SMÄLL AV MITT EX

Nu ska jag berätta hur det gick till och hur det började.

Det var slut mellan mig och Anders och som vanligt höll jag på att såra en kille djupt igen. Jag har haft massor med killar/män och nästan alltid själv gjort slut och letat efter grönare gräs eller så är det rädsla. Jag får alltid massor med skuldkänslor och känner mig dålig.
Med Anders var det så att jag inte kunde låta bli att träffa honom då och då och ha "kompissex" fast jag visste att han ville mer. Jag har så svårt att vara utan den sexuella relationen och med Anders var det helt O.K.

Nu hade jag gått ut på krogen en kväll med en tjejkompis. Det var väl några veckor innan jul. Jag hade sminkat upp mig och kände mig fräsch och kände att jag bara ville bli bekräftad av de manliga blickarna. Det var väl som vanligt. Mina tjejkompisar kunde bli irriterade och avundsjuka på alla killar som kollade in mig och ville ragga. Jag har alltid haft känslan av att kunna få vem jag vill. I alla fall erövra dem och få dom i säng och så var det väl nästan, men som alla andra längtar jag väl fortfarande efter den stora kärleken.

Det fanns många killar att spegla sig i medan jag okoncentrerat försökte konversera med min tjejkompis. Jag lutade mig fram över bardisken och bjöd medvetet dessa män att titta så mycket dom ville på min stjärt, under de mycket tighta, mjuka, slitna och bleka favoritjeansen, min bak som killarna alltid tycker är väldigt sexig och som jag är rätt nöjd med själv fast jag aldrig var nöjd med något annat hos mig själv. Tiden gick och jag hade rätt trevligt, och efter min andra starköl när jag märkte ett ungt ansikte som kisade mot mig på andra sidan baren. Det var min tjejkompis som påpekade att han kollat in mig hela kvällen. " Är han inte söt".
Hur kunde jag ha missat honom?
De osannolikt himmelsblå ögonen, så otroligt vackra, och så lockarna av eldrött hår som letade sig fram ur en slarvig tofs han hade i nacken. Färgkombinationen var makalös. Var den här mannen verklig?

Jag log mot honom och han log genast tillbaka ett charmigt leende, och så började han lite generad och tafatt röra sig mot oss. Efter en stunds prat mellan blickar som stannade i varandra alldeles för länge fick jag reda på att han var MC-bud och hade dåligt lokalsinne. Ett MC-bud utan lokalsinne? skrattade vi och kvällen fortsatte och efter min tredje starköl kände jag att det var dags att välja. Den här killen var alldeles för ung (20 år) för att leva upp till bilden av Mannen i mitt liv. Men visst vore det underbart spännande att tillbringa en natt med honom. Jag är ganska säker på att jag skulle få hem honom, det var ganska uppenbart. Men så tänkte jag på Anders och även om det var slut så träffades vi fortfarande och jag skulle inte känna mig bättre om jag krånglade till det med en ny man - en ung pojke! Efter en inre strid med mellan samvete och lust bröt jag upp och skyllde på att jag skulle jobba i morgon. Han blev besviken men blev väldigt uppriktigt glad att få mitt nummer till jobbet (en fika nån dag).

Jag skildes från min väninna och fann mig stående på tunnelbaneperrongen. Jag kände mig lite full och lite pilsk. Dels var det väl en sån period nu, dels var jag hungrig och lite svulten på sex, och dels var jag full. Jag tittade på de vackra pojkarna på kalsongreklamen. Fantiserade mig in i bilden, kyssandes den kraftiga bringan, och drogs som en magnet mot själva reklamföremålet, fortsatte i fantasin att kyssa mig ner mot de där kalsongerna som var som en läcker godispåse för en godissugen flicka. Tänkte mig ett härligt stånd i dem, och i nästa ögonblick hade jag slitit av dom och hade munnen full med underbar kuk (jag älskar faktiskt att suga kuk). I nästa ögonblick kom jag tillbaka till den trista verkligheten av en annalkande tunnelbana. När jag ska till att stiga på märker jag plötsligt den unge killen från krogen komma gående längre bort på perrongen. Den här gången fick ödet bestämma och jag väntar glatt vinkandes in honom.

