STRAFF FÖR STÖLD

Jag ska berätta om en gång då jag var 17 år. Jag och några kompisar var inne i en affär och skulle handla kläder, tyvärr så hade jag inga pengar så för mig så var det inte så kul.

En kompis sa då till mig att jag kunde stjäla istället. - é du klok? Stjäla!
- Ja men kom igen, det har väl alla gjort.

Hur som helst så stoppade jag på mig några trosor, mer vågade jag inte. Dom andra kompisarna gick i förväg och när jag skulle gå ut så känner jag en hand på min axel, jag var fast. Fan! Helvete också, nu blir inte mamma glad tänkte jag och inte min stackars stjärt heller.


Jag kom upp till ett kontor där satt en kvinna i 50 års åldern, det var hon som var chef.
- Jaså min vän du har stulit från oss, tre par trosor så mycket bekymmer för så lite. Du vet att jag måste blanda in polisen och kontakta din mor, Maria.
- Hur vet du vad jag heter?
- Jag råkar känna igen dig och vet vem din mor är, och i denna lilla staden så känner vi alla varandra. Din mor har väldigt fasta principer om vad som är rätt och fel, och hon blir inte glad när jag ringer henne och jag skulle gissa att du får känna på rottingen. Tror du att 10 rapp räcker?
- Nä det tror jag inte snarare 15-20 skulle jag gissa, svarade jag.


- Men kan du inte vara hygglig och inte ringa henne jag lovar att inte göra om det, snälla du.
- Jenny, jag heter Jenny.
- Snälla Jenny, var hygglig.
- Jag ska vara snäll mot dig Maria och inte ringa din mamma men du ska få aga av mig istället, här och nu.
- Av dig Jenny, ja men……
- Du får själv välja Maria antingen så ringer jag din mamma och då får du med all säkerhet rottingen eller så får du känna på klädborsten av mig, vad väljer min unga fröken?

Jag stod och funderade ett tag och tittade på Jenny, hon var faktiskt en vacker kvinna som var ganska strikt klädd. Hon bar en tunn blus och en kort kjol (typiskt mitten 70-talet) jag så att hon hade vita strumpebandshållare till sina beige strumpor. Håret var uppsatt till en knut, vilket inte var så vanligt eftersom kort hår var mode men Jenny passade mycket bra i det.

- Jag har bestämt mig Jenny jag tar agan av dig, om du lovar och inte ringa min mor.

- Du har mitt ord på det, men att hon märker dom märkena som jag kommer att ge din rumpa ansvarar inte jag för.

Jenny gick bort och låste dörren och hämtade klädborsten och satte sig på en stol.
- Då så Maria lägg dig över mitt knä.

Jag gick bort till Jenny och stod framför henne.
- Ska jag ta av mig trosorna, Jenny?

- Självklart så ska du det, det blir bäst så.

Trosorna tog jag av mig och kom över Jennys knä.
- Så ja Maria, kom högre upp med rumpan, duktig flicka.

- Då är det bara kjolen som ska ordentligt upp över stjärten på dig. Jag kände hur tant Jenny drog upp kjolen ända upp till min nacke, hon smekte rumpan på mig och den där konstiga känslan kom krypande på mig. Jag var både rädd och upphetsad, tänk om någon kom in, tänk om mamma ser min stjärt och börjar undra, tänk om…. Tankarna for rundor i huvudet på mig.
- Det är inte första gången ser jag som du får smisk Maria, din mor är verkligen sträng.

Tant Jenny syftade på mina märken i rumpan efter en omgång med riset, mamma hade agat mig för en vecka sedan.
- Du ska få 25 daskar av borsten på bara stjärten och dom kommer att kännas, men jag smiskar dig inte på låren, är du bered Maria?

- Ja tant Jenny.
- Bra svarade Jenny.

Pang!

borsten
Borsten träffade min högra skinka, pang, pang. Två snabba slag på samma ställe, jag började att skruva på mig efter en sex - sju slag. Jag märkte att tant Jennys kjol kasade högre upp och till sist så låg jag på hennes strumpor, det kändes lite upphetsande. Dom sista tio slagen slog tant Jenny på nedre delen av mina skinkor och med mycket stor kraft, jag kände hur rumpan den dallrade och hoppade och det sved rejält. Jag sprattlade med benen och Jenny kunde säkert se hela mitt sköte, men det struntade jag i för det gjorde så ont i stjärten.

- Nu är där två rapp kvar Maria och dom kommer att svida fruktansvärt på rumpan, men du ska ligga helt stilla när du får dessa rapp, rör du dig så blir det fem extra.
- Jag ska ligga stilla, jag lovar Jenny.

Jag var tvungen att skrika, men jag låg stilla och tog emot bägge daskarna som träffade på nederdelen av rumpan, nu var nederdelen av stjärten blåsvart. Tant Jenny smekte rumpan på mig och hon måste ha märkt hur upphetsad jag var för jag var ganska så blöt, men hon tyckte att jag hade varit mycket duktig och hon sa att märkena kommer att sitta kvar ett bra tag.

Jag ställde mig upp och rättade till min kläder, trosorna tog jag i handen så slapp dom att skava över rumpan. Jenny klappade mig i stjärten och sa att om jag ville ha mer smisk så var jag välkommen hit och stjäla igen, för du har en trevlig rumpa att aga.
-Jo jag har hört det svarade jag, men jag ska aldrig stjäla mer, men jag kommer att få smisk av min mamma fler gånger det vet jag.
- Hoppas detta stannar mellan oss Jenny, och att du inte berättar detta för någon.
- Du kan vara lugn Maria, det stannar mellan oss.
- Tack Jenny. Varsågod Maria, och behöver du mer smisk så vet du var jag finns.

Jenny log mot mig när jag gick därifrån.

NyareÄldre