevde som extra intimt- hud mot hud - hennes handflata mot mina bara skinkor! Och kanske också som extra barnsligt och förnedrande. Alla tjejkompisar i samma ålder som också fick smisk av mamma fick det oftast med hårborsten. Hårborsten var lika flitigt använd i hår som på rumpor på tonårstjejer där jag bodde.

mamma smiskar

Någon gång då och då fick jag bara dask över baken över mammas knä och fick behålla t.ex jeansen på men det var för mindre " förseelser".
Men som jag berättat upplevde jag min styvmamma som både vacker kvinnlig och sensuell och det var en mycket dubbel känsla att tvingas lägga sig över hennes över hennes mjuka knä när hon hade t.ex sina långa mörka klänningar och hon doftade alltid gott och hennes hår såg alltid nytvättat ut. Fast hon var så mjuk så smiskade hon mig så strängt och gav mig sådana kränkande barnsliga bestraffningar som sved en bra stund efteråt i stjärten. Fast jag fysiskt sätt var så gott som en vuxen kvinna i 19-årsåldern!!!

NyareÄldre