SANDRAS STRAFF

Vi hade precis stigit av bussen och var nu på väg hem till Sandra. Klockan var ungefär 0:30 när vi öppnade dörren och smög in för att inte väcka hennes föräldrar. Vi hade träffats på en fest och vi kände varandra sedan tidigare. Sandra var en av mina bättre tjejkompisar och vi hade inte haft någon sexuell relation med varandra tidigare.
Vi smög in på Sandras rum och jag lade mig på sängen.

Sandra tog av sig kläderna och satte på sig ett nattlinne. Jag kunde inte undgå att beundra hennes kropp. Sandra var 17 år och väldigt utvecklad. Ett par vackra bröst och en stjärt som man skulle kunna döda för.

- Jag ska bara gå till badrummet och fixa till mig. sade hon och försvann iväg. Jaha, tänkte jag. Vad gör man nu? Jag smög ut till badrummet. Sandra höll just på att ta ut sina linser.
- Sandra har du en cigg? Frågade jag.
- Kolla i innerfickan på min jacka svarade hon.

Jag gick tillbaka till rummet och kände efter i hennes jacka. Visst låg cigarretterna där. Jag öppnade paketet och tog ut en. Då såg jag att det låg något mer i paketet. En liten ihopskrynklad påse. Jag tog upp den och vecklade ut den. Påsen innehöll något vitt pulver. Då kom Sandra in i rummet. Jag tittade på henne och frågade vad det här var?
- Det är..... ingenting! Svarade hon och försökte ta påsen ifrån mig.
- Har du börjat punda!? frågade jag henne.
- Äsch! sa Sandra. Bara för man tar lite tjack då och då är man väl ingen pundare?
- Va? Är du inte klok? Sa jag. Vet du inte att Freddes farsa pundade ihjäl sig? Hur fan kan du vilja ens ta i sån här skit när du vet vad som har hänt?! Sandra svarade inte. Hon tittade bara ner i marken och skämdes.
- Vet du vad jag borde göra? Sade jag. Jag borde gå in till dina föräldrar och väcka dem och berätta om mitt lilla fynd. Sandra tittade upp. Hon såg helt skräckslagen ut.
- Nej snälla inte det! Jag gör vad som helst bara inte det! Jag ska sluta med det där, men säg inget snälla! Nu hade Sandra börjat gråta också.
- Okej! Sade jag. Jag ska inte säga något till dina föräldrar. Sandra slutade gråta och kramade om mig.
- Tack, svarade hon.
- Men du ska inte tro att du kommer så här billigt undan! Sade jag. Sandra tittade på mig.
- Vad ska du göra? frågade hon försiktigt.
- Du ska få välja på en sak. Antingen går jag in och berättar för dina föräldrar eller så lägger du dig över mina knän och tar emot ett ordentligt smisk. Sandra tittade ängsligt på mig.
- M..m..menar du att jag s..s...ska få s...s...s..smisk? frågade hon och darrade på rösten.

Jag svarade inte. Jag gick fram till hennes byrå. Där låg en hårborste. Jag tog upp den och satte mig på sängen.
- Kommer du eller? frågade jag. Sandra lade sig över mina knän motvilligt. Jag drog upp hennes nattlinne. Där låg hon med trosorna som enda skydd. Jag smekte hennes rumpa en liten stund innan jag la in första smällen.
*DASK!* Sandra kved till. Jag gav henne fem slag på raken, smekte hennes stjärt och gav henne fem raska smällar med handen. Nu ålade sig Sandra och hennes stjärt började redan få en lite rödare nyans.
- Res dig upp. Beordrade jag henne. Sandra reste sig upp och höll sig om baken.
- Bra, nu kan du dra ner trosorna. Sade jag. Sandra tittade förskräckt på mig.
- Snälla inte på bara stjärten! Bad hon förtvivlad.
over the knee

- Ok! Svarade jag. Då går jag ut och väcker dina föräldrar nu. Sandra sa inget. Sakta drog hon ner trosorna och blottade stjärten.
- Bra. sade jag. Nu kan du lägga dig på mage över sängen. Sandra gjorde som hon blev tillsagd och låg nu med stjärten putande i vädret.

Jag tog hårborsten och började slå hennes skinkor. Efter tio slag grät Sandra och bad att jag skulle sluta.
- Snart är det klart. Svarade jag. Du ska bara få en avslutning du sent ska glömma. Jag drog av mig byxorna och körde in min kuk i henne.

Hon flämtade till men gjorde inget direkt motstånd. Jag fortsatte att knulla henne och till slut låg vi i sängen och älskade vilt. Jag satte mig gränsle över hennes mage och sprutade henne över brösten.
Sandra tittade på mig och sa att hon hade behövt en sådan här behandling väldigt länge.
Jag klappade henne på rumpan och tänkte att det här är inte sista gången som hon får smisk av mig.............

NyareÄldre