AFFÄREN

För några månader sedan var jag med om en märklig händelse som jag vill dela med min av. Jag lever ensam och har bara erfarenhet av "normal" sex. Jag har aldrig känt någon dragning åt något annat. Inte innan den här dagen i alla fall. Det hela hände en lördag och började när jag gick ner för att handla mat i affären på hörnet.

När jag ska betala upptäcker jag att jag glömt plånboken hemma... mycket pinsamt. Väldigt generad stammar jag fram något om att jag ska springa hem och hämta pengar. Till min förvåning säger mannen bakom mig i kön att han kan lägga ut så länge. Jag vänder mig om och ser en attraktiv men för mig helt främmande man stå där, han påstår att han vet vem jag är, vi bor tydligen i samma hus, om jag vill kan han betala så kan jag komma hem till honom med pengarna sedan. Lite förvirrad men lättad över att den obehagliga situationen snabbt kan lösas går jag med på det hela. Utanför affären får jag veta vilket våningsplan han bor på. Han ber mig att komma om en timme.

Jag skyndar mig hem och känner att mina rodnande kinder börjar svalna lite samtidigt som jag funderar över vem han är. Väl hemma ställer jag in alla varor jag köpt och hämtar sedan min plånbok. När jag öppnar den ser jag till min förvåning att den är tom...minns efter en stund att jag ju använde de sista pengarna på en flaska vin och lite annat i torsdags. Eftersom jag vet att mitt konto är tömt så är det ingen idé att springa ner till bankomaten och lönen kommer först på måndag! När timmen gått inser jag att jag måste gå ner och reda upp det hela med min granne. Jag tar med mitt lönebesked så han kan se att jag får pengar på måndag.

Jag ringer på, han öppnar nästan genast och ber mig stiga in. Återigen känner jag att mina kinder blir röda och mina ben är inte helt stadiga. Med darrande röst börjar jag min förklaring och håller fram min lönespec...hans blick mörknar och han kliver lite närmare:

- Så du ljög för mig i affären? Hans röst är lugn med en viss skärpa.
- Nej, det var inte precis någon lögn. Jag känner mig lite rädd och hör att min röst fått den där nonchalanta tonen den får när jag känner mig pressad.
Smack...en hård örfil landar på min kind och hans vänstra hand tar ett stadigt tag i mitt hår och drar mig nära...jag känner hur tårarna stiger upp i mina ögon och vet inte vad jag ska göra. Han undrar vad jag kallar det hela om inte en lögn? Jag samlar mod till mig och skriker:
- Släpp mig! Smack, smack två snabba örfilar får mig att tystna.
- Tror du att du klarar dig undan bara för att du har en uppkäftig attityd? Greppet om mitt hår hårdnar lite.
- Nej... förlåt...
- Jag kommer att ge dig ett kännbart straff! Hans röst är fortfarande lugn men med en sträng ton som inte tål att jag säger emot. Jag tittar ner i golvet och känner att jag är rädd. Samtidigt växer det en nyfikenhet i mig över vad som ska hända. Jag känner att jag mot min vilja är lite upphetsad.

Han tar mig i armen och leder in mig i köket, ställer mig framför kortsidan av köksbordet.
- Nu vill jag att du tar av dig kjolen och trosorna!
Jag tvekar...
-NU!! Hans röst är som ett piskrapp och med fingrar som darrar, både av upphetsning och rädsla, lyder jag. Han vänder sig om och går ut från köket för att strax återkomma med ett ridspö i handen...
- NEJ, Nej, jag backar undan men hamnar bara mot väggen.

Han befaller mig att lägga mig över bordet med stjärten upp...jag står som fastfrusen. När han så undrar om jag behöver hjälp, hör jag i hans röst att det är bäst att snabbt lyda. Jag närmar mig bordet och lägger mig ner.

- Händerna på nacken! Och våga inte ta ner dem innan jag säger till !!

Jag lägger mina händer bakom huvudet och känner hur han låter ridspöet vila på min ena skinka, han smeker mig sakta med spöet över stjärten och ner över låren.
- Sära på benen!
Jag särar lite försiktigt, vågar inte annat...han låter spöet vidröra mina rakade blygdläppar och jag skäms, för jag vet att han kan se att jag är ganska våt. Jag känner hur han låter plösen på spöet glida fram över min klitoris och jag stönar till lite...

smisk

Klatsch... ett svidande rapp landar på min stjärt och jag rycker till... Klatsch...ännu ett rapp...smärtan är mycket större än jag trodde och jag känner att mina ögon fylls av tårar.

