På djupet

Det var nåt, en tanke, en känsla som jag inte kunde komma ifrån. Det jag upplevt med Lars och Lena, var inte nåt som man talar med vem som helst om. Tabu kanske, men jag tyckte inte det. Och hos dom var det så naturligt. Att få smisk, att få gå igenom sig själv och sitt innersta, och komma ut på andra sidan. Underbart. Samtidigt pirrande, lite skrämmande. Jag kände mig priviligierad, som vågade känna dessa känslor, och vågade ta emot smisk. Inget farligt alls ju, och inga skador. Bara den där känslan av att vara helt i händerna på Lars en stund. Lyda, utan ord ibland. Bara små tecken, eller just det att vara helt utlämnad. Visst vart jag lite röd på stjärten ibland, men vad gjorde det. Skulle det inte kännas?

Jag kände det verkligen som om dom brydde sig om mig. På riktigt. När jag kom tillbaks en dag så stod Lena i trädgården och tvättade bilen. Hon hejade på mig, för hon visste nog varför jag kom. Hon fortsatte med sitt, som om det var det naturligaste i världen att jag skulle träffa Lars och få lite smisk. Jag log lite för mig själv....

Lars öppnade ytterdörren, och log. Vad vill du då? sa han.....Ja, jag vill.....jag vill......träffa dig sa jag.
Jaha, kom in då sa han. Att det ska vara så intressant att träffa mig då? Jag fick inte fram ett ord. Skämdes.
-följ med mig då sa han och gick uppför trappan. Han satte sig på sängkanten och bara tittade på mig.
Gud vad jag skämdes. Tittade ner i golvet som ett litet barn som gjort nåt dumt.
-ställ dig här sa han, och pekade framför sig. Jag gick fram och ställde mig framför honom. Det gick rysningar i kroppen på mig.
-Vänd dig om!.....Jag gjorde som han sa.
-Ta av dig byxorna, och ställ dig här igen! Jag löd, och tog av mig byxorna. Men det gick sakta. Han satt på sängkanten och tittade på mig.
-Ta av dig trosorna och lägg dom på stolen!
-Kom hit och ställ upp dig! Jag gjorde som han sa, inom mig så kändes det som om jag höll på att upplösas.
Jag löd honom och gjorde som han sa. Helt otroligt. Många känslor roterade runt i min kropp, i min hjärna....
-Vänd dig om sa han........Jag vände mig.
-Vänd dig igen sa han.

Nu stod jag med rumpan mot honom, och han satt fortfarande på sängkanten och studerade mig och min rumpa. Han drog upp min tröja lite så han kunde se hela mig. Jag stod där med armarna efter sidorna och huvudet nerböjt medans hans hand smekte min rumpa och mina lår. Precis som om han bestämde sig för hur han skulle gå till väga med mig.
Ungefär som en konstnär tittar på och betraktar en tavla innan han bestämmer sig för vad den föreställer. Det kändes som en evighet, men till slut hörde jag.....

-Lägg dig på sängen där! ........Jag la mig genast raklång på hans säng. Låg bara och väntade, pirrande undrande. Hörde hur han rörde sig i rummet, men visste inte vad han gjorde.


En varm hand på rumpan.........lite smekandes..............sen kände jag att han satte sig tillrätta i sängen bredvid mig. Han satte sig så att han tyckte att rumpan var i bra läge för honom. Bra läge, för i nästa sekund så kände jag riset som smekte min rumpa. Sakta upp och ner och runt runt. Jag var beredd med alla mina sinnen, och sakta började han att klatscha med riset. Försiktigt lite på låren och på rumpan. En hand som smekte lite, men nu klatschade riset mer och mer, och jag gnydde lite till en början, men riset krävde mer och mer av mig. Det kändes ordentligt, klatsch, klatsch. Jag gnydde inte längre, jag fick ur mig mer och mer känslor, och ropade ganska högt när riset ven i luften. Rumpan åkte upp och ner.......riset på låren, och upp mot rumpan..........aj, aj,,,,,,,,,,,aj.............mer på rumpan igen,,,,,,hårdare nu............och jag försökte vrida mig lite, men hans hand höll mig kvar, och riset fortsatte vina över stjärten...... Aj.............., en hand som smeker rumpan en stund......Mmmmmmm, jag slappnar av lite. Handen har en lugnande inverkan på min ömma stjärt. Handen som lugnar mig............, men Aj......där kom rottingen! Några snabba snärtar med den, och jag låter ännu mera,.........undrar om Lena hör ända ut?

Jag låter, och nästan skriker, rottingen fortsätter att dansa över min rumpa. Känner en hand som trycker ner mitt huvud mot sängen, kan nästan inte kontrollera mig längre. Känner hur slagen träffar skinkorna, låren, och mina ben är isärdragna, så insidan av låren får sig också en omgång.
Trycks ner mot sängen av en fast hand, och låter det bara ske. Jag låter det hända. Låter mig smiskas, och tar bara emot. Känner att allt mitt motstånd sipprar ut nånstans, och jag ligger bara och tar emot. Just då i den stunden känner jag bara en sån inre befrielse, ett sånt lugn. En inre frid om man kan uttrycka sig så. Jag bara ligger, och smisket upphör. Nu är det bara riset som smeker min stjärt, och jag bara njuter. Riset smeker min rumpa ett tag, och jag känner mig bara så tom och lycklig. Jag får en filt på mig, och Lars lägger sig bredvid mig en stund. Känner mig så omhändertagen och betydelsefull. Tänka sig.....att det skulle vara så enkelt att må bra! Ler lite för mig själv när jag åker hemåt. Vet att jag kommer att hälsa på Lars och Lena många gånger.......... När jag ska åka får jag dessutom en kram av Lena.

NyareÄldre