Ungefär trettio minuter senare befinner jag och denne unge man oss på kontoret jag jobbar på mitt i city. Jag tänkte att det skulle vara neutral plan och inte så laddat med gamla pojkvänner i väggarna och killen som hette Samuel bodde ihop med en kompis. Jag brydde mig inte ett dugg om hans privatliv utan började försöka få av honom snodden i håret. Det trasslade till sig men jag lyckades faktiskt få av den ögonblicket innan jag fann mig sittande gränsle över hans knä med famnen full av förälskad ishockeyspelare. (Han var det). Under den följande timmen njöt jag av hans läppar och mjuka hår medan våra underliv gned sig mot varandra. Han smekte mig över stjärten och såg med dyrkan på mina bröst, fumlade med knapparna i min blus som jag själv slet upp och snart återstod bara underkläderna och jag som nyss stirrat på kalsongreklam slickandes om munnen, stod nu framför ett par boxershorts med jättestånd!

Ta av dom sa jag och stirrade längtansfullt på hans boxershorts. Blixtsnabbt gled han ur dem och satt naken framför mig. Han var jättestor. Gigantisk! Jag gled ner och smakade försiktigt med läpparna på den jättelika kuken innan jag vågade ta en liten bit mer i taget i munnen. Jag sög girigt och njöt en stund innan han lyfte upp mig, tog ett fast grepp om mina skinkor och smekte mig med munnen.

Efter ett långt härligt förspel där tog han mig till slut på skrivbordet . Jag vill ha din kuk kved jag och han trängde in i mig och slog mina armar om hans rygg, mina ben om hans muskulösa rygg. Det blev en våldsam utlösning och vi låg länge och flämtade.

Nu kom istället det dåliga samvetet och Anders ledsna ansikte dök upp i mitt huvud. Jag kände mig som en riktigt syndig och dålig flicka igen och fann mig snart ute i vinternatten för att ta en taxi hem. Nej inte hem, jag ville plötsligt till Anders. Han jobbade natt ikväll och skulle inte komma hem på några timmar och ja hade faktiskt hans nycklar kvar.

Jag tittade på klockan som var halv fyra, tänkte att detta naturligtvis var en otänkbar tid för mig att vara ute i tonåren när jag bodde hemma. Och hur jag väntade mig smisk om jag var ute efter överenskommen tid av en styvmamma som satt uppe och väntade som en hök alla mina utekvällar. Och hur det faktiskt hände ända upp i 19-årsådern! Men jag kände mig lika olydig i denna stund, precis som den där olydiga Klara som förtjänade att få smäll på stjärten av mamma, och som behövde det då och då för att skärpa sig.

Jag tittade på några unga flickor som släntrade ut från en fest, alldeles för unga för att vara ute denna tid. Jag tittade på en söt flicka i 17-års-ådern med glitter i håret som verkade ganska full. Min blick gled ner mot hennes runda stjärt och funderade om hon fick smisk ibland av sina föräldrar. Antagligen inte. Men jag kunde inte låta bli att fantisera och tänka mig att själv ta itu med denna unga flicka. Lägga henne över knät och daska till. Jag brukade ofta fantisera om detta- att ge en annan söt tjej smisk. Jag vet inte varför. Annars har jag inga lesbiska fantasier. Men kanske är det så att min egen stränga uppfostran med smisk, har delvis gett mig en längtan i fantasin att själv få ge - till en annan tonårsflicka, precis som jag själv fick och tjejer får i USA fortfarande. Spanking är ju både tillåtet och vanligt.