Återigen smeker spöet mina skinkor och mina blygdläppar. Jag slappnar av lite och tror det är över. Men innan jag hinner tänka mer fortsätter bestraffningen.

Klatsch...klatsch...jag rycker till för varje rapp och ropar förlåt, förlåt, men han fortsätter och låter spöet vina ner på min oskyddade stjärt. Efter vad som känns som en evighet befaller han mig att resa mig upp. Han ser mig ögonen och på mitt tårstrimmiga ansikte och säger att han hoppas att jag aldrig mer kommer att ljuga. Jag snyftar fram ett förlåt och lovar att inte göra om det.

- Bra, säger han, Nu kan du klä av dig resten!!
- VA? Jag vet inte om jag verkligen hörde rätt men en örfil får mig att förstå att jag gjorde det. Han undrar om han ska använda ridspöet igen! Jag skakar på huvudet och drar av mig tröjan. Med stor tvekan knäpper jag upp min bh och står naken med sänkt blick. Han tar mig under hakan och ser mig i ögonen, hans blick vandrar efter min kropp och jag känner hur mina bröstvårtor blir alldeles styva av förväntning...känner hur det pirrar och dunkar mellan benen... Med hes röst ber han mig gå in i vardagsrummet...vi ställer oss mitt på golvet och han säger till mig att knäppa upp hans skjorta. Jag gör det med darrande fingrar och låter den falla till golvet.
Hans smeker mig över ansiktet, i nacken, axlarna och fram över mina bröst. Jag blir generad och förstår att min andning avslöjar att jag börjar bli väldigt upphetsad. Han fortsätter smeka och krama brösten, tar mina bröstvårtor mellan tummen och pekfingret...låter vårtorna rulla mellan fingrarna...ibland mjukt och försiktig, ibland hårdhänt...han böjer sig fram och tar mitt ena bröst i sin mun, suger hårt, slickar lite...åhh...jag stönar högt. Jag börjar smeka honom över bröstkorgen, leker lite med hans bröstvårtor...smeker hans rygg och frampå magen....ner mot byxlinningen...framåt utanpå byxorna...jag känner hur hård han är...försiktigt knäpper jag upp hans svångrem...öppnar knappen och drar ner gylfen...min hand glider in i öppningen och masserar lite.

Jag lirkar av honom byxor och kalsonger, smeker försiktigt på låren och kramar pungen...fingrarna glider uppåt och jag känner att ollonet är fuktigt. Försiktigt drar jag ner förhuden samtidigt som jag sjunker ner på knä...jag låter min mun omsluta hans stånd och retar ollonet med tungan samtidigt som jag runkar lite försiktigt. Han stönar högt och håller ett stadigt tag i mitt hår, jag börjar suga med hårdare tag...mina naglar drar på pungen omväxlande som jag kramar den.

Efter en stund ber han mig ställa mig upp och leder mig fram till soffan. Han lägger mig över armstödet och smeker min stjärt, jag stönar till, smärtan efter bestraffningen sitter fortfarande i. Han särar mina ben och hans fingrar letar sig in mellan mina blygdläppar, smeker min öppning och min klitoris och jag stönar högt, han särar mina blygdläppar ännu mer och med en snabb hård stöt tränger han in i mig och jag skriker till...åhhhh... vad jag älskar den känslan...han stöter i mig fortare och fortare...djupare och djupare. Jag känner hur hans ena tumme masserar min stjärtöppning, han låter ett finger glida in i min anus och så ännu ett...jag protesterar, tycker det gör ont, men ett - Tyst! Gör att jag istället försöker slappna av.

Jag känner hur takten ökar än mer och att han tar ett stadigt tag om mina höfter...jag kvider och stönar...med en sista stöt kommer han med kraft, djup i mig. Han vänder mig om så jag ligger med stjärten över armstödet, det sträva tyget mot min ömma stjärt gör att jag gnäller till lite. Mitt underliv är höjt mot honom...han böjer sig fram och smeker mina bröst...ena handen letar sig fram till min klitoris och masserar den...det dröjer inte länge innan jag lyfter mitt underliv ännu högre upp och skriker ut min njutning... När jag senare gick upp till min egen lägenhet var jag öm lite här och var men bestämde att detta ville jag uppleva igen.

Dagen efter åkte jag på en två veckors semester och när jag kom hem hade han flyttat! Ibland tror jag allt var en dröm, men då tittar jag i spegeln, och ser två små märken som är kvar efter ridspöet och då vet jag att det var sant.

NyareÄldre