NÄTKONTAKT

Nu vill jag berättta om något som hände mig för ett tag sedan.

För inte så länge sedan fick jag kontakt på chatten med en man
och detta var vårt första möte!


Äntligen har du bestämt att vi ska träffas!
Du ringer och talar om att jag ska komma till dig klockan 15.00 nästa dag.
Jag tvekar lite först men säger sedan att jag kommer. Du säger till mig att ha en kort svart kjol, stay ups, svart tröja och bh men inga trosor. Du poängterar vikten av att jag passar tiden.
Nästa dag vaknar jag tidigt, full av förväntan. Efter frukost tar jag en lång dusch, tvättar håret och rakar mina blygdläppar så de blir alldeles släta. Under tiden blir jag ganska våt mellan benen när jag tänker på det stundande mötet.

Jag smeker mig själv lite extra när jag tvålar in mig, låter händerna smeka mina bröst så vårtorna styvnar, handen stannar lite längre än nödvändigt mellan benen.

Nåväl, tiden går och det är dags att klä på sig. Jag tvekar att åka utan trosor, känner mig lite fånig, bestämmer mig för att trotsa dig och ha trosorna på och sedan gå på toaletten när jag kommer fram och ta av dem.

Jag sätter mig i bilen och åker i väg. När jag är framme ser jag att klockan är nästan tre, jag sitter kvar i bilen, ska jag våga eller inte...Nästa gång jag tittar till på klockan är hon redan kvart över. Jag får bråttom och skyndar fram till din dörr och ringer på.

Du öppnar nästan genast...jag ser i din blick att du noterat min sena ankomst.
- Hej, säger jag lite försiktigt.
Du svarar med betydligt barskare röst, tar ett hårt tag i min arm och drar in mig i hallen. Jag känner hur det fladdrar till i magen när du med mycket lugn men sträng röst undrar varför jag inte passar tiden ! Upplyser mig om att när DU sagt ett klockslag är det den tiden som gäller!!

Jag försöker stamma fram ett förlåt och någon förklaring men du säger till mig att vara TYST... Med darrande händer tar jag av mig min jacka och mina skor. Du tar ett nytt grepp om min arm och föser in mig i köket där du dukat fram kaffe. Du säger att innan vi fikar ska du ge mig en liten försmak om vad som väntar mig senare och något som gör att jag inte kommer försent igen.

Med ett raskt grepp lägger du mig framstupa över köksbordet. Jag blir överraskad och lite rädd. När du drar upp min kjol kommer jag ihåg...trosorna...när du ser dem undrar du om jag har svårt att fatta att jag ska LYDA dina order!

Jag vågar bara viska fram ett förlåt. Med ett snabbt grepp drar du av mig trosorna och särar lite på mina ben...
Utan förvarning börjar du ge mig smäll på stjärten med din hand, jag kvider lite, varje slag är lite hårdare än det förra men jag vågar inte protestera för mycket. Varje gång jag försöker resa mig blir handen som håller mig fast allt stadigare och klatscharna på min stjärt allt hårdare. Tillslut är min stjärt så öm av din bestraffning att jag känner
hur tårarna stiger upp i mina ögon men jag ligger still nu och böjer mig för din vilja.
När det hela är över, svider och hettar det ordentligt och jag förstår att stjärten måste vara väldigt röd. Du vänder mig om och säger till mig att ställa mig med näsan mot väggen och tänka över vad jag gjort. Jag står med kjolen uppdragen och stjärten blottad för dina ögon. Efter vad som känns som en evighet frågar du om jag skämts färdigt så vi kan fika nu...

- Ja, säger jag, men mot bättre vetande tillägger jag att jag tycker du är dum som smällde mig så hårt.
Med ett kliv är du framme hos mig, tar tag i mitt hår och tvingar ner mig på knä framför dig. Jag hör att du är rasande när du frågar mig vad jag egentligen sa? Jag vågar inte säga om det utan tar tag i dina lår och försöker blidka dig med smekningar...ropar förlåt.. men inget hjälper...du rycker upp mig på fötter och in i vardagsrummet där du lägger mig framstupa över armstödet till soffan. Jag är rädd och försöker resa mig.

- Ligg still! ryter du.
Jag hör att du knäpper upp din svångrem...jag förstår vad som ska hända och skriker...
- Nej, nej. Ditt svar blir ett hårt rapp över stjärten...som strax följs av fler...jag skriker och gråter, det gör så ont...

När du äntligen tycker jag fått nog och slutar ligger jag kvar och snyftar lite, törs inte resa mig upp utan tillåtelse.
- Nu kanske du lyder mig i fortsättningen och vaktar din tunga lite bättre?
Jag lovar att göra det och du hjälper mig på fötter. Mina kinder är våta av tårar, du tar mig i din famn och tröstar mig lite men förklara att du måste göra så här för att få mig att lyda. Jag nickar lite skamset, vet att du har rätt. Vi går ut i köket för att fika, du säger till mig att sitta på stolen med kjolen uppdragen och jag har lärt mig att inte svara emot.
Efter en stund börjar smärtan på min stjärt avta och jag känner mig glad igen.

Vi pratar lite hit och dit när du plötsligt säger till mig att ställa mig upp med händerna på nacken...Varför det frågar jag? Ditt svar blir:
- För att jag vill det och du ska bara lyda det jag säger!
- Men...mer hinner jag inte säga innan du är reser dig upp och är på väg fram till mig. Blixtsnabbt reser jag mig upp med händerna bakom nacken men ser i din blick att det är försent!
- Så, säger du, inte visste jag att din fostran var SÅ eftersatt! Nå det ska jag ändra på. Din röst får mig att bli svag i knäna och jag känner hur tårarna hotar att komma fram. Du går ut i hallen för att strax återkomma med en hårborste av trä i handen.
- Vet du vad jag ska använda den här till??
Jag vet men vill inte svara utan tittar ner i golvet, du tar mig under hakan och tvingar mig att möta din blick. Du frågar igen och med darrande stämma svarar jag att du kommer att ge mig smisk på stjärten med den. Du beordrar mig att följa med och vi går in i vardagsrummet igen, du sätter dig mitt i soffan jag står en liten bit ifrån fortfarande med händerna bakom huvudet.

