FESTEN

Vi sitter i en taxi på väg hem efter en fest och jag är väldigt kelig och klänger på dig hela tiden…du sitter lite avvaktande och tittar ut genom fönstret. När vi kommer hem betalar du och går före mig fram till dörren med ganska ilskna steg, jag snubblar efter full av både vin och fnitter. Väl inne i hallen hänger du av dig och jag gör det samma under hejdlöst fnittrande och babblande om hur kul festen var...PANG en svidande örfil landar på min kind samtidigt som du tar tag i mitt hår och rycker mig närmare.
- TYST nu! din röst är stålhård och jag vet inte riktigt vad som händer... allt går så fort.
- Jag vet att du hade roligt! Du håller din mun nära mitt öra ena handen i mitt hår den andra om min arm...jag såg hur du dansade och gjorde dig till med alla andra... Något i din röst gör mig svag i knän men jag har inte förstått allvaret i det hela ännu utan mopsar upp mig och säger att jag gör vad jag vill och att du ska skita i det.

Jag ropar till av förvåning när du vänder mig om och med ett raskt grepp trycker du upp mot hallväggen och ger mig en hård smäll på stjärten med din handflata...
- Dra upp klänningen, väser du...och ditt grepp om mitt hår blir allt stadigare...jag förstår fortfarande inte riktigt vad som kommer att hända så jag lyder dig och drar upp min klänning.

Du pressar dig nära mig och säger att jag burit mig MYCKET dumt åt men att du har ett botemedel mot sådan dumhet...jag börjar ana att jag är lite illa ute och försöker vända mig om för att kramar dig
...KLATSCH din handflata är stenhård på min stjärt och med ett ryck är mina trosor av...klatsch...klatsch du låter din handflata landa på min stjärt samtidigt som du trycker mig mot väggen och nu förstår jag att du är Arg på riktigt...jag ropar förlåt, förlåt och vill förklara men du bryr dig utan upplyser mig om att det kommer att bli värre om jag inte är tyst nu...du fortsätter din bestraffning och jag törs bara stöna lite svagt när handen träffar mig, jag börjar förstå att jag inte varit så särskilt listig och att det som händer kanske är rätt åt mig. Samtidigt som smärtan exploderar i mig vid varje klatsch känner jag hur jag blir blötare och blötare mellan benen och hur bröstvårtor styvnar...du fortsätter en stund till..
- Gör aldrig om detta, säger du och vänder mig om...jag ser att jag gör bäst i att hålla med men ser i din blick att du inte är nöjd.

smisk

Du beordrar mig att ta av trosor och klänning och endast iklädd mina stay ups och mitt linne står jag framför dig när du säger till mig att böja mig fram med händerna runt vristerna och särade ben...nu är jag ganska rädd ..har aldrig sett dig så arg förrut.. inser att det är bäst att lydar dig och jag ställer mig i den position du bestämt. Med darrande kropp hör jag dig gå iväg och pyssla med något...rätt som det är ryter du till mig att stå still annars jävlar...snart är du tillbaka och din han smeker min stjärt lite...du letar dig mellan mina ben och jag skäms över min fuktighet...du särar mina blygdläppar och smeker min skåra...hittar min klitoris....masserar den lite...låter ett finger glida in i mig sedan ännu ett och jag stönar av välbehag.

- Så...du tror jag är klar med din fostran??
Jag nickar lite försiktigt men du talar om att det är NU det börjar...
Jag vet inte vad jag ska säga men ett NEJ kommer ur mig när jag hör hur du drar svångremmen ur dina byxor och hur du ställer dig vid min sida och med ett stadigt tag på min nacke randar min stjärt...tillslut försöker jag resa mig upp men du är snabbt där och binder fast mina handleder vid mina vrister och fortsätter din fostran.

När du äntligen tycker det är nog snyftar jag men safterna från mitt inre rinner hela tiden och jag skäms för jag vet att du kan se det...du ställer dig bakom mig...jag hör hur du drar ner dina byxor..alltjämt fastbunden känner jag dina händer som smeker mina bröst och min stjärt...smeker min skåra...fingrar som glider in i min öppning och du vet vad jag längtar efter...tillslut kommer du in i mig och jag stönar till av välbehag. ..du vet att jag älskar den här delen och du stöter hårt i mig...du håller mina höfter och jag bara njuter...du låter en hand leta sig fram tillmin klitoris och du behöver bara hålla den där så kommer jag i en explosion...mina sammandragningar kramar dig och hjälper dig på vägen fram till din egen njutning...

NyareÄldre