Charlotte och Anna 1

Att jag och min fru Charlotte har lite olika syn på barnuppfostran visste jag långt innan vi fick barn tillsammans. Hon växte upp en ranch i södra Texas USA och som yngst i barnaskaran, med två äldre bröder, var Charlotte den som ofta fick smaka på mammas hårborste och ibland pappas bälte. ”Hon var en söt tjej, men hittade hela tiden på en massa rackartyg, och hennes mor och jag agade henne hårt speciellt under tonåren” sade min svärfar till mig en gång och fortsatte sedan; ”och när man ser hur väl hon artat sig hjälpte det uppenbarligen”. ”Jo, jag har en underbar fru” svarade jag lite frånvarande och kände en vansinnig kåthet inom mig.

Min blivande fru fick för övrigt somna på mage den första kvällen vi träffades. Vi stannade ut mycket längre än hon hade lov till och en mycket ilsken pappa väntade hemma i köket. ”Vara ute hela natten, dessutom tillsammans med en utlänning” röt han. ”En ordentlig omgång med bältet fick jag, men det var det ju värt” sa hon och log då hon berättade det för mig flera år senare.

Vi har tre underbara döttrar och de vet mycket väl vad som händer då de retat mamma tillräckligt. Jag har lärt mig acceptera att de får smisk, och tycker numer till och med att det bra, eftersom agan delas ut på ett ganska kärleksfullt sätt. Sessionen startar med ett allvarligt samtal och allt som oftast blir mor och dotter överens. Sedan är det bara att ta plats över mammas knän och för en omgång på bara stjärten med en tung hårborste av trä. Efteråt låter Charlotte vårt barn gråta ut i hennes famn. Sedan är allt glömt. Ja, den nyss uppstudsiga flickan glömmer nog inte förrän stjärten har slutat att ömma.

För ett par år sedan flyttade vi från Sverige till Holland. Jag fick ett intressant jobb och Charlotte som är affärsjurist med amerikanska företag som kunder kan jobba varifrån helst i Europa vi är. För att underlätta livet lite för oss alla fem tog vi med oss en au pair från Stockholm. Anna, en söt tjej på 21 år, som både jag och Charlotte tycker mycket om. Våra barn älskar henne.

För drygt ett år sedan var barnen hos mina föräldrar i Sverige en vecka. Jag kom på tisdagseftermiddagen hem lite tidigare från jobbet då jag varit på en 24 timmars tjänsteresa. Parkerade bilen i garaget och gick sedan direkt till baksidan då jag trodde att min fru skulle vara där - jag längtade efter henne. En hel vecka ensamma utan våra - i och för sig söta - barn!

När jag går upp på altanen hör jag Charlotte gräla på Anna. Det var ovanligt tänkte jag och smög försiktigt mot dörren för att höra vad som pågick. Vad jag förstod hade Anna fått låna Charlottes bil kvällen innan då hon och några vänner skulle ut på picknick. Nu var det så att Anna druckit vin och sedan smått berusad kört bilen hem. Ingenting hade hänt, som tur var, och Anna hade skickats direkt i säng och nu dagen efter följde alltså utskällningen. Charlotte var verkligen arg; hennes blå ögon blixtrade och det axellånga blonda håret, nu uppsatt i tofs, gjorde att jag såg hennes hela vackra ansikte i profil. Hon är otroligt sexig även när hon är arg hann jag tänka. Charlotte var klädd i en vit snäv kort kjol och kavaj av linne. Nu 34 år och minst lika vacker som när vi träffades för 15 år sedan. Tre barn hade inte heller försämrat hennes former nämnvärt.

Tårarna forsade ned över Annas kinder. Hon skämdes verkligen. När Charlotte var klar med sitt förmaningstal, som jurist kan hon formulera sig skarpt, hördes bara Annas snyftande. ”Förlåt” viskade Anna, ”måste jag sluta och åka hem till Sverige nu?” Min fru såg forskande på henne; ”nej jag förlåter Dig” sa Charlotte och torkade ett par tårar på Annas kind ”men Du skall få en rejäl omgång smisk” annars måste jag nog skicka hem Dig. Jojo, tänkte jag. Charlotte skulle aldrig sända hem Anna, tvärt om - hon älskade henne nästan som en dotter och det var just därför hon var så himla arg.

