EN VERKLIGHETSSKILDRING

Jag är en kvinna på 45 år som skulle vilja berätta lite grand om mig och min familj där varje ord är 100 % sant. Vi är en helt vanlig svenssonfamilj, bor i ett hus utanför en medelstor stad. Jag arbetar som handläggare på ett skattekontor och min man som är 52 år arbetar sedan många år som ensamföretagare inom byggbranschen. Våra barn är utflugna och vår dotter skall snart gifta sig. Vi har sedan många år en mycket nära kontakt med en flicka som heter Emma och som nyss har fyllt 18 år. När hon var barn så brukade hon bo hos oss när hennes föräldrar arbetade utomlands och vi har sedan fortsatt att träffas ofta och regelbundet. För ca ett halvt år sedan berättade hon för mig att hon ofta fantiserade om att få smisk och frågade om vi ville ge henne smisk. Jag blev väldigt förvånad, hur kan någon vilja bli slagen. Jag berättade om vårt samtal till min man Lars som förklarade att det inte alls var speciellt ovanligt med sådana fantasier. Vi beslöt oss för att ställa upp på Emmas önskemål.

Nu ger vi Emma stryk varje gång vi tycker att hon har gjort sig förtjänt av det. Eftersom min man är till naturen väldigt dominant så faller det sig naturligt att det oftast är han som utför agan, medan jag njuter av att assistera och titta på. Det är väldigt upphetsande att se Lasse som är mycket stor och kraftig, 1,95 lång (och enligt min mening några kilo för mycket) kraftiga armar och stora ärrade händer som vittnar om många års hårt grovarbete och lilla Emma som är liten och späd, bara 1,55 lång, ljus röst och lite barnsligt utseende ligga över Lasses knän med neddragna byxor och trosor. Han håller fast hennes ena arm och böjer den bakom hennes rygg så att han på så sätt kan få hennes nakna, vita flickstjärt att komma i rätt läge. Sedan sätter han i gång att slå med den andra handen. Han slår hårt och rumpan färgas snabbt röd och hennes stönande snyftningar övergår snart till hulkande gråt och skrik, men Lasse visar ingen medkänsla utan fortsätter tills han är nöjd. Ibland när Emma har gjort något extra dumt så brukar vi låta henne smaka björkriset eller bältet. Hon får då böja sig över en stolsrygg eller ett bord medan jag ställer mig framför och håller fast hennes armar.
smisk

Jag skäms lite grand för mina känslor, men jag kan inte låta bli att njuta av att se lilla Emma lida och gråta trots att jag tycker väldigt mycket om henne. Jag har aldrig haft dåligt samvete efteråt utom en gång. Emma hade haft sönder en fin vas med flit och vi beslöt att hon skulle få en rejäl omgång av bältet. När det var dags för agan började hon plötsligt att tjura och gråta och ville inte vara med längre. Hon ställde sig i ett hörn och vägrade lägga sig över bordet som vi hade förberett. Jag var kåt och förväntansfull och tappade fullständigt besinningen. jag rusade fram och gav henne ett par rejäla örfilar. Tillsammans med Lasse drog vi henne med våld fram till bordet. Lasse höll fast henne medan jag knäppte upp och drog ner jeansen och trosorna. Jag ställde mig framför bordet medan Lasse tvingade hennes överkropp över bordet. Jag tog tag i hennes armar så hårt jag kunde. Jag trodde jag skulle nypa av hennes tunna handleder. Lasse kavlade upp ärmarna, drog av sig sitt bälte och satte igång att piska henne mycket hårt. Det var nog det värsta kok stryk hon hittills har fått, men hon har aldrig trilskats mer. Jag försökte trösta och smörja in hennes tilltygade stjärt efteråt.

Nu skulle jag vara mycket tacksam om ni som läser detta skriver till mig.
Gör vi rätt som slår henne?
Slår vi för hårt när det ibland finns märken kvar 1-2 dygn efteråt?
Finns det risk att vi skadar henne fysiskt eller psykiskt?
Finns det andra ställen att slå på än stjärt och lår?
Vi planerar att skaffa en rotting, var får man tag i en sådan?
Hur hårt skall man slå med en rotting?
Berätta om era egna erfarenheter och ge oss råd och tips.

Hälsningar Josefine Lasse och Emma

NyareÄldre