När mor agar mig I

Jag ska berätta om mig själv. Jag är en kvinna på ca 40 år ser ganska bra ut har kanske några kilon för mycket, dom brukar kalla mig för en zornkvinna p.g.a. dom runda formerna. Som du förstår så är jag intresserad av smisk och har alltid varit ända sedan barndomen, det var min mor som stod för agan av mig vilket inträffade ofta.

Konstigt nog så har jag i dom flesta fall tyckt det var upphetsande att få smisk av min mor utom dom gångerna mor tog fram rottingen, vilket inte hände så ofta. För det mesta skedde agan med riset men även med handen, borsten, mattpiskaren eller det långa skohornet i plast.

Ritualen var alltid den samma oavsett vad hon skulle använda jag fick gå in på mitt rum och bytta om till nattlinnet (jag skulle vara naken under). Sedan fick jag gå in i mammas sovrum, där hade hon tagit fram en stor rund kudde (den ser ut som en jättestor korv, tror det kallas ottoman) Den fick jag sedan lägga mig över så att min stora rumpa låg i rätt läge. Jag kan fortfarande höra mors röst ”kom nu här och lägg upp dig så att jag kan smiska dig ordentligt”.

När jag lagt mig som mor ville ha mig drog hon upp nattlinnet och blottade min nakna stjärt hon kollade och kände efter så att jag inte hade märke efter förra agan, vilket jag nästan aldrig hade, mor slog faktisk inte så hårt agan var mer ett sätt att markera ”nu får det var nog”.
När mamma hade kollat stjärten så gick hon bort till skåpet där hon förvarade redskapen och valde t.ex. riset, det berodde på mitt uppförande. Jag låg alltid med ansiktet mot skåpet så att jag kunde se vad hon valde sedan frågade hon ”är du beredd att ta emot riset på din bara stjärt” ”ja mor” svarade jag ”bra, lägga dig till rätta med benen”. Det innebar att jag skulle öppna benen så mycket som möjligt så att mor kom åt med riset.

När detta var gjort så fick jag alltid en tio tal ganska hårda daskar av hennes hand på stjärten innan ris agan började, när hon tog riset smiskade hon alltid mitt på stjärten först sedan tog hon låren och lårens insida det blev en ca 15 halv hårda slag, sedan risade hon mig på nedre delen av stjärten och övre delen av låren. Det är nu den konstiga känslan kommer av förnedring då mor risar mig och den upphetsning som jag då kände jag vet inte om mor märkte det på mig att jag blev upphetsad, men på slutet (dom ca 10 sista slagen) så slog hon mycket hårt över stjärt och lår.

ris

När agan var över och jag hade fått ca 30-40 daskar med riset, det låter kanske mycket men det är faktisk bara dom sista slagen som svider ordentligt, och ska jag vara ärlig så hade hon fått risa mig ett tag till. Efter agan så tog hon och hängde in riset och tog fram hudlotionen kom bort till mig och kollade och kände på min varma och röda svullna stjärt och sa ”nu gör du inte om den dumheten mer denna vecka för då får du en mycket strängare aga”.

Sen tog hon och masserade in lotionen över stjärt och lår och avslutade med två mycket, mycket hårda daskar över skinkorna, så sa hon nu kan du gå och lägga dig så syns vi i morgon, ja god natt mor sov gott sa jag och gick in på mitt rum. Där tittade jag på min stjärt i spegeln och smekte rumpan med ena handen och mina stora bröst med andra handen, sedan låg jag på magen i sängen och onanerade mig till söms.

NyareÄldre