När jag kom hem till Anders lägenhet var jag bedövad av skuldkänslor, och tog en lång dusch för att få bort alla de underbara dofterna av den unge mannen och våran älskog. Endast iklädd en stor vit T-shirt som jag lånade ur Anders byrå kröp jag blöt i håret ned i hans säng. Känslan av att ha gjort något riktigt dumt kändes ända in i märgen, och så kom den där märkliga längtan efter att bli bestraffad. Jag lät tröjan glida upp där jag låg på magen och låg med stjärten bar, som över mammas knä, också lät jag skamliga minnen skölja över mig då jag blivit bestraffad. Jag försökte framkalla den där glödheta svedan i skinkorna efter mammas handflata de där gångerna det blivit smisk och gå till sängs utan kvällsmat. Som en gång när jag var 17 och jag var nyduschad och satt i endast linne i fönstret och rökte. (Rökning var absolut förbjudet och då menar jag vanlig rökning) Jag hade Neil Young på hög musik och hörde inte att mamma kom hem och plötsligt stod i dörröppningen och tog mig på bar gärning med cigarretten i mun. Mamma blev förstås jättearg och efter en stunds skällande sa åt mig att komma fram till henne då hon satte sig på min sängkant. Nej inte smisk! vädjade jag samtidigt som jag minns den skräckblandade fascinationen inför att underordna sig- att bli bestraffad. Det kändes tryggt på något sätt- att inte ha något val. Tillintetgjord av skam la jag mig som alltid lydigt över hennes knä, hon drog upp linnet och gav mig smäll , och alltid en ordentlig omgång tills stjärten var glödande röd och jag grät och skämdes så jag inte kunde se henne i ögonen på lång tid efteråt.

Eller när jag 19 år gammal olovandes hade pojkvän hemma över natten. Jag hade sagt att en kompis skulle sova över (pojkvän var otänkbart) och mamma skulle inte komma hem förrän dan därpå. Vi låg i sängen och hade sex när hon kom hem alldeles för tidigt. Jag blev skräckslagen när jag hörde nycklarna i låset och trots att vi var blixtsnabba så snubblade min älskare över sina kalsonger och det enda jag fann mig göra var att linda in mig i ett lakan. Mamma sa strängt åt den unge gentlemannen att gå hem omedelbart. När dörren gått igen visste jag bara inte vad jag skulle säga. Min lögn var uppenbar och det var uppenbart vad vi hade haft för oss. Jag var alldeles röd i ansiktet av skam. Mamma sa inget heller utan satte sig bara utan ett ord bredvid mig på sängen. Och utan ett ord drog hon ner mig över hennes knä, lösgjorde lakanet så att min stjärt blev bar och så fick jag jättemycket smisk på bara stjärten. Det var nog den mest förnedrande gången jag kan minnas. Jag var hela tiden rädd för att min " älskare skulle höra klatschandet av mammas handflata mot mina nakna skinkor- ett ljud som inte kan vara annat än en flicka som får smisk. Jag snyftade in i kudden men bet ihop så gott jag kunde. Det värsta var att mamma ännu en gång hade anledning att smälla mig - fast jag var 19 år och var övertygad över att jag nu äntligen vuxit ifrån det!

Jag låg kvar i dessa minnen när Anders kom hem. fortfarande på mage i hans säng med bara t-shirt - blöt i håret och bed blottad stjärt. Jag kunde göra mina minnen av skam och förnedring lustfyllda och trots att jag var öm av min våldsamma älskog kände jag mig som en kåt och mycket stygg flicka.

Anders blev förstås väldigt upphetsad av att se min bara stjärt- det blev han alltid tog snabbt av sig kläderna och ville ta mig bakifrån.

Men jag talade om som det var- att jag knullat med en annan kille hela natten. Anders blev tyst en lång stund och fast jag inte tittade på honom utan bara låg kvar på magen kände jag hans ledsna ansikte. Jag avskydde när han blev ledsen och längtade hellre efter en man som tog tag i mig och gav mig ordentligt med smäll på stjärten! Som förr i tidens förhållande mellan kvinna och man.

-Det vore bättre om du gav mig smisk - det har jag förtjänat sa jag plötsligt.

Jag låg kvar utan att röra mig och trodde väl aldrig att han skulle göra det- tills det exploderade mot min ena skinka. Jag ryckte till och kände hur han började smiska mig. Hårdare viskade jag. Han tog i mig så att jag hamnade över hans knä precis som jag var van och så fick jag smäll! Ordentligt med smäll!

fin rumpa

Jag andades ryckigt vid varje dask precis som en snyftning men låg lydigt kvar och det var uppenbart att Anders njöt av det också. Jag kände hans växande stånd under mig och började längta efter kuk igen. När han slutat var jag alldeles röd i rumpan och det sved men det kändes som om jag blivit befriad från en spänning snarare än en sexuell grej. Han tog mig bakifrån och fast jag var öm och han ganska brutal njöt jag av det.

Sedan dess har Anders givit mig vad jag behöver många gånger- och vi har hittat tillbaka till varandra genom detta- även om det inte är kärlek.

NyareÄldre