VIKTORS STRÄNGHET

Lördagskvällen kom och den var precis så underbar som jag hade hoppats. Jag var så lycklig, så upp över öronen förälskad att jag inte brydde mig om ifall någon hade synpunkter på Viktors och mitt förhållande. Det gladde mig också att mina vänninnor bara var glada för min skull och att deras män och fästmän genast accepterade Viktor. När dansen var över klockan ett var jag ljuvligt trött, aningen påverkad av vinet och oerhört lycklig.
"Kom!" sa Viktor "Låt oss promenera hem till dig. Eller vill du hellre ta en droska?"
"Nej, vi går."

Viktor hade tagit ett rum på på hotellet för att slippa köra hem så sent. Han var vid det bästa lynne när vi sakta gick genom de tysta gatorna i den ljusa natten. Det kändes som om vi hade känt varandra i åratal och vi skämtade och nojsade uppsluppet. Plötsligt blev Viktor allvarlig. Han tog mina händer och såg mig i ögonen.
"Jag älskar dig." sade han stilla.
Glädjetårarna vällde upp i mina ögon och jag gled in i hans trygga famn.
"Älskade, älskade Viktor!" viskade jag.
Han kysste mig först försiktigt, ömt. Sedan pockande. Jag besvarade kyssen, öppnade munnen och våra tungor virvlade kring varandra. Han höll mig hårt och jag kände hur hans ena hand gled ner över stjärten. Jag lät det ske och när hans ben trängde in mellan mina, ställde jag mig med fötterna i sär. Jag lyfte ena benet, gned mig mot hans starka lår.
"Var hos mig i natt!" viskade jag flämtande.
Han nickade.
"Strunt i konventionerna. Men skvallret kommer att gå när jag inte kommer till hotellet i natt."
"Vi struntar i skvallret också!" sade jag.

Vi gick fortare nu, ville komma inomhus så fort som möjligt. Hemma hos mig kysste han mig igen. Jag kände hans styva manlighet mot min mage när han höll mig hårt. Hans händer grep mig om stjärten, tryckte mig mot sig och vi kysstes vilt, passionerat. Jag drog av honom kavajen, lossade halsduken och knäppte upp knapparna i skjortan. Jag smekte hans håriga bringa och hans hand gled ner mot mitt sköte, kramade bullen mellan mina särade ben genom det tunna tyget .
"Älskade Viktor! Jag behöver dig. Jag älskar dig!" flämtade jag.
"Min gudomliga Jenny! Min älskade...."
"Din stränghet...." viskade jag. "Jag behöver din stränghet..."
"Jag har förstått det!" svarade han, lösgjorde sig från omfamningen och tog mitt ansikte mellan sina händer.
Åter såg hans underbara ögon rakt in i min själ, forskade efter min innersta hemlighet.
"Jag har förstått det." upprepade han stilla. "Nu?"
Jag nickade. Jag var vid mina drömmars mål!
"Det växer björk utanför tomten..." viskade jag ned nedslagen blick.
"Då går du ut och hämtar ett ris!" sa han med fast stämma.
"Ja Viktor."

Han satte sig i vardagsrummet med en öl och jag tog en liten kniv och gav mig ut den ljusnande natten. Äntligen! Äntligen! Äntligen skar jag åter ris till min stygga stjärt. Ivrigt, som i feber samlade jag ihop lagom tunna, lagom långa smidiga kvistar av ungbjörk och repade av löven på vägen tillbaka till huset. Viktor kom och såg på när jag band ihop kvistarna.
"Sovrummet?" frågade jag när jag var färdig.
Han tog emot det lilla risknippet och nickade. Jag var obeskrivligt kåt och intensivt medveten om den kroppsdel jag alltför länge använt bara till att sitta på. Jag svängde med stjärten när jag gick uppför trappan och över axeln såg jag att Viktors ögon var oavvänt fästa vid min fylliga, runda bakdel som jag är så stolt över. Vilken lycka att kunna hetsa upp den man älskar! Bulan i hans tunna sommarbyxor talade sitt tydliga språk. Han satte sig på sängkanten och såg allvarligt på mig. Det fanns inget behov av ord. Äntligen! Äntligen drog jag åter upp klänningen inför en man med ett ris i handen. Jag var yr av kåthet när jag vände stjärten mot Viktor och sakta drog ner mina vita trosor.

ris

"Lilla flicka!" mumlade han "Nu ska du ha smisk!"
"Jag har varit mycket stygg!Så det behövs mycket smisk!" viskade jag och lade mig över hans väntande knä.
Han smekte mig med riset över stjärten. Jag särade benen och det kröp som av myror över skötet och över skinkor och lår. Smekningen slutade och jag förde ihop benen. Jag drog ett djupt andetag och höll andan. Det första rappet brände till över stjärten och jag andades ut explosivt, drog andan igen och skrek till. Igen och igen lät min älskade Viktor riset susa ner över min blottade stjärt och hela mitt sinne koncentrerades på denna vansinniga, brännande smärta som är himmelsk njutning. Denna sveda som är så ljuvligt lätt att uthärda och som får skötet att savas i glädje. Vilken njutning i underkastelsen, att få överlämna kotrollen till sin man och älskare med det totala utlämnandet av den intima kroppsdelen. Vad obeskrivligt härligt att så totalt hjälplös visa sin oanständigt nakna stjärt och att underkasta sig de bitande risrappen! Att skrikande ta emot
sin älskade herres svidande stränga tuktan!

Efter smisket slet vi kläderna av varann och han tog mig med en våldsamhet som jag aldrig upplevt. Hans styva manlighet drevs in i mig och min kropp drogs oupphörligt ihop i de ljuva kramperna. När jag nästan inte orkade mer, fick Viktor en våldsam utlösning och fyllde mig med sin heta säd.

NyareÄldre