Anna tystnade direkt och insåg att det inte var värt att protestera. ”Ta av Dig byxorna och trosorna så kommer jag strax” sa Charlotte bestämt. Snart återvände hon med en kudde, en hårborste och en flaska lotion. Annas gula cykelbyxor och vita trosor låg nu prydligt på ett armstöd. Charlotte lade kudden på ett bord, vinkade till Dig Anna som fick böja sig framåt. Min fru rättade till hennes position, upp med stjärten, lagom svank på ryggen, särade ben. Sedan smekte hon Annas nacke, berättade vad som väntade; en ordentliga och rejäl sveda i stjärten var att vänta. ”Dessutom skall Du ligga helt still, och inte skrika, då får Du en extra omgång i morgon bitti”.

Charlotte höjde borsten och första slaget träffade stackars Anna på vänster skinka. ”Ajjjj” skrek Anna. Charlotte fortsatte utan att ta någon notis och smiska den nyss vita stjärten i lugnt tempo med hårda slag. Hon lät varje slag sjunka in, lät smärtan sprida sig, innan nästa kom.
Anna grät hela tiden; men trots en hård aga - och det var hennes första smisksession på mycket länge - lyckades hon i alla fall hålla sig på plats något så när.
over the knee

Jag räknade till 15 ordentligt hårda slag fördelade över hela stjärten innan Charlotte tog en paus, lät Anna vila ut lite. Charlotte smekte Annas bakhuvud, ”Du är duktig viskade hon”, nu är vi mer än halvvägs. Efter ett par minuter höjde hon sin hand och lät ytterligare 10 hårda slag sjunka in i Annas stjärt. Flickan grät hejdlöst.
Charlotte smorde in Annars stjärt med lotion och sade åt henne att ligga kvar och lämnade sedan rummet.

Själv stod jag ute på altanen, oerhört kåt, och såg Annas röda stjärt. Efter en stund kom Charlotte tillbaka, lyfte upp Anna, tog henne i sin famn och höll om henne ömt. ”Såja sötnos” sa hon tröstande när flickan syftade mot hennes bröst. När ett par minuter gått sa Charlotte ”Nu glömmer vi det här, dessutom är kaffet klart, Anna, ta på Dig kläderna så går vi ut i köket”. De lämnade vardagsrummet tillsammans hand i hand.

Jag bestämde mig nu för att göra entré, dock den vanliga vägen. ”Hej” ropade jag när jag kom innan för dörren; gick in i köket. ”Hej älskling, välkommen hem, Du kommer precis till kaffet” svarade Charlotte glatt och log med sitt underbara leende. Jag kysste min fru på kinden och vände mig mot Anna. ”Hej” sa Anna tyst. De stod vid den runda förlängda delen av bardisken och drack kaffe, och jag visste mycket väl varför. Svedan i Annas stjärt var redan tillräcklig och Charlotte vill inte att hon skulle behöva sitta just nu.

Efter ett par minuter var Anna klar med sitt kaffe, och sa ”tack” och gick snabbt upp på sin lilla lägenhet. Charlotte tittade långt och kärleksfullt efter henne. ”Har jag missat något”, frågade jag. ”Hm, kanske det” svarade Charlotte men hann inte längre förrän jag drog min vackra fru intill mig och kysste henne ömt. Såg kåtheten i hennes ögon, kände hur hon tryckte hela sin kropp mot min. ”Ska vi leta på en skön säng” viskade jag samtidigt som jag smekte hennes stjärt genom linnetyget. ”Ja, stönade hon mjukt”.

Vi fick en lång och mycket skön stund tillsammans. Jag har inte berättat för Charlotte att jag såg Annas bestraffning, utan har behållit detta mysiga minne för mig själv, men tänkte översätta dessa rader till engelska så att hon kan få läsa. Hon kommer att bli kåt.

NyareÄldre