När mor agar mig II

Jag ska berätta om mig själv. Jag är en kvinna på ca 40 år ser ganska bra ut har kanske några kilon för mycket, dom brukar kalla mig för en zornkvinna p.g.a. dom runda formerna. Som du förstår så är jag intresserad av smisk och har alltid varit ända sedan barndomen, det var min mor som stod för agan av mig vilket inträffade ofta. Konstigt nog så har jag i dom flesta fall tyckt det var upphetsande att få smisk av min mor utom dom gångerna mor tog fram rottingen, vilket inte hände så ofta. För det mesta skedde agan med riset men även med handen, borsten, mattpiskaren eller det långa skohornet i plast.

Jag ska berätta då mor gav mig en mycket sträng aga på bara stjärten.


Det var en lördag mamma skulle ha middagsbjudning och jag skulle ut med mina kompisar, jag kunde vara ca 17 år. Mammas väninnor skulle äta middag hemma hos oss vid 12 tiden, så mor tyckte gott att kunde klä upp mig, det var ok för jag skulle själv på middag kl 18. Vid 11 tiden började jag att duscha och sedan vände jag ut och in på garderoben, alltid samma dilemma vad jag ska ha på mig. Men jag bestämde mig för en klänning som fram hävde mina fylliga former och jag är faktiskt stolt över min fylliga och runda stjärt. Under klänningen tog jag ett par vita satintrosor som knappt täckte stjärten och ett par kritvita strumpor med strumpebandshållare samt en matchande bh till det.

När mammas väninnor kom så fick jag blanda välkomstdrinkar och det är ju klart att man måste provsmaka på drinken så att man vet om den blir bra, och det blev dom efter ett tag. Sen kom mamma ut och bad mig hjälpa henne att servera drinkarna, hon måste ha luktat att jag hade druckit för hon skällde på mig och tyckte att jag kunde ha frågat henne först om jag fick smaka.
- Du måste lära dig att fråga först att du smakar på sprit här hemma är ju ok men spriten är min alltså frågar man först. Förstått!
- Ja jag ska fråga först men snälla mamma det var ju inte hela världen, nä men nästa gång det händer så får du tillbringa en stund inne i mitt sovrum. Det visste jag vad det innebar smisk på bara stjärten.

Mors fest lunkade på och var ganska tråkig jag hjälpte mamma i köket, gick ut med soporna och hämtade upp stolar från källaren. När jag kom upp med stolarna så hörde jag mamma säga:
-Riset tycker jag personligen är bäst på Maria men även borsten, riset har ju den fördelen att märkena går ganska fort bort.
- Jaså sa Lisbeth (det var mammas bästis) du får fortfarande smaka av riset.
- Hhmmmm svarade jag.
- Svara ordentligt! sa mamma.
- Ja jag får smisk hurså det har väll du oxså fått.
- Det kan du skriva upp sa Lisbeth t.o.m. med rottingen och på bara stjärten.
- Jaha, svarade jag och vände på klacken och gick ut i köket.
- Maria har fått av rottingen oxså sa mamma, men bara en tre-fyra gånger det blir så fula märken och det tar tid innan dom försvinner, men den tar bra på hennes fylliga bakdel.

Tänk om dom kunde sluta och snacka tänkte jag det var ju pinsamt det är inte hälften så pinsamt när jag får smisk av mamma. Dom två andra kvinnorna stämde också in i smisk samtalet men det var inte så pinsamt för dom umgicks inte jag med, men Lisbeth känner jag mycket väl för hon har en dotter på 14 år och vi går i samma skola.

Jag ställde stolarna till rätta i köket och skulle gå in på mitt rum så kallade mamma på mig.
- Vi pratade just om dig, jag har berätta att du får smisk av mig så slipper du undra varför dom tittar så på dig, samtidigt som mamma klappade mig i rumpan.
- Det kunde väl ha stannat mellan oss?
- Ja, men vi kom till att prata om det så jag tyckte det var lika bra att berätta det. Lisbeth vet ju redan om det så nu behöver ingen undra längre.
- Kan du hjälpa mig i köket sa mamma.
- Ja det kan jag men du vet att jag ska på fest i kväll och måste snart göra mig i ordning.
- Ja men snälla Maria det är ju 3 ½ timme till se så kom nu och hjälp mig sa hon, samtidigt som hon daskade min rumpa med båda händerna och jagade ut mig i köket. Vi skrattade faktiskt alla åt det och nu kändes det mycket bättre.
- Du mamma kan jag få låna 100 kr av dig till festen i kväll.

- Du har redan fått pengar av mig så det får vara till nästa månad.
- Fan vad du är taskig!!!
- Passa dig, sa mamma.
- Ja men det är ju alltid samma svar jag får av dig, så slog jag igen dörren och gick in på mitt rum.

