Jag får smisk ibland..

Jag är en 24 årig flicka som nyfiket och med stor spänning läser denna sida. Jag passar på när jag är barnvakt åt syrrans barn för jag har ingen dator och inte min kille heller. Det är bra för mig att veta att andra tjejer också får smisk för jag skulle aldrig vilja berätta det för nån. Min kille ger mig smisk ibland. Och egentligen känns det väldigt dubbelt. Det är inte direkt någon sexuell lek med fnitter och skratt utan mer eller mindre som riktig bestraffning eftersom han agar mig. Jag har funnit mig i det och det är både förnedrande och samtidigt upphetsande. Jag vill egentligen inte alls ha smisk men samtidigt så kan det vara väldigt upphetsande efteråt och min kille blir jättekåt av att smälla mig på stjärten som en olydig flicka. Och efteråt tar han mig både mjukt men bestämt så jag blir jätteupphetsad. Vi har jättebra sex och knullar minst tre gånger om dan om vi har lite ledig tid.

För mig som kvinna känns det självklart naturligt att vara undergiven min kille. Även om det är helt omodernt. Blir han irriterad på mig eller om jag är försenad till ett möte eller något annat slarv (jag är en ganska hopplös person) så lägger han ner mig över knät (det hjälper förstås inte hur mycket jag protesterar eller sprattlar för det gör jag) drar ner mina byxor och smiskar mig på bara stjärten med sin handflata tills jag börjar snyfta högt och jag är alldeles röd i stjärten. Han brukar hålla på i tio minuter. Jag ligger hjälplös över hans knä och fixerar nån punkt på mattan och försöker bita ihop så gott jag kan och så intalar jag mig att jag förtjänar det. Att det enda sättet att få bukt med mig är smisk.

Efteråt får jag gråta ut i hans knä och så tar han mig ofta bakifrån eller gränsle nu över hans ben och hans händer över mina brinnande svidande skinkor. Ändå får jag bara smisk om jag gjort något dumt i uppfostrande syfte. Jag känner igen mig i flera tjejers beskrivningar hur det gått till när dom har blivit agade på stjärten.

Det verkar vara vanligt att tjejer som gillar smisk som vuxna fick det av mamma när dom växte upp och det märkliga är att det gäller mig också. Men det hände inte många gånger fast jag minns dessa gånger mycket detaljerat. Jag gick tredje året på gymnasiet sista gången det hände och jag skämdes så mycket i flera veckor efteråt ja så hela min värld rasade samman. De enstaka tre gånger jag fick smisk då jag gick i gymnasiet var det mamma som utdelade denna hemskt pinsamma bestraffning.

Jag var absolut förbjuden att tatuera mig fast jag tjatat länge och jag fick inte ens göra det när jag skulle fylla 18 för det var mina föräldrars regler som gällde så länge jag bodde hemma (även smisk) och då hade inte min ålder minsta betydelse.

En gång följde jag med en kompis att tatuera sig och jag ville inte tala om att jag inte fick för mina föräldrar utan blev utsatt för mycket övertalning och lockelse från kompis och han som gjorde tatueringarna och till slut lät jag göra en på ryggen korkat nog. För jag var livrädd för att mina föräldrar skulle se den och skulle vara tvungen att alltid ha bar rygg inför dom så länge jag bodde hemma.

Ja mamma kom in i badrummet en dag när jag glömt att låsa och stod i bara handduken om kroppen och en om håret. Mamma såg tatueringen (en blomma) och började förhöra mig strängt och mina svar blev bara en härva av lögner så till slut låg jag rätt illa till. Och så hände det igen - detta som jag avskydde mest av allt mamma sa till mig att jag skulle få smisk på stjärten!
Men det värsta var nog att hela denna för mig mycket förnedrande händelse skulle få vänta eftersom mamma var tvungen att rusa iväg på en språkkurs hon höll i på ett studieförbund. Så jag fick veta att när hon kom tillbaka tre och en halv timme senare skulle jag få vara beredd att ta emot bestraffningen för min olydnad och mina lögner och att jag riktigt ordentligt förtjänat smisk denna gång. Under tiden mamma var borta fick jag husarrest, fick inte gå ut. Bara vänta på att få smisk.
Å vad jag ångrade den där dumma tatueringen. Ingenting kunde vara värt att utsättas för det mest pinsamma och kränkande jag som 18 årig flicka kunde tänka mig. Att få smisk på stjärten! Hade jag inte äntligen vuxit ifrån denna barnsliga bestraffning!! Som dessutom gjorde mycket ont att få. Jag som hade haft flera killar och bara väntade på vuxenlivet, den egna lägenheten och all frihet...

Jag satte på mig kläder jeans och tröja och alla som gått och väntat på ett straff som dessutom är smisk vet hur jobbigt det är. Visste att det skulle svida så på stjärten och hur röd den skulle bli om några timmar. Mest hoppades jag att mamma skulle glömt vad hon lovat då hon kom hem eller ändrat sig.
Men det gjorde hon inte..

Jag hörde nyckeln i låset dörrar som öppnades och stängdes och till slut kom hon in i mitt rum med den där hemska turkosa hårborsten i plast i handen. Jag låtsades läsa en bok så nonchalant jag kunde men mamma sa genast åt mig att resa på mig "jag avskyr att behöva ge dig smisk fortfarande men det här har du absolut förtjänat " Ta av dig byxorna. (alla tjejer som jag läst om i denna spalt har beskrivit allt detta precis som jag också upplever det.) Mamma satte sig på min säng och jag fick i bara trosor och linne lägga mig över hennes knä!
Sen drog mamma ner trosorna och så fick jag trettiotalet hårda snabba slag med hårborsten så jag tjöt och grät. Efteråt följde en lång uppläxning medans mina skinkor glödde som eld och mina kinder likaså fast av den djupaste skam! När mamma var färdig gav hon mig en avslutande hård dask med handen på ena skinkan och sa att jag kunde dra upp trosor och byxor igen och sätta igång med läxorna.
Det blev läggdags klockan halv 9 denna kväll efter läxorna var gjorda och det blev en dag att minnas och det sved i rumpan ett bra tag efteråt..och pappa skulle få veta om min olydnad när han kom hem . Inte för att han också skulle smiska mig (det var mamma som gjorde det de gånger det hänt de sista åren) men det var pinsamt.

NyareÄldre