Min man och jag

Jag ska berätta hur min man brukar dominera mig på ett fint sätt som vi bägge uppskattar.
Tag på dig kläderna som jag har lagt fram till dig, dom ligger på sängen och följ instruktionerna. Min man har då skrivit en lapp hur kläderna ska sitta speciellt strumporna, på sängen låg där vita strumpor med söm och vita strumpebandshållare, ett par lax färgade satin trosor samt en tunn blus och en ljus knäkort kjol. Jag läser lappen och där står följande:
Hej älskling du ska ta på dig kläderna och sömnen på strumporna ska gå från hällen och längst baksidan av låren och den SKA var rak. Strumpebanden får EJ vara över stjärten du får lösa det hur du vill men stjärten ska vara bar förutom trosorna. När du kommer ut från sovrummet så ska dina bröstvårtor vara styva. PS tag fram handklovarna och läderpiskan Ds (vi har en sån där piska med många tunna läderband i och ett bra handtag att hålla i, läder remmarna är ca 60 cm långa)

När jag har gjort som han önskar och går ut och stannar framför honom han tittar på mig och smeker mig över mina stora bröst (jag har D-70-75) och även över min fylliga rumpa men utan på kjolen. Ordna till vinet och servera det till oss. Ja säger jag och niger.
Vi dricker upp en flaska vin och tar räkor, rostat bröd till. Sära på benen älskling, jag hoppas du har rakat dig noga mellan benen. Ja jag har varit noga med det. Bra jag ska kolla, ställ dig upp och stå bredbent. Han smeker mig längst låren och upp över rumpan på mig, du har en go stjärt som ska få mycket smisk i kväll, men nu till fittan. Hans hand kommer in mellan trosorna och han smeker mitt hårlösa sköte och han är mycket nöjd, sedan gör han likadant med stjärten. Jag får böja mig framåt och han drar upp kjolen över stjärten och inspekterar mitt sköte, han hittar inget hår men han påpekar att sömmen är en aning vriden och strumporna går för långt upp på låren. (jag ska alltid ha strumporna ca 10 cm över knäna, eftersom annars riset tar sönder strumporna)

Ta av dig kjolen älskling och lägg dig över mitt knä så ska jag lära dig och lyda, jag gör som han säger och skjuter upp rumpan så att den ligger i perfekt läge för handsmisk. Han smeker och knådar min rumpa länge och jag är mycket kåt nu och längtar efter en hård aga, så plötsligt så börjar han att smiska mig ganska hårt över stjärten men jag får behålla trosorna på mig. Min stjärt den dallrar jättemycket och jag känner hur styv hans kuk är, efter ett tag så är rumpan ordentligt röd och öm. Nu går vi in i sovrummet och fortsätter där, ta och rulla ihop sängöverkastet till en lämplig puff och lägg upp dig på den. Där ligger jag med endast mina vita strumpor och strumpebands hållare och stjärten som ligger i bra smisk läge. Sära ordentligt på benen, han smeker mig mellan been nätt och mycket retsamt, och endast mina blygdläppar inget annat. Så tar han fatt i mina händer och låser fast dom med handklovarna i sänggaveln, han smeker mig med piskan över rumpan och daskar mig med handen på min bara stjärt.


Äntligen får jag dom första rappen av piskan i början så smiskar han mig nätt över rumpan men efter ett tag så får även tjockdelarna av låren, nu får jag hårda rapp av piskan på nederdelen av rumpan och ovan delen av låren. (där är det som bäst) Jag känner hans tunga på mina blygdläppar jag stönar och kvider och skjuter upp rumpan, så får jag sex mycket hårda rapp över min fylliga stjärt. Jag har inte sagt att du ska skjuta upp rumpan älskling, nu tar du ner stjärten så ska jag slicka dig igen. Han fortsätter att slicka mina blygdläppar, jag är så kåt att jag darrar. Snälla slicka mig ordentligt i hela fittan. Då får din stjärt betala och det blir bra med smisk då. JJJaaaa bara det går snart för mig. Då så svarade min man, lägg dig tillrätta och slappna av med rumpan för nu ska den dallra ordentligt. Jag gjorde som han sa. Piskan tog mitt på stjärten med bra kraft det sved och brände och rumpan dallrade verkligen, jag fick nog ett 15 tal rapp av piskan. Nu går du och hämtar badborsten så ska du få bra med märken i din mulliga stjärt. Jag hämtade badborsten och gav den till honom och lade mig till rätta på sängen igen med särade ben. PANG borsten träffade min högra skinka jag kände hur tårarna kom fram han gav mig 8 daskar av borsten, men det var det sista som sved fruktansvärt.

Min man märkte att jag inte ville ha mer för genast så smeker han min stackars stjärt och knådar den försiktigt. Han lyfter upp rumpan på mig och lägger sig mellan mina ben och för händerna under min mage och runt mina höfter, så nu har han ett stadigt tag om mina höfter och en bit upp på rumpan. Jag känner hur han slickar mig över blygdläpparna och äntligen över klittan, plötsligt så kör han in tungan långt in i mig och vispar runt långt inne i slidan på mig. Jag bara skriker rakt ut av njutning, och jag känner hur min kropp krampar i en härlig orgasm.

Han tar av mig handklovarna och jag får ställa mig på alla fyra han daskar mig med handen över rumpan, han behöver inte smiska mig så hårt för att det kännas eftersom rumpa är rejält öm. Han för in sin svullna lem sakta, sakta i mig och sista biten stöter han in i mig med bra kraft. När han senare daskar mig över skinkorna ganska så hårt så känner jag hur hans kuk svullnar upp och han tömmer sin säd långt, långt inne i mig. Både jag och min man kommer i en gemensam orgasm. Efteråt så smörjer han in min rumpa, precis som min mor gjorde då hon hade agat mig, och han smeker och slickar mig tills det går för mig igen.

Vi somnar sen trötta och nöjda men efter åt så är jag bra öm i stjärten och mellan benen, men det är det värt….

NyareÄldre