MIN VÄNINNA OCH JAG

Jag ska berätta om mig själv. Jag är en kvinna på ca 40 år ser ganska bra ut har kanske några kilon för mycket, dom brukar kalla mig för en zorn kvinna p.g.a. dom runda formerna. Som du förstår så är jag intresserad av smisk och har alltid varit ända sedan barndomen.

Jag ska berätta när jag och min väninna började med smisklekar, vi har känt varandra länge och har varit kompisar sedan skolan och har fortsatt att träffas. Vi har varit ute och dansat till tillsammans och även älskat med varandra, jag har alltid varit intresserad av smisk ända sedan barndomen (läs när mor agar mig) men min väninna har jag aldrig vågat frågat om hon skulle vilja smiska mig, av rädsla av att mista henne hon skulle kanske tycka att jag var ”kinky”. Så har åren gått och när jag var ca 30 år så skulle vi gå på erotikmässan i Köpenhamn en jätte stor mässa med ALLT filmer, böcker, tidningar och massor av kläder från satin till finaste nylon till läder och gummi. Om man inte är kåt innan så blir man det där, manliga och kvinnliga strippor, privata rum som har olika aktiviteter men det kostar en STOR peng att se det tyvärr.

Vi hade gått runt i ca 1 timme och vi såg på varandra att vi var mycket kåta, så efter en mängd dansk öl så sa jag till min väninna:
- Ska vi träffas vid baren om 45 min så köper vi något till i kväll med oss hem, så kan vi prova något nytt.

Sagt och gjort hon gick på sitt håll och jag på mitt, jag rusade bort till läderkläderna så såg att dom hade piskor också. Mitt hjärta slog dubbelslag nu eller aldrig tänkte jag. Jag köpte ett par strumpor och ett par trosor i latex samt en piska med massor av tunna läderband och en kort rotting. Jag fick varorna ner stoppade i en svart påse och gick mot baren, vi träffades och tog tåget hemåt från Köpenhamn över till Sverige och vidare med tåg. Hemma igen så somnade vi gått mycket trötta av resan.

Nästa morgon efter frukosten så sa jag:
- Du jag går in i sovrummet och byta om när jag är klar så kallar jag.
-Bra då hinner jag också bytta om sa min väninna.

Jag tog på mig trosorna i latex och tittade mig i spegeln oj tänkte jag vad rumpan blev stor den såg ännu större ut i dom trosorna, sedan på med strumporna och på med min vita korsett. Nu var jag mycket nöjd med min klädsel jag lade upp tre st kuddar på sängen och placerade piskan och rottingen på sängen. Jag lade upp mig över kuddarna och kallade på min väninna.

När hon kom in så bara stirrade hon på mig och sa sen:
- Det var som fan!

Hon hade på sig svarta mycket sexiga under kläder och i handen höll hon en trä paddel den liknade ett stort pingis rack fast den var mer avlång.

- Jaså sa hon, du har varit olydig slyna.
- Ja svarade jag.
- Den här stora stjärten ska minsann få ordentligt med smisk, hon smekte mig över rumpan och daskade mig med handen.


Sakta tog hon av mig trosorna sedan slog hon mig med paddeln över skinkorna, hon slog och smekte mig tills jag var ordentligt kåt och fruktansvärt öm i stjärten.

- Sära på benen så ska du en sträng aga över stjärt och lår.


smisk
Jag gjorde som hon sade. Hon tog rottingen och gav mig ca 25 mycket, mycket hårda slag i stjärt vecket, jag kved, skrek och hoppade med rumpan men det hjälpte inte. Hon tog ett kraftigt tag om mina höfter och började att slicka mig, det gick omedelbart för mig vilket kostade mig massor av hårda rapp med piskan. Efteråt så var stjärt och lår röd svullna och jag kunde faktiskt inte sitta ordentlig på rumpan den dagen. Nu mera så turas vi om och smiska varandra men så hårt som hon gav mig första gången har jag inte fått igen, men visst det ska kännas efter en aga.

Det har nu gått ca 10 år sedan vi började med smisk, vi träffas fortfarande men inte lika mycket där är ju familjen att tänka på nu, men när vi träffas så bestämmer vi olika tema det som jag tycker bäst om är när min väninna leker ”sträng mamma” och använder både ris och rotting på mig. Både hon och jag njuter mycket av detta, tänk två kvinnor i 40 årsåldern som har såna här fantasier ibland så undrar man om man är frisk är det bara vi som håller på så här.

NyareÄldre