SMISK AV MAMMA


Jag är en 27-årig tjej som nyligen avslutat ett förhållande och inlett ett förhållande med en x-kille.

Jag har alltid haft killar och har haft svårt att vara utan sex på sista tiden. Jag har alltid haft lätt att få killar och är medveten om att jag är väldigt vacker och söt även om jag inombords haft ganska dåligt självförtroende. Orden smisk eller " smäll" är väldigt laddade för mig. De är förknippade med uppväxt, bestraffning, sveda förnedring, skam, men också något skamligt upphetsande.

Jag är uppvuxen med pappa och styvmamma och i tonåren mellan 14 - 20 bodde vi i Florida i USA. Jag var strängt hållen framförallt av mamma (jag kallar henne mamma) och fick mycket bestämda tider att passa för dater och kvällar etc. Både pappa och mamma är svenskar. Pappa jobbade i USA och träffade mamma där som var betydligt yngre. Trots att min mamma var relativt ung när hon tog hand om min uppfostran så hade hon mycket gammeldags idéer om hur flickor ska uppfostras. Till utseendet var hon förresten väldigt lik den svenska skådespelerskan Nina Gunke som spelade i såpan " Skilda världar". Hur som helst så fick jag smisk på stjärten av henne om jag på olika sätt var " olydig".
Ända upp i 19-årsåldern då jag flyttade hemifrån fick jag faktiskt, detta är sant, lägga mig över hennes knä för att få smäll på bara stjärten om jag kom hem försent, var uppkäftig eller ljugit eller slarvat med skolan, läxor eller städning etc. Smisk var något som inte på några villkor fick ifrågasättas utan var ett naturligt men mycket förnedrande inslag i min uppfostran. Det spelade ingen roll att jag blev 18 - 19 år, för så länge jag bodde hemma var det dessa regler och straff som gällde, och betedde jag mig som en barnunge blev jag behandlad som en barnunge som mina föräldrar sade.
Mamma sa också vid något tillfälle då jag klagade, att "flickor blir aldrig för gamla för att få smäll". Det var nästan alltid hon som delade ut dessa kränkande och smärtsamma bestraffningar, det hände kanske 7-8 gånger om året, men pappa kunde ge mig dask ibland och stödde mammas sätt att ta itu med mig när det behövdes.

Bestraffningen skedde oftast i mitt sovrum på min säng. Mamma skickade in mig på mitt rum och så fick jag vänta medans jag visste att jag skulle få smäll. Sen kom hon in och gav mig en uppläxning/utskällning en stund om det jag gjort. Sen satte hon sig bredvid mig på sängen samtidigt som hon reste mig upp och ev. började hjälpa mig att knäppa upp mina jeans, sen tog hon mig i armen och ledde mig över hennes knä. Allt detta var OERHÖRT FÖRNEDRANDE inte minst i 17 -18 -19 årsåldern för en flicka som var väldigt väl utvecklad och på väg att bli en mycket attraktiv ung kvinna. Att dra ner jeans och trosor framför mamma - för att få smisk! Eventuellt drog hon upp mitt linne som jag fick sätta på mig om det var på kvällen, eller drog ned mina trosor, och så låg jag där med kinderna blossande av skam och stjärten naken och bar och höll i kudden i sängen.

Många gånger har jag förstås frågat mig varför jag inte protesterade mer eller vågade göra motstånd, inte minst i sena tonåren. Men jag vågade aldrig, och visste att alla protester när jag skulle få smisk var lönlösa och kunde göra straffet längre. Dessutom hade mamma en förmåga som sitter i än idag. -Hon fick mig att känna att jag förtjänade att få smäll! Och att hon gav mig det mycket motvilligt. Att jag tvingade henne till detta - att behöva ge sin nästan vuxna styvdotter smisk på stjärten och det var obehagligt för både henne och mig.

