Hushållerska

Du får lova att lyda mig och Lisbeth Maria vad vi än säger till dig.

Ja det ska jag, gud vad spännande det ska bli mamma.

Kom hem till Lisbeth vid 19 tiden i kväll så börjar leken då.

Ja jag kommer.

Klockan 1900 så ringde jag på dörren till Lisbeth och kom in, mamma och Lisbeth hade på sig långa svarta klänningar. Mamma bar vita strumpor till det och Lisbeth svarta.

Kom med mig sa mamma och jag följde med henne in i sovrummet, du ska ha detta på dig sa mamma och pekade på sängen. Där låg en komplett hushållerska dräkt sådana som kvinnorna bar vid sekel skiftet. Nu ska jag klä av dig Maria, sa mamma och började att knäppa upp min blus och tog av mig min bh. Mamma tog om mina bröst och nöp mig nätt i vårtorna, du har så fasta och sköna bröst. Efter det att mor hade tagit av mig och sedan tagit på mig dräkten så stod jag framför henne och hon beundrade mig. Vänd dig om Maria och jag kände hur mamma smekte mig över rumpan och hon nöp mig igen i bröstvårtorna, du ska ha styva bröstvårtor när du går ut till Lisbeth och det har du nu.

Lisbeth tyckte att jag var mycket fin i mina nya kläder, vill du lägga dig på bordet Maria, och på ryggen. Lisbeth smekte mig över brösten och jag såg att mamma drog upp min klänning, Lisbeth tog tag om mina ben och drog upp dom och särade på benen. Innan vi börjar Maria så ska jag raka dig mellan benen så att du blir slät och fin, sa mamma.

Mamma tvålade in mig och började att raka mig och smeka mig, nu tror jag att allt hår är borta men ställ dig på alla fyra så ska jag kolla. Jag sköt upp min rumpa och mamma rakade bort några fjun. Så nu var det klart och mamma daskade mig hårt över stjärten.

När det var tid för mat så fick jag servera maten och vinet till dom, jag skulle även lägga upp maten och se till att dom hade servetter i knät osv. osv. När jag stod och hällde upp vin till mamma så känner jag hur hennes hand glider upp under kjolen på mig och hon smeker mig över stjärten. Du har en rund och mullig rumpa och den är mycket smisk vänlig och mamma knådade mina skinkor, jag tror att du ska få lite smisk redan nu. Lisbeth gå och hämta två kuddar och du Maria kan ställa dig vid kort ändan av bordet, mamma lade kuddarna på borde och jag fick lägga upp mig på dom. Kjolen lyftes sakta upp över min stjärt och mamma bad mig att sära ordentligt på benen. Oj vad fuktig du är, kom och känn här Lisbeth!

Hon smekte mig nätt mellan benen och retades jättemycket.

Nä nu ska hon agas sa mamma och började att daska mig ordentligt över rumpan, jösses vad din rumpa dallra men jag ser att du tycker om det.

Ja det gör jag mamma, smiska mig hårdare snälla du.

Nä det är bra så, sa mamma.

Efter agan så fick jag plocka bort maten och vinet, det blev kaffe och jag fick servera även det.

När jag kom in med kaffet så slog mitt hjärta ett dubbelslag i soffan satt mamma i underkläderna och Lisbeth låg över hennes knä också i underkläderna.

Jag tänkte du skulle se hur en ordentlig risaga ser ut på en kvinnas stjärt, sa mamma och här är gott om plats att risa på och mamma knådade Lisbeths stjärt ordentligt.

Så började mamma att risa henne och mamma slog hårt över Lisbeths väl tilltagna stjärt och även låren fick en ordentlig omgång. Efter en mycket sträng aga så var mamma klar med Lisbeths stjärt som nu var ordentligt röd svullen och knottrig.
Kom nu hit till mamma Maria men klä av dig först, sedan tog jag plats över mammas knä och hon smekte mig över rumpan och mellan benen, som var plask våt.

Mamma började att risa mig med snärtiga och hårda rapp och efter ett tag så gungade rumpan i takt med riset, jag låg så att jag kunde se Lisbeths stora stjärt som var mörk röd/blå och fruktans värt knottrig. Jag såg också att hon låg och onanerade och att det snart skulle gå för henne, mamma mer ris det går snart för mig.

Du ska nog få öppna låren så att jag ser skötet på dig och upp med stjärten slyna, så jag nu blir det hårda rapp. Jag hörde hur riset svischade i luften och landade tvärs över min stjärt.

aga

Lisbeth hade nu tryckt upp sin rumpa mot mig och jag kom nu åt att slicka henne samtidigt som mamma tyckte upp två av sina fingrar i min slida och bytt ut riset mot rottingen som låg bakom mamma. Rottingen träffade med stor kraft över mina skinkor, efter en ca 7 rapp så känner jag att det går för Lisbeth och då kommer även jag i en otrolig orgasm och mina safter rinner över mammas fingrar. När min orgasm är som bäst så skriker jag till mamma att randa mig och hon ger mig tre mycket ordentliga rapp med rottingen där blir valkar i stjärten efter åt och det tar ca tre veckor innan rumpan är läkt.

Jag får också se på när Lisbeth agar mamma med ris och rotting, men det är en senare historia……..

NyareÄldre