Där slängde jag mig på sängen och så då att Lisbeths handväska stod på golvet jag tog upp den och titta i den och så att hon hade mycket pengar i den, antagligen så var där hennes dagskassa från hennes butik. Snabbt stack jag ner handen och tog upp en hundra lapp och ställde tillbaka väskan. Lisbeth kom in på mitt rum och undrade hur det var fatt.
- Har du och mamma bråkat? frågade Lisbeth.
- Ja sa jag det har vi, hon fattar ju inget den jävla kossan.
- Inget sånt språk om din mamma, det kan kosta dig riset på bara stjärten sa Lisbeth. Förresten har du varit på min handväska! Maria.
- Nä den har inte jag rört hurså då. Den står inte på sin plats, sa Lisbeth. Hon tog upp väskan och räknade igenom pengarna och så att det fattades 100 kr.
- Maria var är hundra lappen?
- Ja du förstår Lisbeth…
- Jaså det var du i alla fall.
- Ja men snälla säg inget till mamma, snälla Lisbeth.

- Det måste jag för detta är väldigt allvarligt Maria.
- NNÄÄÄ skrek jag, då kom mamma in på mitt rum.
- Vad är det för liv här inne då.
- Maria har tagit hundra kr från mig.
- Är detta sant Maria, frågade min mor mig.
- Ja det är sant, men mam…
- Tyst nu med dig, nu går du in på mitt rum NU MARIA.

Jag sprang in i mammas sovrum och efter ett tag kom mamma in och hennes väninnor också.

- Du förstår väl Maria att jag måste aga dig ordentligt för detta.
- Ja mor, men kan vi inte vara själva.
- Nä och Lisbeth ska hjälpa till dels och hålla dig, men även smiska dig. Nu vänder du dig om mot oss och tar av dig kjolen. Jag gjorde som jag blev tillsagd och när kjolen låg på golvet så sa mamma:
- Vänd nu stjärten mot oss. Sakta vände jag mig om så hörde jag dom andra säga:
-Vilken rumpa hon har.
- Ja den är fyllig sa den andra kvinnan.
- Jag förstår att hon får smisk sa Lisbeth och skrattade. Under tiden så har mamma lagt fram puffen på sängen.

- Lägg dig nu här över Maria, men ta förs av dig trosorna.
- Det kan jag göra sa Lisbeth och kom fram till mig och drog sakta ner mina trosor.
- Så då var det klar sa hon och daskade mig på rumpan.
- Bra sa mamma, kom nu här Maria. Jag kröp över puffen och mamma rättade till rumpan på mig.
- Strumporna och strumpebandshållare får du ha på dig. Nu ska du få en mycket sträng aga av mig och det kommer att bli med rottingen på bara stjärt och låren och Lisbeth ska hålla dig.

Så gick mamma bort till skåpet och hämtade rottingen den var ca 70 cm lång och tjock som två fingrar ner till och ungefär som en blyertspenna upptill.
- Så Maria, sära nu ordentligt på benen är du snäll du behöver inte vara blyg, för dom kvinnorna har sätt en flickrumpor förr. Men det var ju inte rumpan jag tänkte på det var underlivet dom såg ju rätt in i mig det är så pinsamt detta. Mamma stod nu bakom mig och smekta mig med rottingen över rumpan.
SMACK!!!
Jag tappade andan och en rejäl sveda uppstod. Jag fick dom första 15-20 rappen över stjärten, och Lisbeth fick hålla i mig ordentligt. Dom sista 8 rappen fick jag i vecket där stjärt och lår möts och mor sparade inte på rumpan där blev ordentliga valkar över låren, detta var och är den värsta aga som jag någonsin fått.

rottingen

När mamma var klar så tog hon lotionen och smorde in rumpan på mig. Lisbeth och dom andra kvinnorna kom och tittade på min stackars stjärt.
-Den kan du inte sitta med på ett bra tag.
- Gisses vilka märken hon har. Så sa Lisbeth:
- Ni andra går ut så ska jag ta hand om henne.
- Ja sa mamma smiska henne nu.

Det hade jag glömt, Lisbeth skulle också daska mig, så när vi var själva så frågade jag Lisbeth om hon skulle smiska mig.
- Lugn nu Maria jag tycker du har fått tillräckligt så jag ska bara daska dig symboliskt, först ska jag smörja in rumpan på dig lägg dig över mitt knä. Jag gjorde som hon sa och Lisbeth började att smörja stjärt och lår på mig hon märkte att jag blev upphetsad för hon började strax att smiska mig med handen, och jag blev inte mindre kåt för det. Det slutar med att Lisbeth smeker och daskar mig till otrolig sköna orgasmer. Lisbeth kommer att ge mig mer smisk längre fram men det är en annan historia.

NyareÄldre