Så började hon smiska mig med handflatan oftast (ibland hårborsten) och jag hörde klatschandet mot mina bara skinkor och var mest rädd att grannarna skulle höra. Hon smällde mig hårt och i ett högt tempo och efter en liten stund började det svida riktigt ordentligt. Mamma smällde mig alltid i tre -fyra minuter och mot slutet snyftade jag och jämrade mig och grät och rumpan sved och glödde som eld. På något sätt fanns det trots eller på grund av den oerhörda kränkningen att ligga där över mammas knä och få smisk som en barnunge - lustfyllda känslor som ilade från mitt sköte och värmen från skinkorna spred sig till lustkänslor fast det gjorde så ont. Jag tänkte alltid: tänk om min pojkvän såg mig eller mina kompisar! (Även om det inte alls var ovanligt för en tonårsflicka att få smäll på stjärten av sina föräldrar där jag bodde. Smisk var till och med tillåtet i skolan jag gick. (Fast jag klarade mig ifrån det där)

smisk

Förutom att jag inte vågade protestera mer än vad jag ändå gjorde när mamma sa att jag skulle få smisk -var att jag inte upplevde att jag hade något val. Jag hade inget val än att lydigt knäppa upp mina jeans och lägga mig över mammas knä. Och på något sätt gjorde det enklare- att slippa välja - att mamma ändå bestämde fast det var så obehagligt att bli bestraffad. Detta sitter också i än idag - en längtan tillbaka att slippa välja - att någon vuxen tar tag i mig och ger mig det jag förtjänar. För så fort jag sårar någon kille eller gör fel på något sätt eller är dålig kan jag idag längta efter det där smisket som mamma gav mig. För så fort det var över så var jag förlåten och jag fick skämmas ut- i sängen eller i skamvrån i köket där det var liv och rörelse. Det blev ibland ganska förlösande då jag ibland länge haft skuldkänslor för något jag gjort. Som t.ex när jag var 18 och olovandes lånade mammas bil flera gånger. När mamma till slut upptäckte att bensinen ofta tog slut och kom på mig fick jag jättemycket smisk men det kändes ändå som en lättnad efteråt.
Men jag minns också lustkänslor efter bestraffningen. Då man efteråt gned sig om rumpan och man t.ex kunde känna värmen i skinkorna genom de slitna tighta favoritjeansen medan man stod i skamvrån i köket. Eller då man blivit skickad i säng och låg på magen med stjärten bar och snyftade i kudden. Eller då jag betraktade mig i spegeln efteråt och det kraftigt röda områdena på mina skinkor.

Jag förknippar också av flera skäl smisk med sex.
Många gånger när jag kom försent hem i tonåren hade jag ju varit med killar. Vid fler än en gång kom jag direkt från ett samlag med en kille i baksätet på en bil- till en väntande mamma i hallen och så fick jag dra ner byxorna igen. Snacka om att det kändes pinsamt att ena stunden vara en vuxen kvinna med en ung man, fortfarande med minnet av hans kuk i mig och smaken av den i min mun, och nästa ligga över mammas knä som en liten flicka igen. Sex var syndigt och jag fick på inga villkor sova över hos pojkar. Fast jag träffade ändå massor av dem. Men det gjorde också att jag kände mig syndig och tyckte att mamma gjorde rätt som gav mig smisk när jag olovandes träffat killar. Så det hände kanske omedvetet att jag gjorde saker som jag visste att jag skulle få smisk för.

Först nu 27 år gammal skriver jag detta som till 100% är sant. För att jag hittade denna spalt. Även om kvinnosakskvinnorna skulle hoppa på mig tror jag att det är något naturligt för tjejer att få lite smisk. Denna konfliktfyllda längtan att bli agad igen har funnits sedan jag flyttade från mina föräldrar, men jag berättade det till slut för min exkille när vi haft lite kompissex. Sedan dess har han börjar ge mig smisk ordentligt precis som jag en gång fick hemma. Efteråt suger jag oftast av honom eller så ligger vi med varandra och det har gett en helt ny krydda till mitt sexliv.

NyareÄldre