Smisk på Rivieran

Jag är en tjej/kvinna på och tycker det är skithäftigt att läsa att det är så många andra tjejer som har liknande längtan och erfarenheter av smisk, skam, förnedring och lustfylld bestraffning.

Jag har levt med många män (för närvarande är jag ensamstående med två småbarn) men ingen har på allvar gett mig det som så många tjejer behöver och fasar/längtar till. Smäll på stjärten!

Jag var 19 år gammal en söt och naiv aupair-flicka på franska Rivieran. En av familjens döttrar var 17 år och rena sexbomben typ Brigitte Bardot. Hon hette Isabelle och hade de rätta formerna på en för övrigt smal kropp med plutande fylliga läppar och en rund mycket lockande attraktiv stjärt. Hon höll mest till på stranden och hånglade med sin kille. Hennes mamma var kraftfull sträng och barsk och Isabelle var hållen väldigt hårt.

En dag blev jag vittne till hur Isabelles mamma brukade ta sin brådmogna tonårsdotter i upptuktning. Efter ett gräl och två örfilar över Isabelles kinder tog hennes mamma tag i hennes arm. drog ner henne över sitt knä efter att hon satt sig på en stol i köket och så drog hon raskt upp hennes korta kjol, ner hennes bikinitrosor som hon hade under och så fick jag till min blandning av skräck fascination illa berörd se hennes runda skyddslösa stjärt ligga över mammas knä och vänta på att få smisk.


Isabelle protesterade och grät redan men hennes mamma skällde på henne på snabb och högljudd franska. Hon var orubblig och höjde handen högt i skyn och gav henne dask på dask på stjärten så flickan tjöt och grät och jag kände hur mina egna kinder hettade och att jag blev upphetsad till min stora förvåning. Isabelle fick smäll en väldigt lång stund, ja i fem minuter tror jag och jag stirrade på hennes riktigt röda skinkor alldeles omtumlad och ifrån mig samtidigt.
Efteråt fick Isabelle stå i skamvrå alldeles ifrån sig av skam och länge efteråt snyftande. Jag förstod senare att hon fått smisk för att hon slarvat så hushållsuppgifterna hon hade ansvar för.

Själv var jag bara två år äldre och det var inte svårt att föreställa sig hur det skulle vara att själv få smäll över Madame Duroys knä. (fick det aldrig)

Sen dess har jag solbadat många gånger-ensam på en klippa i skärgården eller på en öde strand - på magen -med bar stjärt- och låtit solen värma min nakna rumpa- och så fantiserar jag om att Madame Duroy eller eller en annan sträng mamma ger mig det där smisket som jag förtjänat så många gånger!

Jag tror faktiskt att många många fler tonårstjejer skulle må bra av mammor som Madame Duroy!

NyareÄldre