- Kom hit! Du låter borsten klatscha till på ditt lår och jag känner hur jag darrar i kroppen när jag går fram till dig.
Du tar ett snabbt tag i mig och innan jag hinner göra något ligger jag över ditt knä...du drar upp kjolen och smeker mig lite över stjärten, med mild röst säger du att det här kommer att göra ont och jag nog ska förberedda mig på att sova på mage i natt. Jag vågar inget säga men hulkar lite av rädsla.

Klatsch, klatsch...med snabba och skoningslösa rapp lär du mig med hjälpav borsten att lyda...jag vet inte hur länge du håller på med vet att det kommer att dröja länge innan jag vågar trotsa dig igen. När du så äntligen slutar tvingar du mig att ligga kvar och återigen talar du om att det hela är för mitt bästa. Jag snyftar och nickar och känner att det mot min vilja stiger en upphetsning i mig.

smiskad rumpa

Du låter mig sätta mig i ditt knä jag kryper in i din famn och du håller om mig, smeker mina svullna stjärt och mitt hår.
Försiktigt smeker du mig mellan benen, särar mina blygdläppar och för in ett finger i mig...jag rodnar för jag förstår att du känner att jag är blöt...du låter ditt blöta finger följa min skåra bakåt och masserar lite över anus innan du trycker in fingret i min stjärt. Jag spänner mig och ropar ett nej, men en klatsch av din hårda handflata får mig att bli tyst och böja mig för vad du gör. Efter en liten stund ber du mig att resa mig upp.

Jag ställer mig upp och du drar av mig kjolen, tröjan och tar av min bh. Jag står alldeles stilla med händerna efter sidorna och njuter när du smeker mina längtande bröst och styva vårtor. Jag suckar av välbehag. Du säger till mig att ställa mig på knä samtidigt som du drar ner dina byxor...jag ser att även du blivit upphetsad av att straffa mig... Jag smeker dig försiktigt på låren och i ljumskarna...låter mina naglar glida över din pung, kramar den..mina händer smeker sakta uppåt mot ditt ollon och jag hör dig stöna... Du sätter dig i soffan, jag är mellan dina ben, mina händer smeker dig över skjortan och knäpper upp den, dina händer är så ömma nu och smeker mina bröst och min stjärt, jag särar mina ben så du kan komma åt. Jag smeker dina bröstvårtor och glider ner till ditt stånd...sakta drar jag tillbaks din förhud och slickar lite försiktigt ditt ollon...jag glider med tungan...tar dig i munnen och suger...samtidigt som mina händer kramar din pung.

Efter en stund tar du och lägger mig på rygg i soffan...jag kvider lite när min ömma stjärt kommer i kontakt med det sträva tyget...jag ser att du flinar lite och din lust ökar.

Du lägger en kudde under min stjärt och särar mina ben ordentligt. Du smeker mig och känner att min klitoris är alldeles hård nu och safterna flödar...jag stönar högt och rör mitt underliv mot dig...du böjer dig fram och låter din tunga leka i min skåra. Jag lyfter stjärten ännu mer och trycker mig mot dig, du slickar mig och din sträva, hårda tunga på min klitoris får mig att vilja skrika högt... du låter ett finger tränga sig in i min stjärt och den här gången vågar jag inte protestera. Du fortsätter slicka mig och tunga glider in och ut ur min slida.

Efter en stund ställer du dig mellan mina ben och lägger dig ner över mig..ditt ollon glider i min blöta skåra och leker lite med min klitoris. Din mun är på mina bröst...du stöter till och kommer in i mig och jag skriker av vällust...sakta börjar du röra dig fram och tillbaka i mig...jag slår benen om din rygg.

Du vill att jag ska smeka mina bröst och min klitoris så du kan se. Jag vill inte det, ber att få slippa, tycker det är genant. Innan jag hinner blinka har du dragit dig hur mig och vänt mig om så jag står på alla fyra, med en stadig hand på min nacke ser du till att min kind vilar mot soffan. Återigen får jag smisk på stjärten av din handflata. Inte förrens du ser min hand mellan mina ben och att jag verkligen smeker mig slutar du.
- Bra, du börjar förstå vem som är din Herre och vem du ska lyda.
Du smeker mina svidande skinkor och ser hur jag masserar min klitoris, jag har ställt mig upp lite så min andra handen kommer åt mina bröst...du smörjer min stjärt med mina egna safter och jag förstår vad som kommer att hända...ett försiktigt nej, besvaras bara av några hårda klatschar av din hand.

Jag känner hur du särar mina skinkor och börjar din väg in...det gör ont men jag vågar inget säga utan försöker slappna av...plötsligt är du inne och börjar sakta röra dig...jag känner att det faktiskt är riktigt skönt.

Du befaller mig att fortsätta smeka mig själv, mina fingrar leker med min klitoris och jag använder några i min tomma slida...jag känner hur jag närmar mig en explosion och samtidigt som du drar dig hur mig och med ett högt JAAA sprutar över min rygg känner jag hur min slida drar ihop sig i våldsamma kramper.

Jag faller ner på mage med dig över mig och vi ligger alldeles still och bara njuter av efterdyningarna. Till slut säger du att det är dags att gå och duscha...men det är en annan historia.

NyareÄldre